![]() |
Re: E39 - un DUH
Quote:
|
Quote:
... sti si tu ce cratere sunt pe`aici |
Quote:
sorry ca nu am mai zis nimik dar am avut treaba si mai tot timpul am fost plecat o sa mai revin cu poze noi si am dat si autocolantu de pe bara din fata jos:P... |
2 Attachment(s)
Quote:
1 eu am zis ca nu las masina jos ca merg cam mult cu ea si nu vreau sa am probleme. ca am mai avut una intr-o denivelare spre Bechet pe care nu am observato era sa ating cu pragurile si aveam ceva vitez si am garda destul de mare. 2 o sa vina si oglinzile de M 3 folie am . spate Lumar fata naspeta:D 4 am scapat de autocolantu de pe fata 5 jante repliica M nu te-as recomanda sa-ti iei daca esti posesor de BMW .. sa mai pun o poza cu jantele mele ca poate totusi o sa-ti placa mai mult decat replicile:D:D:D:D |
am observat si eu cauciucurile , da` nu stiu cum am uitat sa te intreb de ce sunt asa :-??
|
bosu da la liniute mergi? sau burnout? k de aia e tractiune spate:rolleyes2:rolleyes2
|
e 5`ar :) nu s`a nascut pentru liniutze :) da` una doua acolo merg ;)) :D asa am auzit :-"
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tentativa misto cu spoilerul fatza...
da ceva nu e in regula. . so .. daca e .. scoate-l .. :) si inca o chestie,esentiala.. scoate fratzik ala cu gabi dp parbriz .. nu prind ideea .. sa stie lumea pe cine sa injure in trafic daca gresesti sau .. care e ideea ? :)) felicitari de altfel ptr masina,e misto , halesc jantele cu buza :X insa las-o mai jos, succes :D bitzucv9 ce motor ai ? daca ai m5 .... si zic c-o chinui facand treburile alea.. hai sa zicem ca burnout da.. o chinui .. insa cercuri si alea alea. . e specialitatea casei esti nebun ? asta repet, in cazul in care e m5 , daca e serie 5 indiferent de motor sa zicem ca da , o chinui .. :/ :D |
e 2.5 santos :)
merg burnout`urile si cerculetele cu asta dar dauneaza :) .. parerea mea e ca nu e o masina de curse , chiar daca e bmw :) |
Quote:
2.placuta din geam nu o scot nici daca vii sa mi-o furi sau s-o pituli.. imi fac comanda de alta:D .. imi place 3.ms pt apreciere , jantele cu buza eu cred ca le caracterizeaza pe bmw-uri si mie imi plac ft mult :P 4.de lasat mai jos o s-o las, am ceva treaba saptamanile astea si dupa ce termin ma ocup si de masina o sa revin cu poze noi intr-o saptamana sau doua... ms pt apreciere ... aa uitasem.MOTORUL ESTE 2.5 BENZAN:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
vreau sa cumpar 2 distantoare spate si 10 prezoane lungi. stie cineva pe unde gasesc prin Craiova ? :?::?::?:
mai pun si eu cateva poze cu masina:D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning