![]() |
Re: Masina mea: OPEL TIGRA
@Cosmin cum ajung acasa in SM o sa ma interesez
@silver cu tine am vb :) P.S. Mi-a trecut ban-ul :)) |
de niste oglinzi electrice (ma intereseaza tot ansamblul, avand manuale pe masina momentan) poti sa te uiti?
mersi anticipat :D |
Astazi am adus masina din service....
Motorul e tot de 1.4 (intr-un fel ma bucur intr-una nu) luni nu a fost gata ca au fost ceva probleme dar astazi il am deja in fata blocului. @ciuby o sa ma interesez luni ca doar atunci vine omul de la dezmembrari acasa din germania si aduce ceva masini noi! |
Da parca te-ai laudat ca-i pus sus motorul de 1.6, acuma care-i ca nu mai inteleg :lol:
|
nu am mai bagat de 1.6 ca au intervenit niste chestii tehnice, dar in schimb am bagat un motor de 1.4 dar tot atata poate cat o putut ala de 1.6
|
salut! am si io cateva intrebari. daca e cineva dispus sa ma ajute:D. Ma bate gandu sa imi iau un opel tigra din germania. ar fi prima mea masina, Acu intrebarile, la ce sa ma astept de la ea, ca prin forumurile vizitate e abrambureala totala, 1 zice ca e praf, atu ca nu ar da o pe nimic, poate reuseste sa ma lamureasca si p mine cineva.DE PREFERAT CINEVA CARE AREA SAU A AVUT SAU CAREA A CONDUS..MULTUMESC ;)
|
frum masina :D :X
PS si eu cam aceleasi intrebari am ca boskyland :lol: |
Raspund cam tarziu dar e mai bine ca nici odata si macar se lamureste toata lumea....
1. Cineva zice ca e praf masina fiindca nu are tigra sau daca a avut nu a avut grija de ea si s-a facut praf 2. Daca iti iei tigra si ai grija de ea, atunci nu are cum sa nu iti placa 3. E model destul de vechi dar si acuma atrage privirile multora si pot sa zic ca atrage privirea mai mult ca un golf5 care e masina mai noua decat tigra 4. Orice masina e praf daca nu ai grija de ea... poti sa ai si un mustang daca nu il ingrijesti si il lasi in voia sortii... P.S am facut o poza mai recenta ca sa mai am si eu ceva aici pe forum https://i86.photobucket.com/albums/k8...a/DSCF0104.jpg https://i86.photobucket.com/albums/k8...a/DSCF0103.jpg |
Frumoasa parcare :twisted:
|
Frumoasa Edy! Sper sa ne si vedem cat de curand la un intalnire Tigra!
|
10 Attachment(s)
Poze ceva mai noi :P
|
Arata bine, a schimbat-o mult negru.
P.S : Masini identice, culori apropiate, semnaturi idem....deci e bine :) |
Arata foarte bine Edy. Si pozele sunt reusite. Succes in continuare in ceea ce-ti propui.
|
Acuma am hotarat (chiar in acest moment) :)) sa incep sa ii fac bad boyu... maine o sa incerc sa gasesc un sudor bun care sa imi prelungeasca capota si pe urma vedem ce mai iese...
|
sfatul meu pentru tine ar fi sa faci badboy look-ul din fibra...sa nu ai probleme cu rugina...
Crede-am cand iti spun ca nici nu se cunoaste ca este fibra...tine la fel de bine..si in plus nu exista riscul de rugina. Inca o parere: schimba lucas-ul ala cu unul alb sau fa-l mai inchis la culoare cu spray de stopuri;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning