Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan: mult mai bine! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/82959-dacia-logan.html)

The_Kid 02-07-08 00:42

Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!

e un face lift reusit....are interior de Sandero...pacat..... oricum..mi-as cumpara unu'.....:D

razvanell 02-07-08 00:53

un dulap putin mai rotund...:lol:tot nu m-a convins...:rolleyes2

kalligraniento 02-07-08 01:25

Dacia iese la atac pe piata auto! Soldatii Logan iar vor impanzii lumea! Urat volanul si consola centrala si chestia aia cromata din spate la portbagaj, si cand o cumparati sa ii mai coborati suspensiile!si sa schimbati jentile!

Co5m1n eXtreme 02-07-08 02:17

Mai frumos Sandero :D

Prestige 02-07-08 03:23

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1624258)
vaiiiiiiiiiiiiiiii ce ma mirrrrrrrrr vaiiiiiii cat pot unii sa judece!!!

auzi,cica acum isi merita banii...deci cu noul facelift isi merita banii. bai nene zici ca e cine stie ce modificare extraordinar de radilcala . RECUNOASTETI MAI CA V-A PLACUT DE LA INCEPUT DAR A TREBUIT SA O MAI ROTUNJEASCA PUTIN SA ZICETI SI VOI CA E FRUMOASA.

Raman absolut masca vazand oameni care sunt total convinsi ca acum isi merita banii si inainte nu :))) ce pot sa rad cand observ cum curg raurile astea de superficialitate.

DECI PENTRU VOI DESIGNUL FACEA TOATA MASINA SI DIN ACEASTA CAUZA O CRITICATI SI PE PARTEA TEHNICA.ahaaaaa am inteles

Referitor la masina ce pot zice ? nu prea imi place noul bot, cel vechi era un pic mai ascutit,in viziunea mea parea mai agresiva.

Spatele imi place mult mai mult ca vechiul model.

Interiorul daca e facut din aceleasi plastice din care e facut si cel al lui sandero , ii dau nota 12+ , am ramas absoult uimit cat s-a putut schimba calitatea plasticului cand am intrat in sandero .

Una peste alta mi se pare un logan normal peste care s-a facut un pic tunning finut

Ai omis sa subliniezi si multitudinea de comment-uri ce afirma ca postatorul nu-si va lua nici in ruptul capului Loganul restilizat dar se asteapta ca strazile sa fie "inundate" cu acest model....Ei dac-ar fi dupa threadul asta peste 80 % considera imbunatatirea cea ce si este (o imbunatatire...dooh ) dar nu si-ar achizitiona NewLogan....si totusi se asteapta la o crestere semnificativa a vanzarilor.....:lol:
Onn : Progresul continua pentru marca nationala cum era de asteptat.....Doresc numai bine companiei pe viitor si la modele din ce in ce mai "atragatoare" pentru vesnicul critic acid din romanul ce n-are o paine-n casa dar se vrea in "lambo"

Oana Neculoiu 02-07-08 10:10

Emblema aia e ca un deschizator de bere :)) in rest e ok. Abia astept sa vad ce scot astia de la Pilot pentru ea. Sper sa se bage si tunerii mai mari pentru un kit.

golidix 02-07-08 10:16

parca e mai legat loganu asta are mai mult stil mie unu imi place designu... motoru si-l face fiecare dupa posibilitatile de pilot :))

dj_sweat 02-07-08 12:14

arata mai occidental putin...

darck_angel64 02-07-08 12:22

e putin mai draguta

Ionut90 02-07-08 12:25

Quote:

Originally Posted by darck_angel64 (Post 1624945)
e putin mai draguta

asta da dar sigur tot nu o voi cumpara pt ca inca nu merita bani mai bn ceva la mana a doua sau chiar ceva nou mai dragutsi mai bun(acuma in italia sunt multe oferte la masini noi reduceri)

sphinx 02-07-08 12:42

mult mai bine!

una denasta o sa`mi cumpar......yeah right......:))):twisted:

Im2good4U 02-07-08 12:46

spatele arata mai bine..
si interiorul e schimbat in bine.. dar pacat de consola aia centrala.. si butoanele de la geamuri.. acolo cred ca se mai poate umbla.
una peste alta.. e putin mai bine.
si ca sa completez.. inca nu mi`as lua logan.
zicea cineva mai sus ca toti zic ca arata mai bine,dar apoi completeaza ca nu si`ar cumpara.. si totusi ca se vor umple strazile de noul logan.. pai normal.. ca pe forum suntem mai mult tineri pana in 30 de ani,dar pe strazi nu noi reprezentam majoritatea,sau nu noi suntem tot timpul cei care dam banii.. deci parerea e aceeasi.. se vor inmulti loganurile..

dogy_10 02-07-08 12:54

un lucru nu inteleg ce aveti cu geamurile electrice, sincer nu incomodeaza de loc, sunt foarte usor de accesat.......si in plus is lambo gallardo are tot acolo butoanele pt geamuri si nu am auzit pe nimeni sa comenteze

aleks 02-07-08 12:59

loganul este o masina decenta, a fost inca de la lansarea ei o masina pentru familistii care pun practicul si utilul inaintea imaginii si a performantelor, ei au fost publicul tinta, dovada garda la sol inalta, portbagajul mare, dimensiunile generoase pentru locurile din spate, iar acum modelul a ajuns la maturitate estetica, are un aspect mai putin greu de digerat, putin mai multa atentie pentru detalii, si, dupa cum arata fotografiile, un interior mai prietenos, atat din punct de vedere al desenului cat si al calitatii materialelor.
eu unul nu ma incadrez in publicul tinta al masinii, din motivul asta nici nu imi doresc una, dar sunt foarte curios sa conduc una si sa o studiez indeaproape pentru a-mi da seama de diferente

El_Nino 02-07-08 13:13

Arata mult mai bine decat precedentul,... probabil ca o sa aiba acelasi succes, la fel si Sandero.....or sa invadeze iarasi strazile...parcarile....deh pt familisti si romanul care gandeste ca nou inseamna si bun o sa fie binevenit....mai au totusi mult de munca....keep up the good work... :D

All times are GMT +2. The time now is 11:02.

- Copyright 2026 4Tuning