![]() |
Re: Sfat achizitionare masina
nu te face sa te simti important, alfa (orice alfa ar fi) te face mai degraba sa te simti tanar, sa simti ca iti circula sangele in instalatie
|
alfa e genul de masina care nu te plictiseste nici dupa 3 ani de posesie cand te sui dimineata adormit la volan.
uite, eu conduc opelu meu de aproape un an, si singurul lucru care ma mai scoate din plictisitoarea rutina e un dealu negru, orice drum sinuos in care ma bucur de aderenta ei... in rest... oras... same shit different day. cu o alfa sta altfel treaba... de asta as opta pentru o brera/159 oricand. asta pentru acel interior clasic si sportiv extrem de reusit si pentru acele faruri care sunt pur si simplu geniale. nu stiu cum as rezista sa plec de langa ea din parcare... |
Quote:
Am optat pentru c-klasse pentru ca are si cumnatul meu si ambele modele 2005 - 2008 imi inspira f f multa incredere! nu am avut nici o problema cu c220cdi care il am acu in garaj ;) LE: Alfa gt nu mi se pare atat de frumoasa! e mai frumoasa 159 sau alfa spyder ( facut acum dupa 159 ) |
topic inchis la cererea lui DOLB ;):arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning