![]() |
Re: N E A G R A
azi am avut un eveniment neplacut in legatura cu stopurile.
veneam de la munte si la ciolpani m-a oprit un militian din mers,era cu radarul. prima oara mi-a cerut autorizatia la folie. a comentat si asupra aleia,cum ca nu prea ar avea valoare,etc. i-am zis ca am trecut inspectia tehnica cu ea si a lasat folia si s-a luat de lampile spate. ca imi ia talonul si 220 ron amenda. pana la urma i-am vorbit fumos si a inteles sa nu imi dea amenda, ca o sa le dau jos,eventual sa le curat. mi-a dat doar un avertisment. acum va intreb ,voi ce ati face in locul meu?. le-ati curata,le-ati schimba cu unele pe leduri sau cele lexus style? sincer vreau sa le curat. astept pareri. |
in nici un caz lexus style poate pe led cu fundalul negru ;)
|
mda....
lexus style nu. daca o sa gasesc pe leduri o sa iau,daca nu pana atunci o sa le curat.in judet nu am probleme cu ele. cand ies se mai gaseste cate un tampit,ca nu are de ce sa se ia si se ia de lampile mele. |
Salut, stiu masina de multa vreme, si dupa forum, am vazut o si de cateva ori prin Alexandria, eu zic sa cauti alte jante pentru ea ...
|
nu caut deloc.
ca ii sta bine asa cum e. |
2 Attachment(s)
in alta ordine de idei.
ce stopuri ziceti sa ii pun?:lol: |
clar primele. nu incape discutie
|
cred ca o sa dea destul de bine pe neagara. :)
|
Eu zic sa iti iei un model pe leduri. poti sa iei si modelu alb cu rosu si negru ... si oricare. astea nu mi se mai par interesante.
|
Ai o masina foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente. Am mai intrat pe threadul tau si ti-am admirat-o, dar nu am postat niciodata pana acum
Chiar e necesar sa schimbi stopurile? Esti sigur ca dreptatea era de partea acelui politist? Eu zic sa te interesezi si doar daca esti sigur ca avea dreptate sa faci modificari. Iar in cazul in care ar avea dreptate eu as merge pe varianta sa le curat. Masina e prea neagra ca sa pun o pata de culoare prea in contrast cu restul. |
@steaua23 cele pe led sunt destul de scumpe in jur de 150-160 de euro,sincer mi se par exagerat de scumpe.
nici eu sincer nu prea sunt incantat de aceste 2 modele,dar sunt mai accesibile la pret. @blackpearl cred ca totusi avea dreptate nenea militianul. am mai avut prieteni care sunt in bucuresti si au avut probleme din cauza triplelor. ce sa zic,traim in romania :( |
sa stii ca au dreptate. si pe mine ma dispera cei cu stopurile innegrite, pentru ca in momentul in care bate soarele puternic nu se vede mai nimic, mai ales daca ai o masina veche cu stopurile ce deja si-au pierdut din putere. la astra se vede, stopurile fiind mari si clare, dar nu se pot face exceptii: ori se interzic, ori nu. si sincer sunt de acord cu ei, pentru ca atunci cand vine vorba de blocul de lumini eu n-as face compromisuri
|
pai tocmai asta am zis si eu.
intensitatea luminii scade cand bate soarele in ele. altfel se vad destul de ok. |
1 Attachment(s)
am revenit la cele stock :sad:.
inca nu m-am hotarat ce model sa iau sau sa pun folie de la car-faschion. http://www.carfashion.ro/galeriifoto/colantari/. |
Eu sunt PRO folie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning