Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Masini din Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/827-masini-craiova.html)

COIOTU` JR. 12-06-04 22:52

Bsuletzule :) :
1.In ce cartier stai?Ala cu BIL-u` nu are doua carburatoare da are motoru comprimat sii ii fuge calumea.A fost masina lu Tzapu`.
2.Te anunt eu daca e cand se mai fac liniutze k?

Gabi 12-06-04 23:25

Coiotule: stiu ca nu mai vine la ilegale da' nici prin oras nu l-am mai vazut... Si... nu, nu ma stie. Poate doar din vedere.

Boss: merge la masinile pe carburatie.

PS: BIL-u' e ex Oltcitu' lu' KOS-u'... Cand l-a cumparat Tzapu' (actualu' proprietar) era aproape \"stock\"... L-a mai \"imbunatatit\" el, dupa ce l-a facut zob, pe Ghercesti, in \"recunoasterea\" pentru un raliu. Oricum, obosit ( rau de tot :lol: ) nu e :wink:

BoSsuL3TZ 13-06-04 00:35

looolz.. :) pana la urma este a lu tzapu?.. vaz ca unu zice ca da, iar celalalt nu.. :D

Stau in 1 mai, pe langa Pelendava.. ;) si da mereu ture prin cartier cu ea.. se pare ca cel care mi-a zis de doua carburatoare manca kaka! :D

Gabi 13-06-04 00:44

Eu stiam ca-i a lu' Tzapu', adica, ca el o are, da' acum mi-am amintit ca de ceva vreme nu mai e in Brazda, la el la bloc, ci in Rovine, pe langa \"borcanu' cu miere\".

PS: ultima data cand am vazut-o la curse, tzopaia rau de tot si de fata si de spate...

COIOTU` JR. 13-06-04 12:16

Nu mai e a lu Tzapu`.A cumparat-o un prieten de`al meu care sta in 1 Mai.
Bosuletz stai pe langa mine.....Io stau pe la V-uri(sigur ma stii pe mine sau pe fratemeo)
Fratemeo are un oltcit albastru DJ-xx-POY (tre` sa il stii)
Gabi BIL-u` si acum are suspensiile calumea dar s-au cam dus pe spate(daca sunt 2 sau 3 in spate cand intra in curbe ii fuge de cur) :P

Gabi 13-06-04 12:35

Coiotule: tu stai langa Sponsoru' si Cliff... cam la vreo 2 blocuri de ei. Stiu ca atunci cand umblam cu Sponsoru', vedeam masina lu' fratet-o mai tot timpu' pe acolo.
Tzapu' a tras cat a putut de masina aia si... pot spune ca a tras chiar bine. Apropos, poti sa-mi spui si mie cat a dat prietenu' ala al tau pe ea?

PS: Sponsoru' e tovaras cu mine iar Cliff e cumnatu' lu' varu-meo.
PPS: tu l-ai vazut vreodata pe Cliff cand venea cu Kadettu' ala cabrio la ilegale? :lol:

BoSsuL3TZ 13-06-04 14:33

ma frate.. :) pe vremea cand Cliff a venit cu Gsi-ul ala prin cartier, toata lumea era speriata.. :D :D sa vezi intoarceri ce facea exact in fatza la Pelendava .. Imi aduc aminte ca arata super bine masinutza la inceput, dar din pacate n-a tzinut prae mult.. ia dat forja, nu gluma :D :D :D (apropo Gabi, ce s-a intamplat cu CLiff ca nu l-am mai vazut de atunci.. nu mai jtiu cine mi-a spus, dar parca a avut probleme cu Politzia atunci.. )

Coiotu oltcitu lu frate-tu este gri metal?.. il jtiu si p'ala.. :D la un moment dat erau parcate amandoua (Bil si cu Poy) si ce bine le sta impreuna .. btw, daca ii ies bani pe masina las sa o dea .. isi face altu si mai tare.. :D dar asta numai daca-si scoate banu.. :D si cand zic asta ma refer peste.. nu numai cat a bagat..

Gabi 13-06-04 14:42

Boss: dupa ce-a cumparat Kadettu' ala a facut o vreme panarame prin oras si apoi l-a lovit. Dupa Kadett a luat Firebrid-u' ala negru, cu numere de USA... Si, intr-un final, a plecat in Spania, unde-a stat 1 an la puscarie, deci probleme cu militienii n-a avut in tara, ci afara :)

PS: POY-u', din cate-l stiu eu, e albastru inchis (movu' ala, sau ce culoare o fi :)).

Alex NOS 13-06-04 23:55

As avea si eu o intrebare. Ce Supernove/nove/Cielo modificate sunt in oras? Adica ma refer la modificari substantiale la motor nu doar exterior sau interior.
Eu am o Supernova care nu pot sa zic ca arata f bine in comparatie cu alte masini dar am investit mult in motor si performante.
De la 75 am reusit sa ajung la 90 cu cca 400 euro(chip,filtru k&n,bujji sport,toba mica,catalizator date jos,toba sport Powerful)
As vrea si eu sa stiu ce modificari au masinile de categoria junior(dsn/cielo)
De exemplu ,ce stie TCM-ul? Ca am vb cu baiatul sa facem o liniuta ca zice ca ma face.

Al3xius 14-06-04 01:05

Alex NOS ... ai cumva o supernova rosie cu un vinil(cred k vinil e...sau cum ii zice :oops: ) argintiu pe lateral ?

TCM-u ... fuge ceva ceva :) adica fugea la vremea lui :roll:

BoSsuL3TZ 14-06-04 07:14

AL3xius ia zi tata STN-ul, dacie super nova (sau slonetza?..hmmm) in seara cand ne-am intalnit la Universitate.. era modificata finutz.. chiar mi-a placut..o avea facut ceva si la motor?..

Alex NOS 14-06-04 09:44

Da,aia e masina.STN-ul e o nova.De modificata e modificata frumos.
Arata super bine,dar la performante mai are de lucrat.
Si in interior e facuta dragut de tot cu volan Momo si alte...
De ex eu ca sa imi modific masina la niveleul actual am investit 1500 E in 1 an si jumatate.Dar faza e ca tot timpul apar spoilere noi,elerane ,praguri,+ multe altele.O faci frumoasa foc si dupa 1-2 ani pare o batrinica pe linga altele modificate mai recent..

COIOTU` JR. 14-06-04 10:12

BoSuLeTz: POY-u` e albastru!!Tziam mai spus de 2 ori! :P :P :P :P :P
Gabi: nu stiu cat a dat ala sigur pe BIL, dar ma interesez k?

BoSsuL3TZ 14-06-04 14:44

:( :( :) i got it.. nuj numele POY mi-l aduc aminte, dar culoarea mai putzin.. :D

ALEX pune si tu o poza cu masinutza ta.. ce masina ai pana la urma?

Gabi 14-06-04 14:52

Alex NOS: TCM-u' putea... da' nu stiu ce mai poate acum. Vorbeste cu el si mergeti intr-o seara pe undeva unde se poate face ceva :wink:

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning