Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

Insanity 25-02-05 03:20

Triplu XXX, sunt baietii care se arunca cu masinile de pe poduri ca sa-i filmeze lumea, de obicei cu masini suparate...
La noi nu prea sunt poduri ma gandesc ca ar putea sa sara de pe Capitol, asa ca mergeti cu atentie prin zona aia, nu se stie cu ce te trezesti pe plafon, o dacie... un oltcit...
Cine stie cunoaste despre ce vorbesc :))

-=X-Team=-82-MDN 26-02-05 00:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
triple X ... xxxx

care`s aia ?

au fost ... eu unu nu i`am mai vazut ... si oricum .. erau jalnici ... dupa parerea mea ... si cine a zis ... mai sus ... cu sporturi extreme cu masina ... cu poduri ... ehehe ... :)) cam are dreptate ... :)

Insanity 26-02-05 06:59

Eu ma rafeream la filmul triplu X :)
Dar se pare ca MDN stie ce zice :))
Peace

madfish 09-07-05 18:18

deci pana la urma doar MR si NSL in Cta :wink:

needBrain 09-07-05 18:26

si motozone dar aia-s cu motoarele

GABBY_ 13-07-05 17:32

se zvoneste ca ar mai fii un club in cta \"evil team\" care sigur nu este legal dar sunt curios daca a auzit cineva de el si daca are mai mult detalii referitoare la membri si la masini

pav[] 13-07-05 18:41

clanuri se nasc si peste noapte ca ciupercile dupa ploaie.. pe cine mai mira? si totusi.. poate multi sunt raceri.. aveti de unde sa stiti ?

sincer sa fiu.. cand vad pe unu cu tot felul de chestii pe masina.. mare \"racer\", ma gandesc ca este cu adevarat.. nu doar se da mare cu masina.. si se plimba cu 10 la ora.. de ce toti incearca sa ma contrazica?

CT-10 13-07-05 21:58

in seara asta imi fac si eu un team racing ....... \"4 roti la bicicleta\" :))

Psycho 14-07-05 00:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
se zvoneste ca ar mai fii un club in cta \"evil team\" care sigur nu este legal dar sunt curios daca a auzit cineva de el si daca are mai mult detalii referitoare la membri si la masini

da este format din cateva mashini

golf 2

un ursuletz

o nova

o berlina si cam atat shtiu eu .. cred k mai sunt

sunt cei care au luat podiumul la campus

madfish 14-07-05 02:43

bravo lor !!!
au membrii si pe forum ??

D_M_X 14-07-05 03:55

unde sunt?
In afara de NSL SI MR IN CTA LA ORA ASTA NU SUNT.PUnct si sfarsit

zguby 14-07-05 21:28

Da si eu am vazut ceva masinute cu EVIL TEAM, da de fiecare data la volan am vazut parinti la 40-50 ani femei sau barbati :))))))

BIZ 14-07-05 22:40

am vazut mai multe masini prin oras care au un \"pitbull\" alb pe luneta (espero, 2 dacii, o bora ....) si 2 motoare .... nush cum se numeste clubu

Auto Racing Cta 14-07-05 23:52

Evil team : o echipa de baieti tineri care mai spera... la ce nu stiu... la campus mergeau saracii ca niste babe la plimbare... cel care a luat loku 1 la clasa a IIIa peste 1800 de cmc cu BMW pe GPL a alergat singur daca nu ma insel... si a iesit castigator la clasa lui :), a luat premiul cel mare o toba finala superba ... a scos un timp de 1 min 32 sec si dacia rosie CT-06-TMS a scos 1min si 16 sec.

In sfarsit Evil Team baietii care pleaca in cursa si isi fac cruce :)

Insanity 15-07-05 16:39

pe asta n-am stiut-o :evil_laug
Numai cum suna: \" Cei din evil team se inchina inainte sa plece in cursa\" ar trebuii sa se numeasca \"Help me GOD! Team\" :))
:peace:

All times are GMT +2. The time now is 08:21.

- Copyright 2026 4Tuning