Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team" (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/82189-vw-passat-b6-sq-project-brax-team.html)

animalutz 18-12-08 09:19

Re: VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team"

Quote:

Originally Posted by viorel_MNK (Post 1927646)
Ti-a fost usor sa renunti la un hu 2din ? Nu a stricat imaginea interiorului, mai exact a bordului ? Poti face te rog o poza a bordului sa vedem cum arata ?

Felicitari pt. achizitie. Un player de milioane, la propriu si la figurat :))

De aproape 2 ani de cand am eu masina am renuntat la player 2 din . Asta din dorinta de a face sa sune cat mai bine muzica . Inainte de 9835R am avut un 9853R,de care am fost multumit dar care a ajuns la maximum cu performantele si atunci a trebuit sa-l schimb . Sincer , m-am obistuit aproape imediat cu bordul schimbat , iar buzunarul creat sub player s-a dovedit de foarte multe ori foarte folositor . O sa fac poze cu bordul mai pe diseara .:)

viorel_MNK 18-12-08 10:01

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 1928083)
De aproape 2 ani de cand am eu masina am renuntat la player 2 din . Asta din dorinta de a face sa sune cat mai bine muzica . Inainte de 9835R am avut un 9853R,de care am fost multumit dar care a ajuns la maximum cu performantele si atunci a trebuit sa-l schimb . Sincer , m-am obistuit aproape imediat cu bordul schimbat , iar buzunarul creat sub player s-a dovedit de foarte multe ori foarte folositor . O sa fac poze cu bordul mai pe diseara .:)

deci sa inteleg ca nu prea sunt playere 2din care sa se apropie catusi de putin de performantele unui asemenea player? cum ai tu spre ex.

animalutz 18-12-08 10:13

Quote:

Originally Posted by viorel_MNK (Post 1928160)
deci sa inteleg ca nu prea sunt playere 2din care sa se apropie catusi de putin de performantele unui asemenea player? cum ai tu spre ex.

Sincer , din ce stiu eu , eu nu prea exista nici un 2 din care sa cante ca asta fara sa trebuiasca sa-i atasezi procesor ( DSP ) .

AlexBanu 18-12-08 14:27

Sa-l stapanesti sanatos..:)

animalutz 18-12-08 23:25

Multam . Da ce-o fi domne asa de special cu playeru asta ... ? :) In alta ordine de idei , cred ca a cam venit timpul sa schimb si RCA-urile .

Marinu 19-12-08 01:29

2 Attachment(s)
Am postat tocmai pentru ca am vazut pozele puse de Animalutz, care ma fac de ras. Playerul arata impecabil din punct de vedere al vopselei, numai ca acolo e murdar si plin de amprente. Cateva poze din timpul vopsirii ;).

animalutz 19-12-08 09:26

Cum adica te fac de ras ? Le-am facut repede , noaptea , la mine in camera unde v-am zis ca e o lumina a dreaq de chioara ... :) Daca tot ai pus pozele cu playeru , iti multumesc si te-as ruga sa pui si pozele cu insonorizarea usilor .

viorel_MNK 20-12-08 21:54

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 1928083)

Mi-ai promis poze cu bordu , ca sa imi fac o idee cum arata cu player 1din. Daca e mai complicat , nu insist. Dar ti-as multumi daca totusi ai pune poza(e), pt. ca pe net nu gasesc deloc. Ms. ;)

animalutz 28-01-09 14:28

3 Attachment(s)
Si dupa o asteptare de 2 luni , in sfarsit s-a infaptuit minunea , am tw Brax montate pe masina . :D . un mic Pre-View si poze cu bordul .

AlexBanu 28-01-09 14:33

BV man. Finally...:D era si cazul ca incepeau sa rugineasca sub pat acolo..
Sa le stapanesti sanatos !

animalutz 28-01-09 15:00

Thx ... Pai cam incepusem sa-mi pierd orice speranta ca o sa le am si eu puse in masina ... :) ... Azi am fost si am luat niste cleme pentru usa de la PBN , 15 Ron 6 bucati de plastic ... Hotie pe fata ... :) . Nu de alta , dar imi sta complet aiurea fata de usa ca lipsesc cel putin jumate din cleme de la fiecare usa iar maine o sa pun si niste vatelina , asa ca se va umfla si mai mult fata de usa .

J.D 28-01-09 15:11

Da da!!! Bravo Animalutzule...in sfarsit! :) Sa le asculti cu mare placere, insa sunt sigur ca o faci deja. ;)

animalutz 28-01-09 18:31

Quote:

Originally Posted by J.D (Post 2017897)
Da da!!! Bravo Animalutzule...in sfarsit! :) Sa le asculti cu mare placere, insa sunt sigur ca o faci deja. ;)

Multam, multam ... Deja le savurez, nu sunt reglate deloc , stage-ul este complet inexistent acuma ( sunt tot cu reglajele de la tw vechi , care erau pozitionate altfel , dar nu conteaza ... :D , incerc sa-mi aleg rutele cele mai lungi cand fac un drum cu masina , ca sa savurez cat mai mult ce stiu ele sa faca ... :D

Marinu 29-01-09 13:19

Urmeaza niste reglaje acum, ca nu a fost timp :)

xxdadixx 29-01-09 21:31

Nu ai probleme cu dezaburirea?

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning