![]() |
Re: VW Passat B6 - SQ Project "Brax Team"
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa-l stapanesti sanatos..:)
|
Multam . Da ce-o fi domne asa de special cu playeru asta ... ? :) In alta ordine de idei , cred ca a cam venit timpul sa schimb si RCA-urile .
|
2 Attachment(s)
Am postat tocmai pentru ca am vazut pozele puse de Animalutz, care ma fac de ras. Playerul arata impecabil din punct de vedere al vopselei, numai ca acolo e murdar si plin de amprente. Cateva poze din timpul vopsirii ;).
|
Cum adica te fac de ras ? Le-am facut repede , noaptea , la mine in camera unde v-am zis ca e o lumina a dreaq de chioara ... :) Daca tot ai pus pozele cu playeru , iti multumesc si te-as ruga sa pui si pozele cu insonorizarea usilor .
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si dupa o asteptare de 2 luni , in sfarsit s-a infaptuit minunea , am tw Brax montate pe masina . :D . un mic Pre-View si poze cu bordul .
|
BV man. Finally...:D era si cazul ca incepeau sa rugineasca sub pat acolo..
Sa le stapanesti sanatos ! |
Thx ... Pai cam incepusem sa-mi pierd orice speranta ca o sa le am si eu puse in masina ... :) ... Azi am fost si am luat niste cleme pentru usa de la PBN , 15 Ron 6 bucati de plastic ... Hotie pe fata ... :) . Nu de alta , dar imi sta complet aiurea fata de usa ca lipsesc cel putin jumate din cleme de la fiecare usa iar maine o sa pun si niste vatelina , asa ca se va umfla si mai mult fata de usa .
|
Da da!!! Bravo Animalutzule...in sfarsit! :) Sa le asculti cu mare placere, insa sunt sigur ca o faci deja. ;)
|
Quote:
|
Urmeaza niste reglaje acum, ca nu a fost timp :)
|
Nu ai probleme cu dezaburirea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning