![]() |
Re:
Quote:
|
Tristan,vad ca esti din arad,este un vr6 suparat rau in arad,da-te cu el sa vezi care pe care,bineinteles dac vrea proprietaru vr-ului
|
Re:
Quote:
|
corrado-vr6 super masinuta ta...atinge mai mult de 220 km/h ?...sau care e viteza maxima?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Tristan,nui corrado,ii passat vr6,cred ca ii si de vanzare in vand si cumpar,AR xx FIN
|
8 Attachment(s)
Si un set de poze cu o modificare de ordin estetic la motor. Aparent simplu de facut, am stat vreo 2 ore doar la pregatire (impachetarea cu hartia adeziva) Nu e gata inca pentru ca mai sunt diferente de culoare la negru (umbre), dar o sa le rezolv cat de curand cu niste hartie abraziva foarte fina. Am folosit vopsea termorezistenta, imi ramasese de la vopsitul etrierelor.Mie imi place cum a iesit, am ales rosul pentru ca se va potrivi bine cu sway-bar-ul pe care il montez maine, tot maine o sa duc la \"tras\" si jentile. Gropile :cry: In curand o sa comand si fishe mai competitive, care vor fii tot rosii :wink
|
3 Attachment(s)
...
|
4 Attachment(s)
Si poze cu scutul de tabla de aluminiu pe care l-am montat intre motor si filtrul de aer. Nu pot sa spun ca se simte efectiv ceva de cand l-am montat, dar in teorie motorul ar trebui sa primeasca aer cat mai rece pantru performante maxime. Acum cu scutul la locul lui aerul cald de la motor nu mai ajunge direct la filtru. Tubul de plastic a venit o data cu filtrul K&N, era in kit-ul de montaj. Pozele astea le postez pentru cei care au filtre sport si poate au intalnit aceleasi probleme ca si mine. Montajul a fost relativ simplu, mai dificila a fost fabricarea: am liuat masurile cu o coala de carton pe care am taiat-o cu un cuter la fata locului, apoi dupa model am taiat tabla de aluminiu cu un flex. La sfarsit l-am vopsit negru cu vopsea termorezistenta (700 grade C) ca sa se asorteze cu motorul.In rest, o bormasina un surub sau doua cu piulita si un crichet e tot ce aveti nevoie. Sper sa fi fost de ajutor cuiva... :blahblah: :ciggy:
|
Suuuper grava masina ! Felicitari proprietarului. Mult bun gust si ce sa zic ... mi-as dori asa o masina. Inca o data - super tare !
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Abia m-am intors dela service. In sfarsit am montat \"dom-ul\" (astazi am aflat ca asa se cheama de fapt) pe masina. Chiar si numai vizual da bine zic eu... 8). A trebuit sa desfacem prinderea de sus a amortizorului, am dat gauri in \"oale\" si intr-o ora a fost gata. Uite rezultatu':
|
OMG! .. i hate you! :cry: my dreams ...
cat ceri pe ea?? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning