![]() |
Re: Machetele mele - mareo
frumoase machetele....mai ales skiline ul....la mai multe...asteptam surpriza
|
sunt superbe..:D...mai ales skyline'ul:X
|
6 Attachment(s)
Multumesc tuturor!
Si acuma supriza:D .... Ferrari F50 GT Full Function R / C SERIES - de la MJX R/C Rechnic - scara 1 / 28. - Se poate regla ungiul rotilor fata. - Oglinzile laterale sunt din cauciuc ( pentru eventualele zgarieturi sau lovituri ) - Leduri in faruri. |
oooo..asta asteptam...:D...superba..sa ai grija de ea..;)..bafta..
|
pacat ca nare leduri si`n stopuri
de unde o ai ? foarte frumoasa:D |
de unde o ai?e bestiala bro.....cat te a costat?ru ai pus led urile?imi poti face rost de una?sau unde gasesc?
|
Multumesc pentru aprecieri...am primit`o cadou, dar am aflat ceva detalii despre ea ( cumparata din ungaria , si pretul cam 70 de ron ).
Quick_silver - da , ar fi fost frumos sa aiba leduri si in stopuri.... Darius - nu am facut nici o modificare , leduriile asa sunt ele din fabrica si se aprind numai cand merge in fata! Numai bine tuturor! |
pacat ca nu exista si 1:18:((
|
Quote:
|
a ta nu este macheta si o masina rc!....si alea sunt automodele nu machete auto din fier !
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mercedes Benz Actros V8.. Primit cadou de la un prieten! Multumesc dns_dns.
|
cu multa placere frate;)
ti'am daruit'o tie caci eu nu colectionez si m'am gandit k ti'ar prinde bine inca una, micutza:"> s'o stapanesti sanatos! Si, cat mai multe!! |
frumos..:D..bafta..:D..
le asteptam si pe celelalte...;):D |
Quote:
si uitandu-ma la machete..... ai reusit sa imi strici toata ziua cu e36 tot caut fara sperante sa imi iau si eu un e36, fie el coupe/cabrio/sedan am doar o macheta mica 1/43 de unde as putea achizitiona si eu un e36 la scara cat mai mare??? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning