![]() |
Re: Dacia lanseaza in 2009 un Logan Sedan sport, de 133 cai putere
Quote:
auzi teai rasturnat uh cu un logan de comntezi?....mai lasa nfs'u....;) |
Cica 2 roti.....cred ca nu stie ce vorbeste.....nfs nu alta.......
|
poi la 12 ani...ce crezi ca face toata ziua..;)...
|
Am un Logan si din proprie experienta va spun ca daca intru mai tare cu el in curbe subvireaza, chiar daca nu e o experienta chiar placuta. Singurul mod in care Loganul (si aproape 70% din masinile de pe strazi) se va rasturna este sa tragi violent de volan stanga-dreapta la o viteza de 110-120km/h cred. Acest procedeu se mai numeste si testul elanului, iar Loganul, dupa testele efectuate in Ro a rezistat pana pe la vreo 95-100km/h; la o viteza mai mare subvira.
|
Quote:
Aprob. Am umblat aproximativ o luna cu un logan. La viteze de +80km/h, pe drum bun dar denivelat , ai o oarecare teama si un oarecare disconfort din cauza masinii care este ca o "barca in ocean". Balansul acesta fata-spate, lateral ( stanga-dreapta) al masinii este proportional cu cresterea vitezei si calitatea proasta a drumului ( vorbim doar de denivelari , nu de gropi). Bine-nteles ca si curbele trebuie negociate cu o viteza de bun simt. Scriu acest reply ( desi e in off-topic), ca replica domnisorului care scria ca are prieteni posesori de logan care erau sa se rastoarne si ca mergeau pe doua roti. Mai degraba as crede ca au mers pe 3 roti si au deparat decat sa cred ca TOTI prietenii lui au mers pe doua roti cu un logan. Imi pare rau ca exista si astfel de "bagatori in seama si atotstiutori". P.S. Baiete lasa NFS-ul si pune-te rapid pe limba si literatura romana ca imediat ai de dat un Bacalaureat si nu te vad bine deloc. |
sa vedem ce o sa iasa .... oricum cred ca va arata mai bine exteriorul (si interiorul), iar cei 133 de cai vor fi bineveniti (impreuna cu niste modificari pe la suspensie , franare etc... ) ,
|
Motorul e acelasi cu cel ce se monteaza pe noul Twingo RS. Ce ma surprinde este ca Renault imparte un motor atat de nou cu Dacia, dar bravo lor. Logan-urile de la Joe Cup (Ursus Cup acum) din CRR si cele din cupa ADAC din Germania se descurca bine cu suspensiile reglabile pe ele.
|
Apropo , de caroserie nu se stie nimic ? Tot berlina va fi ? Ar fi o bomba daca ar declara ca va fi berlina si cand va fi dezvaluita sa fie un Coupe :D
|
Quote:
|
Quote:
dar sa vedem daca se concretizeaza acest model!? |
daca vag nu lua seat si skoda sub aripa lui acum erau rase de pe fata pamantului, pentru ca spaniolii si cehii au suficienti bani cat sa isi permita si alte masini decat cea nationala. la noi dacia ar fi supravietuit.
|
in sfarsit un motor cat de cat competitiv pt Logan, in cativa ani sau zeci de ani putem spera si la un 200-230cp
|
o motorizare f interesanta,suna promitator,sa speram ca vor face ceva mai mult si la exterior.Pacat ca nu se gandesc la un logan cu 2 usi cu motorizarea asta.Ar fi ceva nu....
|
Quote:
eu zic sa ne bucuram, DACA se va fabrica acest logan. sa ne bucuram ca romania are o masina, chiar daca are tehnologie renault, mai apropiata de anul 2008! |
Ehee... vad si eu un Logan Sport de 133 de cai, Sedan ma rog!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning