Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Logan Kompressor by Elia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/8117-logan-kompressor-by-elia-tuning.html)

STIprdr 30-09-05 18:24

scuze ca te corectez poate nu stiu eu ce vorbesc dar un motor 1.6 sau cat are loganul cu compresor nu rezista nici pe un sfert cat un motor de subaru sau civic type-r sau golf 5 gti, plus am avut si eu ocazia sa vad cum arata un subaru la interior si din cate am vazut eu are un finisaj net superior la orice logan sau multe alte masinii adica nu are plastic ordinar sau alte prostii, plus eu cred ca un fabricant care deja a castigat de cateva ori WRC-ul stie sa faca un motor care este de o mie de ori mai rezistent si fiabil decat un motor care un tuner il face dupa ureche, ah si ma gandesc apropo de valoarea unei masini ma gandesc oare cat o costa un logan elia construit in japonia, adica la ce pret o ajunge la noi daca sa zicem la cei 20 000 euro cat sa zicem ca, costa masina in realitate sa adauga toate taxele? in rest tot respectul pentru dacia si felicitari lor! PAREREA MEA! deci va rog sa nu ma injurati! cu respect!

cosminpilot 01-10-05 13:53

PILOT power tuning va prezenta in premiera controversatul Logan tunat de ELIA, la SIAB (7-16 oct 05) in cadrul standului de la SUPERCAR.
Va asteptam pentru detalii si oferte promotionale inedite la standul PILOT - hala 109.

Gangstahmode 01-10-05 17:13

nu cred ca are ce cauta subaru in discutia asta...e net superioara din toate punctele de vedere...iar logan-ul e vai steaua ei din toate punctele de vedere...mai nou si pretul e mare...am mai spus si repet...loganul este, parerea mea , cea mai proasta investitie pe care ai putea sa o faci (vb de logan elia)..dar ma rog...fiecare cu punctul sau de vedere.

cosminpilot 03-10-05 20:28

sunt de-acord cu treaba asta.
Pana la urma francezii au stiut clar la ce nivel de pretentii o sa scoata loganu' si au mizat doar pe pret. acum se va ridica o intreaga industrie pe \"inbunatatiri logan\"...
si daca tot a aparut diesel sa nu ne miram daca vin si cu un proiect de SUV. Avem \"teren agricol\"... cu gramada!

sv_alcatrazz 05-11-05 21:03

faina dacia logan elia.....dar pt un roman e ffff scumpa...sa fim serioshi.....cu 23.000 euro iti iei mashina, nu gluma..... o fi ea perfectata nemtzeshte, dar e exagerat....

DARE_DEVIL 15-11-05 01:35

La Banii astia mai pui ceva si iti cumperi un Lancer evo VIII.Totusi trebuie sa apreciem initiativa celor de la ellia de a prepara un logan.Totusi e un preparator de talie internationala.

motoras15 24-11-05 13:32

mi se pare o pierdere de vreme din partea celor care au proiectat varianta asta de Logan Tunat...ii prea scumpa si numai 136 de cai putere.....lasa de dorit..... :shock:

seba 03-12-05 17:31

intradevar sunt la inceput dar la inceput toti au avut preturi mici nu au sarit cu 20000$ la o masina care e la inceput de cariera. O sa vedem in cativa ani daca e masina sau rabla. Pana atunic zic ca e fff scumpa

el_mariaci 07-01-06 23:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Christian\"
nici 17.000 nu este rezonabil deloc. cu 1500-1800 iti iei motor, cutie si planetare de clio sport, sa zicem 500E pentru suspensii tari, inca 800 pentru jante frumoase, o punte de spate gasesti de un renault 19 care sa se potriveasca pe logan, si la fel, o pereche de discuri pe fata \"compatibile\" se pot gasi lejer.
mai punem 600-700 euro pentru cele 2 cu toate ca nu e chair atat deloc. inca 1000 pentru bodywork spoilere si ce mai vrea posesorul.= 4500 euro toata distractia. normal cane mai batem capul si cu montaj +omologari. sa zicem inca 1500 euro(dar nu e atat nicicum, asta daca nu cumva te duci la reprezentanta renault :roll: care iti va cere triplu probabil) luam versiunea preference cu motor de 1.4 si jante de tabla ca oricum le schimbam. si iesim ceva mai ieftin. mult mai ieftin. atat ca motorul are 40 de cai in plus si e aspirat si nu scrie elia pe ea. 8)

Ai uitat cauciucuri sport ~400 cel putin
Nu stiu daca poti sa iei cu 1800 motor, cutie si planetare sport de clio, dar in orice caz pretul pt. montaj poate sa sara cu mult, mai ales daca e nevoie de modificari majore, iar rezultatul e imprevizibil.
Si mie mi se pare mult 17.000 si cu banii astia poti sa cumperi o masina mult mai performanta si mai aratoasa, dar DE SERIE.
Sa recunoastem tuningul e scump si cineva vrea asa ceva trebuie sa plateasca.

George_P. 07-02-06 01:42

Daca as avea banii,acum m-as duce si as da comanda pt Logan Elia.
Imi place super mult,a iesit prea marpha tuning-ul.
Discret,finutz,eu zic ca-s merita banii la ce a iesit din ea.
Totusi,mai trebuie platita si firma si probabil deaia e asa scumpica,ca doar nu e facuta de vecinul mecanic.Totusi vbim de ELIA.....
Cel putin eu am vazut-o la SIAB si e super masinuta.
Cum zicea un baiat intelept mai sus,e ceva unic,nu toti au Logan Elia :wink:
Repet...si maine mi-as lua daca l-as convinge pe tata :P

mizuno 04-04-06 20:59

Re: Logan Kompressor by Elia tuning

la 25000euro as lua un renault megane sport de 225cp , scaune recaro,jante 18 si arata mult mai bine decat debaraua romaneasca...si in plus ai si garantie 2 ani... http://www.renault.ro/ro/autovehicul...ot=274&cod=rnd

Alexitul 16-12-06 14:14

iti poti lua un audi a 4 la bani astia "standard" ce inseamna la audi standard la logan inseamna full... si nu conteaza ca mergi cu o masina unicata... conteaza sa mergi bine sa te tina mult si bine masina nu sa te trezesti peste 2 ani ... am zis mult dar sa zicem 2 ani ca incepe sa scartie usa ... bancheta din spate sa nu mai stea la locul ei... si tot asa mai bine un audi sau orice alta masina decat logan ... "regele gropilor" nu vreau sa jignesc pe nimeni ! sa va spun o mica poveste : era un logan motor 1.6 motorul modificat rau de tot cat se putea de tare exteriorul...arata chiar super super si eu eram cu un reno clio Symbol disel care are destui km la bord... cel de 80 de cai fara modificari fara nimica eu cu 3 persoane in masina , soferul si cu inca o persoana in logan...a vrut sa ne facem si ne-am facut si cea urmat ?...nici mie nu mi-a venit sa cred ca l-am lasat atat de mult in urma incat nu-mi venea sa cred cum un clio face praf dar chiar praf logan 1.6 pe benzina tinand cont ca era modificat rau de tot... am ajuns la concluzia ca mai bine iti iei un clio decat un logan 1 ca merge super cel disel si 2 consuma putin 3 arata binisor mult mai bine decat loganul.... cam atat

Ionutz maniacu 17-12-06 16:18

Intradevar costa foarte multzi $.Mie la Logan nu imi place:1)ca are stalpii din spate prea grosi si prea inalti si deaia ii spuneti voi "cotet"sau"dulap"sau"cosciug"cum draq ii mai spuneti voi.2)ca nu il ajuta cutia in rest mi se pare OK.Care stie mai multe despre logan vreau niste informatii despre cutie ca am inteles ca nu il prea ajuta,am inteles ca are treptele cam lungi.

Cristi_XP 21-12-06 02:51

Scump.23 mii...e un pret exagerat de ELIA,ca si celalalt care cere 30 de mii pe loganu lui cu motor de clio

dogy_10 26-12-06 18:38

stie cineva cat costa bara fata\spate de la elia si daca se comercealizeaza in romania

All times are GMT +2. The time now is 02:37.

- Copyright 2026 4Tuning