![]() |
Re: Impreza WRX vs. Golf R32
Quote:
Mai pustiulica : Poate Tatal tau este posesor de Golf, in fine .... eu chiar am R32 si GOlf V 1.9TDi 105 Bhp ... + Bora 1.9TDi 90 Bhp ... Te invat eu de clasa asta Compacta dela VW ...In fine ... Tu vb de Subaru ??? Eu nu am condus niciodata ... dar am mers cu unu dar pe scaunul din dreapta...este FEELING ...De acord cu tine .... DAR te dau eu cu al meu R32 si iti arata ca si un ASPIRAT iti da aceeasi SENZATIE .... TOPICUL acesta este WRX vs R32 --BANUIESC CA VB DE O LUPTA PE LINIE DREAPTA NU ?? SAU PE CURBE SAU LA VTM SAU CUM ?? ... ( daca vb de stok) --- Iti zic eu Stoc castiga R32 odata Iar WRX ( DE CEL PUTIN ODATA ) ... DACA MASINILE TREC LA TUNING MECANIC ( se schimba problema ) Iar pt un WRX este mai delicat sa il aduci in paramerii ( Uitate la SEBASTIAN cati ani i-au trebuit sa faca ceva extrem ) ...,,, pe cand la R32 operatiunea nu dureaza mai mult de o luna (daca ai Cascaval). ASA CA TE ROG INAINTE SA IMI ZICI CA ABEREZ ... MAI GANDESTETE SI TU UN PIC .... UITATA LA MINE LA AVATAR SI AI SA VEZI CA NU AM DEACT VRO 260 DE POSTURI DIN 2004 .. EU DOAR CITESC CU ATENTIE SI RARE ORI IMI DAU CU PAREREA .... APROPRO ... CA PROFESIE SUNT INGINER MECANIC ... SI MAI STIU SI EU ASA CAM CE INSEAMNA UNA ALTA IN ALE MECANICI SI RESOFTARII ... SI AM RUGAMINTEA SA NU AM JIGNESTI .... |
din punctul meu de vedere nu cea mai performanta masina e cea mai buna, ci mai de graba ce ti se potriveste mai bine... eu sunt convins ca toata vorbaria asta cu "masina x e mai rapida cu 0,00001 secunde decat y si deci superioara chiar nu are nici o relevanta... ceva imi spune mie ca a devenit o obsesie nationala faimoasa intrebare "cat baga?"
cele mai importante aspecte din punctul meu de vedere sunt acele fineturi mecanice care mie personal imi dau satisfactia cea mai mare.. r32 are 1600 de kg deci e un adevarat elefant pe langa cele 1540 de kg ale WRX-ului... fraza asta imi spune ca s-a ajuns prea departe cu comparatia. uitati eu de exemplu as vrea sa stiu la care masina e mai calitativa vopseaua sau care are cutia de viteze cea mai fiabila.... astept comentarii in aceasta directie... |
daca esti mecanic asta nu inseamna nimic...crezi ca daca esti mecanic dai automat raspunsuri pertinente? R32 e o masina foarte slaba ca performante....aveam golf 1.9tdi si il alergam destul de bine asa ca te rog frumos lasa-ma cu prostiile tale
|
Niciodata un Golf vitaminizat nu o sa poata sa rivalizeze cu o masina cu pedigree ca si WRX-ul.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Pedigree-ul ala nu mai valoreaza 2 bani cand scoti asa ceva!Dc. imi vorbeai de modelul 2005-2007 sau de WRX STI poate...,dar de WRX-ul simplu actual in nici un caz,e o masina slaba si foarte urata pe deasupra,chiar oribila,arata ca o "chinezarie" ieftina gen kia sau daihatsu;prefer oricand R32-ul,un motor in 6 cil. aspirat si cu un design provocator si foarte reusit.Iar dc. vorbim de upgrade-ul motorului,3.2 V6-le de pe R32 poate urca mult de tot la cifre ametitoare si performante de supersportive.Asa ca ma lipsesc total de "pedigree" in cazul de fata. |
Quote:
http://www.autobild.de/artikel/test-...bo_527540.html |
unlord ala e R36 ;) TURBO. e cam altceva...
un r32 sa il faci turbo, cu tot cu frane..blah blah..te duce in 20 maxim http://www.hgp-turbo.de/ Technische Daten Golf V R32: Leistung: 405 PS Drehmoment: 530 Nm Preis inkl. MwSt. € 13.400,00 Einbau inkl. MwSt. € 2.600,00 Aufpreis bei Fahrzeugen mit original Standheizung € 1.000,00 stage 1. :) 79BYG..esti tare zeule..ma jur :)))) |
Quote:
|
HGP e o firma de renume care spune foarte multe, eu personal as avea incredere mare in ei...
|
Quote:
|
Quote:
daca tu nu ai auzit de ei, atunci nu inseamna ca sunt mici. cauta pe youtube filme sau pe forumuri din afara sa vezic e inseamna... ca sa dai 35 cat e noua + 20.000 sa zicem = 55.000 pe o masina noua de 5-600 de cai mi se pare chiar ok. si nu e orice coreeana cat de cat ! si ia vezi ce granatie iti da HGP... una e turbina pusa de subaru si alta e v6 aspirat pus de VW. ca doar vorbim de masini stock sau modificate? ca daca compari o turbina pusa din fabrica si una pusa AFmd e o firma de renume..atunci nu cred sa fie mare diferenta..dar repet..nu compara o masina stock cu una careia i s-a dublat puterea..ok? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning