![]() |
siab
100% la SIAB nu se va face o cursa, cel putin noi nu vom face.
|
Re: siab
Quote:
|
Quote:
Avem nevoie de bani si sponsori acum cu restul suntem in linie dreapta. |
Quote:
|
Quote:
Ar fi avut de castigat, e poate prea in scurt sa facem ceva, ca sa facem lumea sa vina la Legal Racing pe alta locatie si sa nu viziteze SIAB ridicand numarul platitorilor de bilete, ca doar acolo e o afacere nu pasiune. Timpul e prea scurt! |
Stiti ce ma supara cel mai tare la nehotarati astia care nu au habar de masini dar fac evenimente? Faptul ca ne dau sperante, trebuiau doar sa faca contractul si dupa aia apar 'riscuri\" nu-i inteleg oricum le dadeam mai mult decat ii costase pe ei inchirierea de pista si le aduceam si oameni la SIAB, nu ca r fi dus lipsa, dar plateau un bilet la intrarea in SIAB ca sa ajunga inspre noi apoi la noi alt bilet la jumatate de pret ce-i drept.
|
asta este... orice sut in coor e de fapt un pas inainte... keep walking... johnny walker.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
eu vroiam doar sa spun ca astept cu nerabdare spectacolul organizat de voi... daca daca ai inteles asa...imi cer scuze :( stai linistit ca lumea apreciaza eforturile tale... |
Re:
Quote:
sebastiane ... asa e omul...in mare parte asa fac latinii si nu ai ce sa-i faci..trebuie sa te conformezi cu \"nesimtirea\" asta de a da omului sperante... |
Re:
Quote:
Nici recunostinta nu vreau insa imi este ciuda cand vreau sa fac bine si apoi lumea imi sare in cap pe diverse motive. |
asta-i romanul ... vrea tot timpul in felul lui...
n-ai ce sa le faci eu oricum iti urez succes la toate spectacolele legale pe care vrei sa le organizezi ;) |
nu prea are legatura cu topicul,dar nu ma pot abtzina se nu te intreb ceva seby...daca in bucuresti sunt atatea pb cu organizarea,cred ca merita incercat la ploiesti,unde nu s-a tzinut nici o cursa si unde exista o locatzie super,bulevardul independentzei,4 benzi si se poate face si pe 800m.unde mai pui ca duminica bulevardul este inchis circulatziei....eu cred ca merita incercat ptr ca si in ploiesti sunt multzi iubitori ai sportului cu motor si in plus fatza de asta nu a fost nici o legala aici.daca ai nevoie de ajutor,in vederea obtzinerii autorizatziei sau ce mai trebuie eu ma ofer voluntar....cum spuneam asta ramane la aprecierea ta.....scuze ptr off topic.merci
|
Tu nu sti ca Aleea Castanilor face parte dintr-un program de protectie european si nu e voie sa faci fum , zgomot,etc. Se streseaza castanii asa spune primaria.
Poate face mrul ceva. |
castani
DA SEI ARE DREPTATE!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:33. |
- Copyright 2026 4Tuning