![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da da :)
|
spune-mi te rog cat iti consuma si cum e la intretinere ca m-ar interesa si pe mine un 318 is sau da-mi pm
|
Quote:
de intretinut nu stiu cat de greu se intretine pt ca nu am avut nici un fel de probl. consumu.....la altii am auzit de 9-10 prin oras.....posibil sa fie ceva dereglat la mine....dupa ce o inmatriculez o sa ii fac un full service sa vad daca sunt probleme....si daca iti plac cumpara-ti....eu o ador si nu as da-o pt nimik in lumee :D |
dragii mosului.....de astazi pana in 10 noiembrie sunt pieton:(...si pisicuta saracaa hiberneaza....:(((
|
Suntem alaturi de tine, sincer.
Sa speram ca se poate scurta macar un pic perioada. |
Quote:
:sad: :sad: :sad: imi pare rau da de ce tre sa hiberneze??? nu ai si tu un prieten , o prietena( sau mai multe ;)) de incredere care sa o conduca cu blandetze , macar din cand in cand ....asa ...,sa o mai vedem si noi prin orash......:-) |
Quote:
|
Quote:
hmm.....as aveaa..dar sa stau cu bata langa ei..:)).....dar momentan nu mai am nr.....si nu ma stresez..... |
ce ai facut de ti l au luat atata?:)
|
radar...133 pe limita de 30 + ca am mai avut o abatere in ultimele 6 luni si s-au mai adaugat 30 de zile la pedeapsa,in total 120 de zile de "pauza" :( fara drept de reducere :((
|
:hug:lasa fratelo k treci tu peste !!! ;) ...is alaturi de tine ;)....asta sa fie cel mai mare bai !!!
|
lasa ma...sti tu vorba aia...
mersu pe jos face picioru frumos :D glumeam naspa....poti sa stai 4 luni si fara pisok :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning