![]() |
Re: Intrebari
Acest topic este dedicat copiilor, pentru intrebari tehnice in legatura cu forumul folositi topicul "Probleme/Sugestii/Reclamatii".
|
Baieti, vreau si eu sa stiu.. cum pun embed?
Am copiat codul de pe youtube.. dar nu merge.. poate ma lamureste cineva! Multumesc. |
Din pacate nu functioneaza pe toate topicurile. Ca sa vezi cu siguranta daca merge sau nu pe topicul in care vrei sa postezi, uita-te in stanga jos, e o fereastra numita "Posting Rules", daca la HMTL code e scris "On", merge, daca este scris "Off" nu merge.
|
salut!
cam la cati cai ar ajunge un urs cu 2.5 24v vanos? |
@Eagle: Mersi de raspuns.
@Narcisvl: Din cate stiu, pe urs (e30) nu s-a pus 2.5 24v.. 2.5 24v il gasesti pe pisica (e36) si pe e34 si are 192 de cai. |
Quote:
|
2.5 de pe urs este 12v si are 171 cp.
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=_q7pRB0y2Yk cauta si pe youtube.. |
Pai ursii aia au motorul schimbat. Se obisnuieste. Daca te uiti pe sectiunea BMW o sa vezi ursi cu motoare de pisica.
|
si eu la ce ma refeream? nu la motor schimbat?ca doar nu vine din fabrica cu 2.5 vanos 24v...
|
te referi la motor luat de pe pisica pus pe urs?
|
da...
|
Cam tot aceiasi cai ca si pe pisica,poate mai putini tinand cont de forma mai aerodinamica a pisicii dar trebuie luata in considerare si greutate ursul are in jur de 1200 kg si pisica in jur de 1400 deci...cam aceiasi putere.
|
am auzit de motore la BMW Vanos
ce este acela Vanos? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning