![]() |
Topicul a fost o relatare a ceea ce s-a intamplat. S-a si barfit.
Acum topic inchis, ca nu vad ce ar mai fi de spus la obiect! Daca mai e ceva important dati PM! Concluziile topicului! S-au dat SUPRA Virgil vs SUBARU Ono pe 400m. Castigator la liniuta, dupa cum se vede si in filmul pus de Ono, SUBARU! Motivele rezultatului le deduce fiecare din ceea ce a citit/auzit/vazut/inteles. |
va supun si eu atentiei urmatoarea situatie:
proba de atletism, 100m garduri (poate fi si alta)... cineva castiga, si altii pierd cei care pierd, au 2 alternative: 1. accepta infrangerea cu fair-play si sportivitate si fac tot ce le poate sa invinga alta data. 2. incep sa gaseasca explicatii, scuze, etc.. ca: \"Daca erau gardurile mai joase sigur castigau ei... Daca era maraton castigau ei.... Daca aveau tenisii spalati, castigau ei... daca era proba de inot castigau ei...\" Pai mai fratilor.... sa castige, nu? ar fi cazul mai ales cand se repeta infrangerile... iar despre chibitzi... ce sa spun? intotdeauna au fost diverse dispute pe 4tuning intre diversi... mereu, ati venit cu argumentul ca OMUL conteaza, nu masina vad ca uitati asta, si va lasati impresionati de o masina pur si simplu, fara sa apreciati lipsa de caracter a proprietarului... de ex: e posibil ca daca eu m-as da cu ono si as pierde, as spune fara pic de ezitare ca sigur pe alta distanta, vreme, etc, sau la inot l-as bate instant, si ar fi ok dupa morala voastra... dar asa niciodata nu am mai sti de fapt cine si ce... am trai numai din prezumptii si teorii.... ce ramane din asta? ce stim? ce conteaza? dorim sa promovam cursele auto ca si sport ne dorim competitii multe, oficiale, clasamente... dar fara sportivitatea concurentilor si a spectatorilor nu inaintam, ne blocam in dispute absurde care incep cu \"dar daca\"... ma inclin in fata invingatorilor care se bucura de victorie cu modestie si simplitate... ma inclin in fata celor care pierd cu fruntea sus si cu zambetul pe buze ma inclin in fata celor care aplauda castigatorii de pe margine, sau incurajeaza pe cei care pierd DE CE NU FACETI ASTA? VA INVIT LA SPORTIVITATE SI FAIR-PLAY ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning