![]() |
Re: E34 - b-75-kel
MErsi pt poze WRX-ule...
pana knd nu ii pun 2.5 24v nu ii pun blocant...:))oricum asta a fost cea mai cea pana acum.... nu a transpirat baba mea deloc in halul asta pana acum kteva zile:)) BAFTA la toata lumea. nici arabu nu a fost de acollo:))))) Cu stima, B75 K E L |
1 Attachment(s)
Quote:
traiasca ZVELTANAAAAAAAAAA:D |
Quote:
parca am vb ceva de Zvetlana...t rog sa nu o amesteci in discutia noastra,da? :))):))):))) BAFTA, K E L |
9 Attachment(s)
poze cu noua baba a fost la salon ,sa bronzat a dreacu parca e alta culoare acum....
poze de dupa a 2 vopsitorie :P pe ce-am mai scump kelule de nu schimbi culoarea la masina ca ciorapii poze cu baba inainte de vopsitorie....... si poze de acum 3 zile... |
parca arata mai bine vopseaua acum :>
|
e blana masina ce culoare are:) nu se poate :)
|
arata intr-un mare fel... un sfat: las-o pe burta!
|
las-o rau de tot :X
|
asta i-am zis si eu sa o lasa "Blana":))
|
Mai am un pic sa termin cu exteriorul
si apoi urmeaza sa dau cu burta pe asfalt. Mersi Mariane pt poze si multumest tuturor pt impresiile acordate;)) Va pupa KELu' |
Grava rau culoarea. Sa o stapanesti sanatos KEL-ule ...si fara evenimente :P
|
bravo, cum is si eu un posesor de e34, voi sta cu ochii deschisi pe masina ta cu noile noutati :), bafta.
|
frumoasa frate masina,daca skimbi motoru,poate tizl iau io pe asta ....sal il pun lu pisi a mea :d
|
Quote:
motorul meu este de vanzare.daca te intereseaza... robbi3_boy si vorbim p mness. Saluare |
6 Attachment(s)
Salutare.
nu prea am mai dat pe forum de mult timp. sa incepem cu inceputul. masina arata inainte k in prima poza. apoi a suferit un accident si am fost nevoit sa o vopsesc pe toata(poza 2) apoi a urmat o capota fata facelift an 94(poza3) apoi am schimbat xenonul dupa faza scurta cu unul mai puetrnic(poza4) apoi a urmat si xenon pe faza lunga(poza5) si in poza6 mai imi aduc si io aminte de vremurile trecute knd mai ma jucam si io cu masina si alte chestii. gasca mare pe vremea aia:X:X:X(prietenii stiu de ce) planurile de viitor ar fi urmatoarele: -sa vopsesc capotele fata-spate in culoarea masinii, -sa schimb oglinzile cu unele de e34 facelift. -sa imi pun interirul de piele alba care este acasa -motorul dupa masina este de vanzare,pt a face loc viitorului motor(M52B25:D) -urmeaza una bucata blocant -si mici retusuri kre urmeaza a fi facute. In rest toate bune. Cu respect, 75K E L |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning