![]() |
Re: Tr-11-luc
am nevoie urgent de cadranul turometrului....care stiti pe unde gasesc niste cadrane de cielo v-as fi recunoscator
|
KTL avea parca un bord de cielo, ceasurile cu totul... da-i un PM si vorbeste cu el.
|
Te ajut eu.....daca ai rabdare pana vinerea viitoare trec prin Alexandria ca merg la bunici si ti-l dau atunci. Noroc cu Geo ca mi-a adus aminte. Imi dai de veste.
|
Quote:
|
Pai vitezometrul nu pot sa ti-l dau ca imi trebuie mie, beculete nu mai are, mai am ceasurile si limbile si platicul ala din fata ceasurilor cu tot cu geam. Imi spui daca vrei si-ti dau de veste cand ajung in Alexandria.
|
baga id-ul meu sa vb pe mess
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da man....daca ai rabdare pana vinerea viitoare mai pe seara asa ne intalnim si ti-l dau.
|
si cat ma coasta?:)
|
:) Iti bati joc de mine?! No money!!!
|
3 Attachment(s)
salutare la toata lumea...am sa pun pozele facute seara...scuzati calitatea lor...telefonul nu e pentru asa ceva...dar promit unele de calitate superioara ;)..toate pozele sunt facute cu triplele aprinse pe pozitii(hai k parca din ultima se intelege ceva;))
|
Da,... se distinge ceva....
insa, asa cum ai spus si tu... telefonul nu este facut pt asa ceva... asteptam cu interes unele mai clare!! |
Vezi ca ti-am lasat PM, eu oricum le iau la mine si trec si vineri seara prin Alexandria si duminica cand ma intorc. Astept un telefon de la tine.
|
Quote:
:sad: |
salutare la toata lumea....la noapte ma duc spre mare dar cu trenul pentru ca masina o sa se odihneasca in service pentru o vopsea si ma gandeam sa ii astup santurile de pe usi si de pe spoilere si sa renunt si la deschizatoarele usilor de pe spate...voi ce ziceti
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning