Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Motoare mai mici pentru VW Golf VI? (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/80130-motoare-mici-vw-golf-vi.html)

sir_sanjei 06-06-08 17:38

Re: Motoare mai mici pentru VW Golf VI?

apache, daca esti de mai mult timp pe aceste forumuri nu inseamna ca esti mai experimentat, sau a mai multe stiutor, tocmai tiai luato in "duda" de la un om proaspat care stie despre ce vb. sac.

dolb 06-06-08 18:52

confirm 100% treaba cu 1 litru la 100 de km , si vw vor scoate si o masina de 4-5000 euro :)

apache 06-06-08 19:36

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1575797)
se vorbeste asa pentru ca golful nu e chiar o masina de mers din punctul a in punctul b....se cere mai mult de la aceast masina

edit : satanel abea ai aparut si vii cu stiri revolutionare 1litru/100 :lol::lol: esti senzational!!!!

faasssss.....

sir_sanjei cred ca nu ai prins fapul ca glumeam, stiu de mult treaba cu 1litru/100 km ,tocmai deaia am ras,ca vine el cu noutati...citeste de 300 de ori inainte sa sar repede la "duda mea" .
Mai tre sa apara unul care sa ne spuna ca golf apartine de volkswagen si e tacamul complect.
Nu m-am luat de el pentru ca vizitez de mai mult timp formul etc etc ci pentru fapul ca de la al 5-lea post deja incepe sa sufere cum ca sunt unii " reisari" si ca vezi tu doamne el stie de proiecte de la vw pe cand noi stim numa de lamborghini ferrari si alte supercaruri...

Eu am spus " fasssss" tocmai pentru ca vii cu o stire expirata...tu mi-ai zis mie ca sa ce ?

dolb 06-06-08 19:38

dar stiai ca vw lucreaza in colaborare cu audi ? :) si produc aceleasi piese? cica i se zice VAG:D

apache 06-06-08 19:53

motoarele de pe golf sunt pe vreun audi ? intreb pe bune

dolb 06-06-08 20:00

din cate stiu, 1.9, 2.0 tdi sigur sigur sunt pe audi :D

apache 06-06-08 20:02

da stiu , pe a4 si a6 nu? sau vorbesc gainarii ?

Marius_mym89 06-06-08 20:02

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 1573629)
eu cred ca este un lucru bun. mai ales la cat costa carburantii la noi.

o fi un lucru bun dar numai pt aia care nu depsesc 50 la ora .... ca daca ai o masina cu un motor mic si "te dai la ea" putin mananca de rupe....;)

dolb 06-06-08 20:03

a3, a4, nu stiu de a6..oricum nu prea ma intereseaza firma asta "audi"

duffy02 06-06-08 20:23

si polo cum sa fie cat tico ??

dolb 06-06-08 20:25

nene, in cazul in care nu ai auzit exista si lupo/fox :) asa ca try again

duffy02 06-06-08 20:27

lol adevarat alea o sa fie gen micro-car atunci:D

dolb 06-06-08 20:29

esti cam noob.. daca o masina are motor mic asta nu inseamna ca este masina MICA :) dar n-ai cu cine

sir_sanjei 06-06-08 20:55

apache se pare ca nu tiam inteles sarcasmul, dar faza de la sfarsit cu faaasssss a fost de genu "mars", nu stiu cum sa iti explic, mai exact nu a sunat prea politicos
si daca nu ati vazut reclama va zic eu ca "Romania va creste prin bun simt si responsabilitate"
hai sa nu mai fim rautaciosi.
sal'tare

apache 06-06-08 22:27

pai vezi ca se poate sa vorbim si frumos? eu i-am sarit in cap lui satanel pentru ca era abea venit si deja ii cataloga pe altii.
Acu sper ca ai inteles ca acel " fassss" se referea la faptul ca sunt expirate "noutatile " lui...nicidecum un fel de "mars" ,pentru ca fiecare are dreptul la o opinie aici (in limita bunului simt).

referitor la ce a zid dolb ,sunt perfect deacord.un exemplu e chiar golf care are o tona si ceva...iar motoarele sunt si mai mici de 100 de cai .(ca sa le comparam in putere nu in capacitate cilindrica)

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning