![]() |
Re: Detalii despre viitorul Audi A7
ma mie imi place...arata bn:lol: marfa
|
3 Attachment(s)
Este un cort ambulant, o gluma buna a celor de la TopGear, “ratusca cea urata” a masinilor, acoperita? Sau poate o reclama la un sac, numai bun pentru o husa? Nici pe departe! Acestea sunt primele imagini cu Audi A7! Evident, spionate. Chiar daca te uiti la masina si ai senzatia ca vezi un cort ambulant, noi te asiguram, la fel ca si publicatia CAR Online, ca este “the real deal”, respectiv A7 in “carne si oase”!
A7 va trebui sa duca o batalie apriga cu adversarii sai, Mercedes CLS, Jaguar XF si VW Passat CC. Sa nu mai vorbesc de BMW, care are de gand si el sa-si aduca propria contributie in segmentul coupe-urilor cu patru usi, prin introducerea noului GT, bazat pe conceptul CS. Trei tipuri de transmisii vor fi oferite pentru noul A7: una cu sase rapoarte, manuala, si doua cu sapte rapoarte, dual-clutch si, respectiv, automata. Cei de la Audi sunt cat se poate de secretosi in ceea ce priveste preturile pentru acest nou model, dar surse interne sugereaza un cost intre 45.000 si 60.000 de euro pentru modelele standard. Este posibil ca A7 sa fie produs ulterior si in varianta cabriolet. |
colectia "camuflaj" vara-toamna 2008 de la audi...:lol:
45-60k? asta nui zona de pret a6? |
2 Attachment(s)
Audi A7 a iesit la plimbare
Doua imagini cu limuzina A7, masina pe care Audi o construieste pentru a lua din cota de piata a Mercedes CLS. A7 este un coupe cu 4 usi, o masina cu plafonul plonjat catre spate, care este acum in teste si va ajunge pe piata anul viitor sau, cel mai probabil, in 2010. Audi A7 este construita pe o versiune mai lunga a platformei coupeului A5, iar la interior va oferi dotari de lux fara precedent in gama Audi. Masina va trebui sa infrunte, pe langa CLS sau Jaguar XF, limuzine sportive cu forma de coupe precum Porsche Panamera sau BMW GT, coupe-ul cu 4 usi care a fost prezentat sub forma conceptului CS. Pentru o asemenea competitie A7 va primi pe langa sistemul Quattro propulsoare V6, V8 si chiar V10. Ultimul dintre acestea este imprumutat de Audi de la producatorul italian Lamborghini, dar pentru versiunea sportiva S7 sau chiar RS7. Propulsorul de 5.2 litri V10 va fi ajutat sa ajunga la 600 de CP. Sursa: autoexpress.co.uk |
Pare o corcitura intre Seria 3 coupe, Mercedes CLS, BMW X6
|
interesanta forma, cred ca e sport
|
partea frontala e reusita, insa spatele cu stopurile alea nu imi place deloc.....
|
competitie pt cls si passat cc...zici ca e racheta:shock::shock:
|
ce legatura cu passat cc ? vorbim de o masina de la 50.000 in sus
|
:Dbine ma rog...vroiam sa spun ca apartine tot cam de segmentul ala de design si vrea sa-l ,,inlocuiasca"...cel putin asta cred eu:D
|
compari mere cu pere fara nici o suparare ...
niciodata audi nu o sa inlocuiasca modele vw si nici invers ... concurentii lui audi : mercedes si bmw concurentii lui vw : ford, renault, opel ma refer strict la concurentii directi ... |
Este superba!
O sa aiba viata grea langa CLS...dar daca cei de la Mercedes nu improspateaza modelul CLS...Audi ii va rupe. CLS-ul este frumos,dar parca necesita un facelift... |
Farurile seamana unpik cu evo x :D:D:D:D:D.....Nu dati!!e doar o parere:D:D.....oricum e frumos...mai putin spatele....
|
5 Attachment(s)
Quote:
a3 cu golf? a2 cu polo? a6 cu passat? curios.... nu cred ca se pune problema de vreo inlocuire....ii concurenta "in familie" on topic: am vazut azi niste poze cu un (presupus) a7 accidentat pe nurburgring. trebe sa mai caut linku... Edit: TA-DAAAAA |
Quote:
Audi este clar peste VW si asta se poate sesiza foarte usor,in calitatea materialelor folosite de Audi si respectiv VW.Audi este deasupra VW si asa va ramane veci pururi.Daca tu poti compara audi a3 cu golf...uite-te fa-ti o configurare pe site-urile oficiale si vei vedea diferenta de pret...si de calitate pana la urma. Asa ca nu e audi pe aceasi pozitie cu VW niciodata...cand v-a avea si VW dotari premium de gen Piele Exclusive,Culori Exclusive si multe altele...atunci sa fie pe aceasi treapta cu audi:) Numai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning