![]() |
Re: Machete in lucru - L4uR
Vin bine dar cred ca daca ai face toata masina rosie sau alta culoare ar merge si mai bine . Pentru ca jante cromate pe o masina cu abtibilturi de curse nu prea merg :) Parerea mea . Succes
|
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
am o intrebare....tb-ul are usi si celelalte piese?sau e doar asa?sper sa iasa ok macheta asta....e ferrari nu?
|
are tot ce ii trebuie...asta nu e macheta mea...dar ai sa vezi care sunt planurile:)....doar jantele sunt ale mele...
|
5 Attachment(s)
lancia mai necesita doar o vopsea...dar aia o las pe primavara ...deocamdata ii fac doar partea alba a haionului...si o pun pe birou ...ferrariul nu mai are plafonul...a fost greu sa tai pentru ca daca nu eram atent se rupeau multe...din fericire e ok:)...mai trebuie sa cumpar vopsea (alb , negru , verde , rosu mat daca gasesc ) si poxilina...
|
6 Attachment(s)
din lipsa de materiale (poxilina , vopsea si inca cateva chestii) incerc sa mai fac cate ceva pentru machete....in primul rand...inca un set nou de jante cu slickuri ...in al doilea rand...intercooler pentru porsche...:lol:...si in al treilea rand...stalpi de iluminat care or sa vina imbracati in poxilina pentur a parea cat mai reali ...sa para a ciment , plus o cutie de metal la baza stalpului cum sunt cele reale unde or sa fie baterii...ledul este bagat dar momentan trebuie sa mai scotocesc prin lucruri pentru cabluri...:oops:...
nu ma deranjeaza daca va spuneti parerea chiar daca e buna sau rea ...zic asta pentru ca nu prea se comenteaza la posturile mele:)) |
spune-mi si mie de unde ai jantele
|
Poti sa folosesti tuburi mici sau chiar paie pentru bauturi si le vopsesti. E mai simplu decat sa "imbraci" in poxilina, sa finisezi...
O obiectie...stalpul pare putin prea inalt. Posibil sa fie o iluzie optica din cauza pozelor. |
pai stalpii de iluminat...chiar sunt inalti..defapt in valcea cel putin sunt cam cat 3 etaje de bloc....si ziceam sa imbrac in poxilina pentru ai reda si grosimea...sub scociul acela e defapt o antena de radio:)...si o sa fac mai multi stalpi...pentru ai pune pe birou unde tin anumite machete...
|
e o idee interesanta bafta in continuare
|
10 Attachment(s)
miniul a intrat la modificari...si il las cam asa cu exceptia faptului ca vreau sa ii pun pleoape...sunt nedumerit...ferrariul acela 1/39 topic pe jar daca il mai stiti...e gata...l-am facut la plezneala...nu mai am chef de el...l-am colantat in felul meu...
|
la supra ce se mai aude e gata ??? ai facut toate cele ?
|
ferrari e ca o pata neagra:(....imi cer scuze.....bafta cu celelalte proiecte....vreau savad tb-ul:D
|
ahh...am uitat sa dau pozele cu tbul lui victor:))...tbul e facut cabrio acum...si ii sta foarte bine...supra e gata...dar ii lipseste parbrizul...nu gasesc pe nimeni care sa imi dea un parbriz de supra sau sa imi faca unul asemanator...ferrariula cela negru...ti-am zis darius ca mi sa luat sa il vad prin dulap dezmembrat si l-am facut la foc rapid...de mini nu ziceti nimic?:>
|
pune te rog poze cu cele zise,tb si supra......ti-as face eu parbrizul,dar din pacate nici nu ne cunoastem bine si poate unul nu are incredere in altul,deci.....sper sa pui poze....bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning