![]() |
macar o sa avem shi noi parte de un skyline ceva.. ? :D
|
hahahahaha!!!!
ejti nebun.. :)/..acum seros..ejti nebun..
acum serios..cate skyline-uri sunt in romania?dar supra??? o supra va aparea in galati curand |
iar vorbiti de lucruri sfinte ?
tazzy skyline in romania e ca si cum am vorbi de o busa cu elightened body kit , evacuare , turbo si nos in romania ...deci aproape imposibil :lol: alex dezvolta ideea de supra in galati ... |
deah... la asta nu mam gandit... :D probabil o sa vin yo cu una daca ma rugatzi frumos.. :))
|
Re:
Quote:
|
cvred ca o conduce tutorele legal :D
|
nu subestimati nebuneala pustiului asta.
|
mah shadow asta-i baiatu ala care facea wheeling cu scuteru shi-l rupea in doua de fiecare data ? (a se intelege ca-i dadea forja)
|
nu ma asta e disperatul ala care urca si coboara scarile de la zid si face burnout :))
|
Hmmm...22...octombrie.....daca am sa fiu prin zona ma prezint.Kiar am kef de oleaka de alergare... :)
|
te asteptam .. :)
|
CE masini periculoase sunt in Galati?
|
pentru tine un 911 turbo 4x4
|
Re:
Quote:
Porsche - 911 Turbo - 911 Carrera 4 - Cayene ( Turbo & S ) Mercedes - 600SL - CLS - ML AMG - CL BMW - 630Ci - M5 (E39) - M3 (E46) (Coupe & Cabrio) (sunt vreo 5,corectati-ma daca gresesc) am pus doar masinile mai exclusiviste,n-am stat sa le numar pe toate dar sunt 1 la numar doar 911 turbo ,ML AMG,CL. mai sunt o gramada de BMW-uri seria 3, Audi A4 - A6 cu motoare 2.5tdi, sunt si vreo 2-3 A8-uri periculoase. :P |
..
scuze ca sunt offtopic..dar vreau sai raspun lui sebi la intrebate
ar mai fi un audi a8 sau a6 cu motor de 4,2L..deci..dati seama ce dinozaur de majina e aia... :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning