![]() |
nu se mai aude nimic? dBDrag ne ti asa in suspans? :roll:
|
Re:
Quote:
|
Data concursului va fi 22 octombrie 2005...
Locatia si detaliile vor fi anuntate in prima zi a SIAB... stati pe aproape... |
Re:
Quote:
|
Locatia este circuitul de karting AMC Kart din Tunari
Adresa este: Soseaua de Centura Nr.5, Comuna Tunari Tel: 0741 100 700 CD-urile cu dB Jams se afla in vama romana de aproximativ o saptamana si din cauza unor proceduri alambicate sper sa fie disponibile cel tarziu miercuri. Pentru orice alte intrebari va stam la dispozitie. |
Am dori si noi mai multe detalii despre taxa de participare ora la care incepe competitzia si cu ce se poate ajunge acolo pt noi :pietoni\"
|
da... vrem sa venim si noi gura casca... sau ureche casca :P ... aceiasi locatie cu emma? hmm... in fine... taxa de intraRE?
sau este un concurs \"inchis\"? :roll: |
CD-uri... :twisted:
|
programul va incepe la ora 10:00 iar in legatura cu participarea spectatorilor si taxa pentru acestia s-a mai postat raspunsul, respectiv va fi intrarea libera.
|
Stitzi cumva exista vreun mijloc de transport in comun pana acolo sau vreun MAXI-TAXI ?
pls.. asteot raspuns Mersi. |
dbDrag am uitat sa te intreb la SIAB asa ca te intreb acum...avem voie cu alimentare direct de la priza?
|
Re:
Quote:
Bafta! |
m-as inscrie si eu cu un megane....nu stiu la ce clasa, street B sau extreme 1.
cam ce masini vin? nu, ce subwoofere vin? mai bine spus asa |
Ok....hmmmzzz...sa stii ca eu am citit regulamentul de mai multe ori.
Dar nu le prea am cu memoria... :? O sa ma mai uit...desi stiu ca la clasa monster ai voie cu orice. |
De unde putem sa facem si noi rost de cd-urile respective ? We can pay :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
- Copyright 2026 4Tuning