Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] ShoDesign & Tuning (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/79169-my-scoot-shodesign-and-tuning.html)

dolb 25-06-08 09:42

Re: ShoDesign&Tuning

ce angelshi frumosi ai bre :lol::lol::lol:

ShoDesign 26-06-08 01:04

Quote:

Originally Posted by quick_silver (Post 1611687)
urat:lol: numi place :lol: ... hai ca glumesc.. foarte bine a iesit is curios ce iti trece prin cap si ce vrei sai faci, multa bafta pentru ca o sa ai nevoie :D

hmm.....va spun doar atat..... va fi ceva.. de.. nerecunoscut....:)

ShoDesign 26-06-08 01:06

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1611812)
ce angelshi frumosi ai bre :lol::lol::lol:

merci merci;;) datorita voua, dar si ce xenoane am, faza dura eram la semafor, si asteptam verdele, langa mne unu cu un passat se uita la mine, se intoarce cu privirea apoi brusc se uita iar la mne si il bufneste rasu :)) , facea la pr lui din masina : " ia uite baaa asta are xenon pe bicicleta si eu nu am pe masina" :))))

quick_silver 26-06-08 01:12

ii era ciuda la om :lol:

vlad_VSV 26-06-08 13:31

Quote:

Originally Posted by ShoDesign (Post 1613502)
" ia uite baaa asta are xenon pe bicicleta si eu nu am pe masina" :))))

hahahah=)))))

ps: pt restul exista mastercard,ceva de genu,felicitari,ii unica senzatia asta ;)

ShoDesign 26-07-08 17:37

zilele astea cand ma uitam la farul meu mi-a venit o idee, sa fac stopul cu angeleyes, vor fi 6 cercuri concentrice, 3 vor fi pe pozitie iar 3 pe stopul pe frana, vor fi de intensitati diferite si se vor aprinde 3 ( cele cu numar cu sot) iar 3 ( cele cu numar fara sot). Acest stop va fi unic in lume...:D asa ceva pana acum nu s-a mai facut:D

dolb 26-07-08 18:26

Quote:

Originally Posted by ShoDesign (Post 1663797)
zilele astea cand ma uitam la farul meu mi-a venit o idee, sa fac stopul cu angeleyes, vor fi 6 cercuri concentrice, 3 vor fi pe pozitie iar 3 pe stopul pe frana, vor fi de intensitati diferite si se vor aprinde 3 ( cele cu numar cu sot) iar 3 ( cele cu numar fara sot). Acest stop va fi unic in lume...:D asa ceva pana acum nu s-a mai facut:D

imi venise si mie ideea asta acum un an si ceva insa am abandonat-o! este destul de costisitor , si nu ma refer la inele cat ma refer la drossere! insa daca vrei cu adevarat iar banii nu sunt o problema atunci BAFTA! o sa iasa ceva frumos

quick_silver 27-07-08 01:00

o poza sa imi dau si eu seama, ca din teorie cam greu:lol:

ShoDesign 31-07-08 22:36

Marko la cate am pus pe nenorocirea asta :)) alea nu ar mai fii o pb.....inca nu am o poza o veti vedea...tot de Marko va fi facuta:)) nu scapa asa usor de mine...:P ...
finally...azi am comandat eleronul, unele piese....mi-a venit sonorizarea...miine dvd`u auto....peste cateva sapt cand ma intorc din vacanta imi vor venii si ecranele lcd` (7") maximu`l care l-am gasit disponibil.....si vor mai fii.....unele mari surprize...vi le voi spune cand voi fii sigur de ele....aa si probabil ca pe marti va fi gata si "interiorul" scuterului imbracat in piele alba;)))

voi revenii cu multe poze:P

as urca acum o parte din poze dar nu imi merge...miine sper sa imi schimbe conexiunea la net:)

ShoDesign 31-07-08 22:37

Am si eu o rugaminte...cine se pricepe la blow-off ...cine ce si cum si cum se manaca sa imi dea un mail pe adresa aceasta cu numarul de telefon :)

[email protected]

rog seriozitate:)

quick_silver 04-08-08 18:41

Re: ShoDesign & Tuning

blow off pe scuter ? :|

dolb 04-08-08 19:29

blow off nu cred sa mearga :lol: insa ceva ce imita blowoff-ul ar merge! parca erau niste tampenii mici de le puneai la esapament si faceau ca blowoff-ul

quick_silver 04-08-08 20:04

ma gandesc de tear mai vedea ala ce so mirat la xenoanele tale daca tear mai vedea inca odata :))) si tiar auzi blow off`u.. oare ce ar spune?=)))

ShoDesign 14-01-09 01:45

scuZati-mi lipsa. in curand veti vedea ceva unicat

machupicchu 14-01-09 11:29

ne tii in suspans...nici nu sti ce curiosi ne faci :>

All times are GMT +2. The time now is 21:06.

- Copyright 2026 4Tuning