Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Care va plac mai mult ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7904-plac.html)

flaviutza 11-09-05 14:30

Oki,numai ca mie asa mi se pare,sorry....
Tocmai ca ma gandeam.....ori la mine scrie klar la age 20 !
:wink:

CT-03-ART 11-09-05 18:00

se pare ca atat mie cat shi altora(majoritatea) le plac brunetele...

needBrain 11-09-05 19:11

pai ai vazut mey flaviutza.......
cat despre vopseaua de par....o mare prostie
la 25 de ani astea care se vopsesc o sa se spele pe cap cu prosopul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no offence

junkie 12-09-05 17:41

1 Attachment(s)
hmmmm...poi asta e treaba? eu sunt de parere k toate fetele sunt frumoase in felul lor,indiferent de culoarea parului...Problema e ca multzi se lasa influentzatzi de bancurile cu blonde,si astfel blondele sunt catalogate ca fiind proaste! e cea mai mare prostie! sunt si brunete proaste...cu duiumul...si roshcate...sau mai jtiu eu de care.Eu am fost si blonda si roshcata si verde si albastra...si bruneta (ultima culoare)...si de fiecare data cand imi schimbam culoarea parului primeam la fel de multe complimente.E adevarat k gusturile nu se discuta,fiecare cu preferintza lui,insa sa nu va mai aud cu faze de genu`\" blondele nu`mi plac,k nu au nimik in cap\".Daca nu`ti plac blondele,hai cu argumente solide.
Eu si Junkie,de exemplu,ne completam una p alta,una bruneta si una blonda...ea are unele chestii,eu altele shi multzi barbatzi tanjesc sa ne aiba impreuna. Deci noi facem si fanii de blonde si fanii de brunete fericiti...lasa k se preconizeaza o sosire la bucureshti peste 2 sapt,ca sa vedetzi p viu ce pot clujencele...si sa nu mai faceti diferentze intre blonde si brunete.Dar pana atunci...uite o poza...

Theba 12-09-05 17:46

oups...sorry...si postul de mai sus tot de mine e scris,nu am vazut k era Junkie logata :oops: ... c yaaaaaa!

EvLSant0S 12-09-05 21:42

mda , ma miram eu cum de Junkie zice \" eu cu Junkie ne completam una pe cealalta ... \" : /

needBrain 13-09-05 03:59

eu nu fac catalogari de genu asta: vai Doamneeeeee e blonda deci paraie prostia-n ea
e vb ca ma simt mult mai atras de brunete si de satene

stiti voi argumentu' ala al meu :wink:

aleks 13-09-05 11:12

cel mai mult imi plac brunetele... ca iubite, roscatele, ca amante, si blondele... ca one night stand :wink:

needBrain 13-09-05 20:36

parerea mea e ca e mult mai important ce are IN cap,nu PE cap

valib 13-09-05 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
parerea mea e ca e mult mai important ce are IN cap,nu PE cap

categoric de acord!

aleks 14-09-05 13:13

are dreptate need, da parca putina diversitate... nu ar strica.( eu vorbesc, da' nah, ma rog :roll: )

needBrain 14-09-05 23:03

mai putina diversitate,nu strica
dar totusi culoarea parului nu trebuie sa fie un criteriu
la mine spre ex: sunt cu o roscata dar mie imi place de o satena.nu pt culoarea parului ci pt ce au in cap

tng 14-09-05 23:06

vezi tu..si culoarea parului defineste caracterul femeii

needBrain 14-09-05 23:21

io sincer nu cred lucrul asta
singura chestie ar fi motivul pt care unele nu se vopsesc
dar si acest motiv poate sa difere: ba ca nu vrea sa-si arda parul(deci doar tipele astea zic io ca merita cu adevarat),ba ca nu are chef(lene,etc),ori ca-i place culoare ei naturala,etc

p.s. io ma refeream la satene

aleks 15-09-05 08:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
io sincer nu cred lucrul asta
singura chestie ar fi motivul pt care unele nu se vopsesc
dar si acest motiv poate sa difere: ba ca nu vrea sa-si arda parul(deci doar tipele astea zic io ca merita cu adevarat),ba ca nu are chef(lene,etc),ori ca-i place culoare ei naturala,etc

p.s. io ma refeream la satene

e corecta afirmatia ta...
doar ca daca o sa ai langa tine o blonda naturala, si o sa stai suficient timp cu ea, o sa vezi ce importanta e culoarea parului :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 19:28.

- Copyright 2026 4Tuning