Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Sandero vine oficial in Romania pe 3 iunie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/78992-sandero-vine-oficial-romania-3-iunie.html)

raduku 31-05-08 22:59

Re: Sandero vine oficial in Romania pe 3 iunie

Quote:

Originally Posted by Neon Biker (Post 1563965)
Nu cred ca-si face nimeni griji in privinta vanzarilor. Fraieri se gasesc la fiecare colt de strada. :lol:

:))
Adevarat graiesti.Astia si cu aerul sunt omniprezenti.

StreetStyle22 31-05-08 23:07

de ce sa fie fraieri cei care cumpara sandel ? nu inteleg...

ionut_cluj 31-05-08 23:08

Quote:

Originally Posted by bogdyMND (Post 1556541)
Loganul e foarte bine vazut in Germania.

... de-aia nu-si ia nimeni. Sa i-o spuneti lu' Adrian Mutul ca e altfel, merg in Germania de 3 ori pe luna si niciodata n-am vazut mai mult de 3 logane.

Altfel, Sandero asta e multa masina la banii ei, va avea cu siguranta clientela.
Cat despre comparatia cu bomba aia de e30, nu-si are locul:
1. nu se adreseaza aceluiasi target
2. e30 intra in portbagaj la sandero
3. e30 e uzat moral si fizic, sandero abia acum apare.

Lukyan 31-05-08 23:50

Quote:

Originally Posted by Neon Biker (Post 1563965)
Nu cred ca-si face nimeni griji in privinta vanzarilor. Fraieri se gasesc la fiecare colt de strada. :lol:

i-as numi altfel...oameni care nu-si permit o masina mai scumpa.dar in niciun fel nu cred ca-s fraieri.decat in cazul in care o ia crezand ca-i buna de dat talpa.E o diferenta

Neon Biker 01-06-08 20:09

Nu numai la dat talpa nu e buna. Sa vedem: in schimbul a 9500 Euro te alegi cu o masina de proasta calitate (aka Renault), cu dotari medii si un consum mixt de 7% benzina. Daca te uiti la concurenta, vezi ca are un consum de 5.5-6, deci dupa un rulaj de 150.000Km economisesti vreo 2000 Euro, chiar mai mult daca se mai scumpeste mult combustibilul. Uite asa iesi mai ieftin cu o masina care costa 11500 Euro, iar la pretul asta chiar ai de unde alege: de ex Opel Corsa, Fiat Grande Punto (la care de cand cu promotia ai putea sa-ti tragi chiar si un Diesel la banii astia) sau favorita mea Mazda 2.

Lukyan 01-06-08 22:52

de acord cu tine,da eu unu nu cred ca as avea loc intr-o corsa sau intr-un mazda 2.Sau as avea,da fara pasager in spate.Am aproape 1,90

Bryan 01-06-08 23:21

loganul de 1.4 are vreo 950 de kile...nici 1.5 dci full options nu are 1400..de unde le scoatetzi? sandero de 1.4 sunt sigur ca nu va depasi 1000 kg

Neon Biker 02-06-08 18:34

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 1565634)
de acord cu tine,da eu unu nu cred ca as avea loc intr-o corsa sau intr-un mazda 2.Sau as avea,da fara pasager in spate.Am aproape 1,90

Acuma depinde de fiecare, dar nu toata lumea foloseste locurile din spate. De fapt daca stai sa te uiti la masinile din trafic observi ca in 95% din ele se afla doar 1-2 persoane. Si oricum nu cred ca Sandelul e mult mai mare. Apoi mai sunt masini mult mai mici decat noul Corsa sau Mazda2 si totusi nu sunt conduse de copii. Apropo, chiar zilele trecute am vazut ingesuit intr-un Tico un mamut de 130-140 Kg (dupa aprecierea mea). Nu stiu cum si-o fi strecurat burta intre volan si scaun dar se pare ca orice e posibil, doar vointa sa ai. :lol:

22VIN 04-06-08 09:16

Quote:

Originally Posted by Lukyan (Post 1565634)

in noul corsa ai avea loc suficient... are 4 metri lungime si e facuta de nemti, care sunt oameni inalti.... rar exista masini nemtesti in care sa n-ai loc.
ieri am mai vazut pe strad aun sandero grena... dar ieri era 3 iunie... nu s-a lansat?

22VIN 04-06-08 09:25

culoare noua: acum cand fumam tigara a mai trecut unul, gri-albastrui. ii pica destul de bine, mai ales ca posibil era varianta full, pentru ca era vopsita cu totul

bogdyMND 04-06-08 12:58

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1564209)
... de-aia nu-si ia nimeni. Sa i-o spuneti lu' Adrian Mutul ca e altfel, merg in Germania de 3 ori pe luna si niciodata n-am vazut mai mult de 3 logane.

Am vrut sa zic ca e apreciat ca masina. Normal ca cei de acolo isi permit masini cu multe clase peste Logan. Parca au si ei un club de MCV.

StreetStyle22 04-06-08 14:16

off-topic : au club de mcv.. oare de ce ? pentru ca e o masina eftina cu mult spatiu,defapt asta e targetul Dacia..sa ofere masini la cel mai bun raport spatiu/pret ..on-topic....iar sta bine la sandel fara sigla dacia pe fatza doar grila aceea..si cu o suspensie sport e ok zic eu :D

wazzaaa 04-06-08 16:24

Filmuletul de la lansarea Daciei Sandero :

http://www.topgear.ro/video/diverse/...dero_v111.html

Vw_roby 05-06-08 10:39

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1571245)
off-topic : au club de mcv.. oare de ce ? pentru ca e o masina eftina cu mult spatiu,defapt asta e targetul Dacia..sa ofere masini la cel mai bun raport spatiu/pret ..on-topic....iar sta bine la sandel fara sigla dacia pe fatza doar grila aceea..si cu o suspensie sport e ok zic eu :D

..Uite vezi....deaia sunt atatea pareri deplasate in forumul asta...pt ca sunt copii ca tine....care...imediat se cred in filme, treziti-va.., io zic sa'i mai punem cip, jante pe 18 cromate, o evacuare dubla sa fie masina ok domne'...e bine asaaaa?? ...Doamne.... filmele astea...pe uniii ii inebuneste. Ce firma e DACIA asta care nu'ti da stock nici tapiterie piele 3 feluri de sisteme de siguranta( sau astea nu conteaza) , lcd'uri si subwoofer la 4838 de euro...nuuuu?.. Banuiesc ca atunci ar fi masina perfecta pentru majoritatea...Sunteti tari ce sa mai....nimik nu se compara cu un golf1 sau 2 sau cu un ursulet din '85 care face cerculete ( ca doar e BMW) aveti dreptate....
Bafta multa.

22VIN 05-06-08 11:30

am avut ieri ocazia sa ma uit mai de aproape la una parcata. ce sa spun, imi place destul de mult cum le-au iesit usile, pacat ca masina e cam inalta... nu pare rea deloc cand te uiti pe langa ea

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning