![]() |
Re: Sandero vine oficial in Romania pe 3 iunie
Quote:
Adevarat graiesti.Astia si cu aerul sunt omniprezenti. |
de ce sa fie fraieri cei care cumpara sandel ? nu inteleg...
|
Quote:
Altfel, Sandero asta e multa masina la banii ei, va avea cu siguranta clientela. Cat despre comparatia cu bomba aia de e30, nu-si are locul: 1. nu se adreseaza aceluiasi target 2. e30 intra in portbagaj la sandero 3. e30 e uzat moral si fizic, sandero abia acum apare. |
Quote:
|
Nu numai la dat talpa nu e buna. Sa vedem: in schimbul a 9500 Euro te alegi cu o masina de proasta calitate (aka Renault), cu dotari medii si un consum mixt de 7% benzina. Daca te uiti la concurenta, vezi ca are un consum de 5.5-6, deci dupa un rulaj de 150.000Km economisesti vreo 2000 Euro, chiar mai mult daca se mai scumpeste mult combustibilul. Uite asa iesi mai ieftin cu o masina care costa 11500 Euro, iar la pretul asta chiar ai de unde alege: de ex Opel Corsa, Fiat Grande Punto (la care de cand cu promotia ai putea sa-ti tragi chiar si un Diesel la banii astia) sau favorita mea Mazda 2.
|
de acord cu tine,da eu unu nu cred ca as avea loc intr-o corsa sau intr-un mazda 2.Sau as avea,da fara pasager in spate.Am aproape 1,90
|
loganul de 1.4 are vreo 950 de kile...nici 1.5 dci full options nu are 1400..de unde le scoatetzi? sandero de 1.4 sunt sigur ca nu va depasi 1000 kg
|
Quote:
|
Quote:
ieri am mai vazut pe strad aun sandero grena... dar ieri era 3 iunie... nu s-a lansat? |
culoare noua: acum cand fumam tigara a mai trecut unul, gri-albastrui. ii pica destul de bine, mai ales ca posibil era varianta full, pentru ca era vopsita cu totul
|
Quote:
|
off-topic : au club de mcv.. oare de ce ? pentru ca e o masina eftina cu mult spatiu,defapt asta e targetul Dacia..sa ofere masini la cel mai bun raport spatiu/pret ..on-topic....iar sta bine la sandel fara sigla dacia pe fatza doar grila aceea..si cu o suspensie sport e ok zic eu :D
|
|
Quote:
Bafta multa. |
am avut ieri ocazia sa ma uit mai de aproape la una parcata. ce sa spun, imi place destul de mult cum le-au iesit usile, pacat ca masina e cam inalta... nu pare rea deloc cand te uiti pe langa ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:54. |
- Copyright 2026 4Tuning