Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   noile logan diesel si logan break (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/7886-noile-logan-diesel-logan-break.html)

tre 29-09-05 01:47

matiz chior (d-ala la ~4.500 eur) vine cu continental. s-au cumparat la firma cateva. conti-eco-contact. si au si truse sanitare, becuri de schimb, scule si triunghi reflectorinzant. full option frate! acum e posibil sa fi gresit lotu mesterii si sa fi montat rotile in alta parte. :D

bine, ai dreptate. m-ai prins la faza cu sasiul. am auzit-o de la un posesor de logan si n-am mai filtrat-o. oricum avea sens in context economico-corporatist. scuze, o sa fiu mai atent!

da manerele de usi is de megane 1. :D

scorpio GL 29-09-05 09:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"george_smiley05\"
loganu diesele mi se pare o porcarie
in primu rand ca nu suport dieselurile la mashini,poate la camioane,tractoare,tiruri etc.
in al doilea rand,sa fim seriosi,1.5 pe logan si diesel,are putere mai mica ca 1.4
totusi e mare loganu,la 100 la ora se lupta cu aeru sa mai inainteze si ea putin
astia de la colibasi cred ca sunt inconstienti sa mor yo
apropo,loganu break
o prostie totala si aia

:roll:

Sa vorbesti tu cand nu o sa-ti mai dea tati si mami papa si casa, si o sa ai masina si familie de intretinut, si mai vedem daca suprti dieselurile.Crezi ca aia care le cumpara stau acasa si viseaza sa se duca la liniute cu ele?

Stefan_arici 29-09-05 13:45

Is de acord cu dieselul ca masina de familie...dar eu prefer sa depasesc fara cu gandul ca oare pot sa depasesc acel tir cat mai repede fara sa se intample ceva cu familia mea? Nu?

Iar de break, mi se pare tare urata, atat de lunga e zici ca ar fii masina pentru pompe funebre... :?

aleks 29-09-05 18:38

incercati sa nu vorbiti degeaba, doar ca sa faceti post-uri.
ce naiba, macar puneti mana pe volan odata, si dupa aia scrieti aberatii
cu puteti prinde avioane pe aici ca benzina va ajuta mai bine in depasiri ca dieselul ?( orice diesel modern are turbo, deci nu intra in calcul modelele vechi)
dieselul are cuplu mare la turatii joase, pe o plaja mai larga de turatii, lucru care ii confera un demaraj mai bun decat al unui benzinar, dak nu ma credeti, ma ofer sa va iau o tura cu masina mea, sau va dau un manual de auto...

Stefan_arici 29-09-05 18:55

Eu nu am zis ca nu e asa....doar am fost si eu cu un golf 4 TDI D si I rosu, deci vreau sa spun ca zboara...eu vorbeam de logan, nu in general

ZooM-ZooM 29-09-05 18:59

aleks....nu compara clase diferite de masini...era vb de 1,5 dci...nu 2000. :wink:

in depasire...hm...adevarat,turbo-ul diesel parca trage un pic mai bine,am facut depasiri si cu a 4a pe care le faceam cu a 3a de obicei...deci da,trage mult mai bine datorita cuplului.

Stefan_arici 29-09-05 19:02

eu depasesc super ok cu a-4-a, iar cu a-5-a nu tot timpu, depinde.

ZooM-ZooM 29-09-05 19:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Stefan_arici\"
eu depasesc super ok cu a-4-a, iar cu a-5-a nu tot timpu, depinde.

:lol: :lol: :lol: eu vorbeam de diesel cu a 4a si benzina cu a 3a...motor de turatie totusi.

comparatia e facuta intre opel astra 75 cp si octavia 90 cp :wink:

is curios cum se tine octavia langa loganu tau... :twisted: cine stie,poate gasesc un adversar cand am octavia pe mana :twisted:

Stefan_arici 29-09-05 19:16

Octavia 1.9 D are sprintul mai bun, clar...o prietena are la firma la care lucreaza...

scorpio GL 29-09-05 20:41

Am avut si eu o octavia de la firma TDI de 90cp, si tin sa apun ca rupe masina aia.Ai impresia ca ai 120cp, are super demaraj, iar ca viteza maxima, se plafoneaza la 200.Daca avea tractiune spate, era o super masina.

aleks 30-09-05 15:05

ok, au inceput drive-testele cu noua dacia logan diesel...
a avut cineva ocazia sa mearga cu ea?
sa ne spuna ce-i de capul ei...

Stefan_arici 01-10-05 20:30

Acuma un ceas m-am dat cu un logan diesel...
Ce sa va spun...?
Ce nu imi place:
1.Nu are ABS
2.Pedala de acceleratie mi se pare inconfortabila
3.nu exista full option ca ambition 1.6 mpi

Ce e satisfacator:
Trage bine la deal, comparativ cu logan ambitionul meu, e cam tot acolo.

Am intrebat de ABS, versiunea full option cu geamuri electrice spate, oglinzi, genti...mi sa spus ca nu o sa fie in curand, + ca varianta ABS cica nici nu o sa existe...

Cum zicea azi un tip la Roata de rezerva(Antena1), prefer ambition 1.6 MPI

ME2!

P.S.Mi sa spus ca anul viitor o sa apara logan pe benzina cu 16 V.. :shock:

aleks 01-10-05 20:56

e a doua oara cand aud ca logan diesel nu o sa aiba abs...
cat de tampityi pot fi?
e vorba de viata oamenilor acolo, eu stiam ca una din conditiile pentru a obtine dreptul de circulatie conform normelor europene pentru un autoturism nou e sa aiba abs...
deci nu vor putea lansa modelul asta fara abs in europa

blowwind 01-10-05 21:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
e a doua oara cand aud ca logan diesel nu o sa aiba abs...
cat de tampityi pot fi?
e vorba de viata oamenilor acolo, eu stiam ca una din conditiile pentru a obtine dreptul de circulatie conform normelor europene pentru un autoturism nou e sa aiba abs...
deci nu vor putea lansa modelul asta fara abs in europa

cand va fi lansat pe piata europeana va avea si ABS....asa au zis la o emisiune auto...nu mai stiu care exact... :)

aleks 01-10-05 21:42

normal noi suntem prostii pe care se maximizeaza profiturile, cata ipocrizie, ei cica respecta consumatorul, nici negru sub unghie nu le pasa de noi...

All times are GMT +2. The time now is 03:02.

- Copyright 2026 4Tuning