Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   HALAL PASIONATI!!! (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7847-halal-pasionati.html)

radu_lkv 30-09-05 01:25

\"era junk subject, junk post \"
nu mi-o lua in nume de rau, doar iti urmez sfatul :wink:

Mondeo 30-09-05 07:18

nu tio iau in nume de rau, e diferenta de vrea 125 cp intre mashini(la asta te referi cand zici carutza, este un \"patetic\" c16nz)

:shock:

DJ77VLD 30-09-05 09:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GAB35DJ\"
eu zic sa ii luam titlul de \"gelu cārcotä\"lui vld...si sa i-l dam lui mondeo...il merita din plin!!!!

GABULE \"gelu cārcotä\" eu ma? Hmmmmm :evil:

GAB35DJ 30-09-05 09:49

bai mondeo scriu cum vreau ma !!!!clar????????????nu e treaba ta cum scriu io....si poate cine stie chiar sant mai inteligent ca tine daca am reusit sa imi dau seama ca se poate scrie si asa....

DJ77VLD 30-09-05 09:54

Re:

Quote:

bai mondeo scriu cum vreau ma !!!!clar????????????nu e treaba ta cum scriu io....si poate cine stie chiar sant mai inteligent ca tine daca am reusit sa imi dau seama ca se poate scrie si asa....

Ba ho ma ce dracu va certati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!! :? Va mananca pielea? Daca vreti o rezolvati dupa metoda piticu: va intalniti si CAFTEALAAAAAAA...pana vedem sange!!!

GAB35DJ 30-09-05 09:56

pai chai trebuie saq ii dau o batuta lu'mondeo asta ca vad ca nu se invatza minte!!

DJ77VLD 30-09-05 10:01

Re:

Quote:

pai chai trebuie saq ii dau o batuta lu'mondeo asta ca vad ca nu se invatza minte!!

gabule si tu stii bataie ca odata ai si luat nu ? ;D ;)

EVOLUTION8 30-09-05 12:39

Mondeo wrote:
Quote:

calibra care mai niciodata nu merge (fie un pom , santz, cutie sau altceva)
Laughing

lkv -ule las ca o faci tu ... lata
Pai e totusi o masina din 92.Si cu destule modificari .Tu ce ai vrea.E OPEL.
Daca vrei masina sa nu se strice i-ati tata LEXUS si nu o sa mai ai probleme.
Dar iti permiti asa ceva???
Fiecare isi ia ce masina ii place si ce bani are.
Nu vad ce te framanta pe tine ca ii rupe cutii si da cu ea in pom.
DA CU MASINA TA ??? SUNT BANII TAI ???
Asta nu inteleg eu ce te f... grija pe tine daca ii merge lui masina sau daca da cu ea in pom,stalp etc.
Ai actiuni la el la firma si iti scade din profit sau ce ??
Si citeste bine la ce topic postezi ca esti complet pe dinafara. :wink:
Inca o data te intreb:CARE E SUPARAREA TA CA LOVESTE MASINA LUI ? ARE VREO LEGATURA CU TINE ? I-AI DAT TU BANI SA O FACA ??

GAB35DJ 30-09-05 13:28

deci mondeo fatzi gashca ca nu se mai poate...deja sant io cu kad'u si cu lkv'u pe tine...

Bubu_021 30-09-05 15:54

siii..... vine cursaaaaa.... sper sa nu imi bage patrutzoiu mai mult de 2-3 secunde penalizare.

DJ-24-ALN 30-09-05 16:09

bubule mai tii minte anu' trecut la indemanare la statuie ce penalizari ne baga patrutoiu?!! dupa cum i se scula lui pe chelie si daca ii placea sau nu fatza ta!!!si vine cu faze de genu : \"arbitrajul nu se contesta!\" :roll: eu a trebuit sa ma duc sa ii arat filmarea ca sa nu ma mai depuncteze aiurea...

Bubu_021 30-09-05 22:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ-24-ALN\"
bubule mai tii minte anu' trecut la indemanare la statuie ce penalizari ne baga patrutoiu?!! dupa cum i se scula lui pe chelie si daca ii placea sau nu fatza ta!!!si vine cu faze de genu : \"arbitrajul nu se contesta!\" :roll: eu a trebuit sa ma duc sa ii arat filmarea ca sa nu ma mai depuncteze aiurea...

patrutoiu zice ca arbitrajul nu se contesta pt ca lumea se uita in gura lui si pune botu si mai ales pt ca s-a saturat de atatea contestatii... pt ca da, de fiecare data cand a arbitrat a fost contestat.
si aia mai mari (sau mai vechi) stiu ca patrutzoiu a fost motz acum 4 ani cand era finu-so la sosire si au fost 3 masini cu timp mai bun cu aprox 1 minut decat gsi-urile de la gorj. cele 3 masini au fost opel corsa - monica & petre cojocaru; toyota starlet - puiu & razvan busulescu si dacia SUPER nova - patrutoiu al batran & fiu-so. e vb de ultimul raliu din 2001 .

DJ77VLD 01-10-05 00:21

HO MA VA APUCARATI SA DEZGROPATI MORTII?????

Bubu_021 01-10-05 00:51

nu dezgroapa nimeni morti, dar e bine sa se stie ce ***-uri s-au facut... ca altfel se formeaza pareri gresite despre mister patrutoiu.

Al3xius 01-10-05 01:22

pe 2 patrutzoiu nu arbitreaza nimic !! :wink:

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning