Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Cine merge la V.T.M. la Ranca? (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7821-merge-ranca.html)

Carmen 09-09-05 21:32

Ma ustura si nasul de cat m-a ars soarele, dar a fost SUPER, SUPER SUPER!!! De abia astept sa vad si etapa de duminica! Chiar a fost spectacol, si debutantii au tras de masini la maxim! Sa nu mai vorbim de numele mari...Manu a venit clar numai pt spectacol si aplauzele de la coborare au fost meritate!

NSL_Steffy 09-09-05 21:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EVOLUTION8\"
Quote:

Deci cine se anunta pentru ranca duminica dimineatza??
Unde ne intalnim? La OMV e bine pentru cine merge pe Tg Jiu (e drumul mult mai bun)...
Unde te-oi duce tu ca si asa nu intelegi nimic.
Ba tu sa te duci la steaua ca si asa faci umbra pamantului degeaba(e drumul cel mai bun) :wink:
offtopic stiu scuze !!!

Ma abtin de la comentarii cu membrii astia de :censored: ce se cred super destepti!!!!
Deja ti-am dat prea multa atentie si ti-ai luat valoare!!!

Al3xius 09-09-05 23:07

cand va intoarceti sa puneti si voi poze pt. cei care nu au putut sa ajunga :cry: :shakefist :sadblinky :shakefist :sadblinky

Vialy 10-09-05 02:36

Alex tu nu mergi ? De la tine merge cineva ? :roll:

BoSsuL3TZ 10-09-05 08:04

data viitoare vor fi prezentzi mai multzi din GRT.. ma oftic ca n-am mers ieri.. dar pe o parte ma bucur ca nu pt. ca am rezolvat destule pt. cursa.. maine lucrez deci.. next time..

o sa ne intalnim in seara asta si vom vedea cine vrea sa mearga.. shiii cam atat! :lol:

SEBASTIAN 10-09-05 09:10

Re: Cine merge la V.T.M. la Ranca?

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
in perioada 9-11 septembrie la Ranca,are loc o etapa de national de vtm!EXTREME RACING CLUB va merge la aceasta etapa!daca vreti sa mergem in numar cat mai mare(ca tot e febra cu raliurile),va rog sa-mi spuneti!

Cine organizeaza VTM ranca si care sunt conditile de inscriere.

DJ77VLD 10-09-05 09:11

sebastiene esti...in urma rau de tot...

GAB35DJ 10-09-05 09:15

Sebastian....vtm'ul este organizat de FRA...si conditiile de inscriere sunt cele impuse de ei...postul lui dj16xxs era unul prin care anunta ca noi vom fi prezenti ca specatori....la modu....daca mai merge cineva...si...suntem in 10 deci...a fost deja o etapa ieri...\"9\"deci concursul este deja organizat si presupun ca inscrierile s-au facut deja...de ceva timp....

EVOLUTION8 10-09-05 09:54

Quote:

Ma abtin de la comentarii cu membrii astia de ce se cred super destepti!!!!
Deja ti-am dat prea multa atentie si ti-ai luat valoare!!!
Ba nu ma cred sunt. :wink: cel putin fatza de tine.
NU stiu care si cui i-a dat atentie.
Ba tu ar trebuii sa te faci politist comunitar,ca ai liceul facut.sau nu il ai ??
MARS !!!!

EVOLUTION8 10-09-05 09:56

de la Ranca:
Quote:

Campionul en-titre, GUNTHER GRAEF, castiga etapa a XIII-a si devine, cu trei etape inante de finalul sezonului, pentru a doua oara consecutiv campion national absolut si tot o data campion al grupei H pentru 2005.

Pe locul secund a sosit Victor Baldescu (3:034,421) iar pe cea de-a treia treapta a podiumului a sosit Lucien Hora (3:05,126).

GAB35DJ 11-09-05 17:41

marfaaaa!!!deci vineri ca vineri dar azi a fost chiar marfa!!si aseara a fost marfa(pana s-a imbatat retardatu'de potārniche)!!!una peste alta vtm-ul de la ranca a fost unul reushit...am avut parte si de distractie dar si de MULT MULT spectacol!!!

Mondeo 11-09-05 18:05

super spektacol la ranka referitor la raliu (potarnike i fax u :lol: )

FLAu 11-09-05 18:19

GAB-ule si a murit Potarniche sau a scapat ,ca rau imi pare :lol: :lol:

dj16xxs 11-09-05 18:36

n-a murit!!!!!si ce ne doream cu toti.....referitor la raliu v-a spus GABU' ,ca el purtator de cuvant ,v-am mai zis!

Toto - BOD 11-09-05 18:55

5 Attachment(s)
A fost super reusit raliu`... o sa pun cateva poze de acolo... o sa revin mai incolo cu altele!

ps: scuzati claritate... sunt facute cu telefonu in graba spre sfarsitul cursei!!!

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning