![]() |
Ma ustura si nasul de cat m-a ars soarele, dar a fost SUPER, SUPER SUPER!!! De abia astept sa vad si etapa de duminica! Chiar a fost spectacol, si debutantii au tras de masini la maxim! Sa nu mai vorbim de numele mari...Manu a venit clar numai pt spectacol si aplauzele de la coborare au fost meritate!
|
Re:
Quote:
Deja ti-am dat prea multa atentie si ti-ai luat valoare!!! |
cand va intoarceti sa puneti si voi poze pt. cei care nu au putut sa ajunga :cry: :shakefist :sadblinky :shakefist :sadblinky
|
Alex tu nu mergi ? De la tine merge cineva ? :roll:
|
data viitoare vor fi prezentzi mai multzi din GRT.. ma oftic ca n-am mers ieri.. dar pe o parte ma bucur ca nu pt. ca am rezolvat destule pt. cursa.. maine lucrez deci.. next time..
o sa ne intalnim in seara asta si vom vedea cine vrea sa mearga.. shiii cam atat! :lol: |
Re: Cine merge la V.T.M. la Ranca?
Quote:
Cine organizeaza VTM ranca si care sunt conditile de inscriere. |
sebastiene esti...in urma rau de tot...
|
Sebastian....vtm'ul este organizat de FRA...si conditiile de inscriere sunt cele impuse de ei...postul lui dj16xxs era unul prin care anunta ca noi vom fi prezenti ca specatori....la modu....daca mai merge cineva...si...suntem in 10 deci...a fost deja o etapa ieri...\"9\"deci concursul este deja organizat si presupun ca inscrierile s-au facut deja...de ceva timp....
|
Quote:
NU stiu care si cui i-a dat atentie. Ba tu ar trebuii sa te faci politist comunitar,ca ai liceul facut.sau nu il ai ?? MARS !!!! |
de la Ranca:
Quote:
|
marfaaaa!!!deci vineri ca vineri dar azi a fost chiar marfa!!si aseara a fost marfa(pana s-a imbatat retardatu'de potārniche)!!!una peste alta vtm-ul de la ranca a fost unul reushit...am avut parte si de distractie dar si de MULT MULT spectacol!!!
|
super spektacol la ranka referitor la raliu (potarnike i fax u :lol: )
|
GAB-ule si a murit Potarniche sau a scapat ,ca rau imi pare :lol: :lol:
|
n-a murit!!!!!si ce ne doream cu toti.....referitor la raliu v-a spus GABU' ,ca el purtator de cuvant ,v-am mai zis!
|
5 Attachment(s)
A fost super reusit raliu`... o sa pun cateva poze de acolo... o sa revin mai incolo cu altele!
ps: scuzati claritate... sunt facute cu telefonu in graba spre sfarsitul cursei!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning