Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/7785-ext-dj-21-pmd-oltcit-craiova.html)

flaviutza 23-12-05 15:37

m-am gandit eu ca e legat de turbionarea aerului din punct de vedere technic pt. performantele de curse dar daca masina mea (hatchback) nu vreau sa o pregatesc de linitze & stuff doar pt. show`n shine si pun eleronul jos ar fi kitch ??? sau cum v-a fi privita masina?

bodyspeed 23-12-05 18:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bodyspeed\"
sa va raspund pe rand
la prima intrebare : cam 3000-4000 euro cu tot cu sistem audio care se aude nu gluma credeti-ma
suporturile le-a facut din ce a gasit nu stiu exact .oricum ceva sa intre fest ceasurile si ai rezolvat treaba dupa care smechereste le imbraci in imitatie de piele si iata ca reusesti :D
as mai avea ceva poze dar sa nu umplu chiar tot topicul de la inceput :D

cu aproximatie 4 pagini in urma scria cele de mai sus unde era specificat ca acea valuare de 3000-4000 de euro erau investitia generala a acestei masini asa ca cititi inainte sa postatii (valabil pentru hondarul)

bodyspeed 23-12-05 18:46

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"doarr4u17\"
nu imi sariti in cap..

respect pt masinuta. dar in afara de culoare si jante. nimik impresionant. nimik schimbat. si spoilerul de fatza.. il gasesti cam peste tot.. pragurile.. nu cred ca au costat 500.000 . eleronu e cam urat nu ii sta bine. nu sunt misto picioarele.
in rest.. e misto. s-o stapanesti sanatos.

imi pare bine ca respecti aceasta masina dar faza cu spoilarul ca il gasesti peste tot.......daca gaseste undeva fara sa il modifici in starea in care e pe masina acum ...............nu cred
in fine
si hai sa iti mai spun o chestie care n-am vrut sa iti spun la inceput cand ti-ai pus spoilarul pe fata si ai zis ca e unicat....are unul asemanator daca nu indentic fratele lui pe celalalt oltcit cam de un an :wink:
si iar pragurile unde am scris eu ca au costat 500.000 ca aici NU!!!!!

valib 23-12-05 19:25

parerea mea e ca acest oltcit este SUPERB
dupa mine...tuningul nu inseamna neaparat ca totul sa fie unic pe masina, sau sa fie totul umflat, trebuie sa arate bine pe masina in primul rand, dupa aia mai vine si gustul fiecaruia.
arata simplu...si beton!ce mai...super masinuta:)

Tupac 02-01-06 01:08

Am votat \"frumoasa\" pentru ca asa si este ;)
Am si eu un TRS si stiu de cate ori m-am abtinut sa nu incep niste \"investitii\" in el :) Iti trebuie insa multa pasiune ca sa bagi 3000E intr-un Oltcit :?
As fi insa curios sa stiu ce modificari (daca) are pe la motor (banuiesc ca e comprimat..?), ca l-a facut bine de tot pe Lascone :lol:

George_P. 22-01-06 00:56

Nu acuz nimic,gusturile fiecaruia
Dar pt mine e cel mai tare olcit,la toate capitolele.
Adik si motor si look si sound si de toate.
Eu cel putin l-am vazut in actiune la Casa Poporului si am ramas prost cand auzeam cum facea cand ii dadea rateu si pocnea de ziceai ca a venit revelionu mai repede.
Si am ramas si mai prost cand vedeam(auzeam ma rog)cum schimba mancati-as sufletelu.Nush ce cutie are pe el da de schimbat zici ca e motor la cat de rapid schimba treptele.
Poate primim si noi niste date tehnice daca se poate.
Multumesc anticipat.

neXus 03-02-06 09:24

Frumos, foarte frumos Oltcit. Asa l-am si votat :D

Oxide 09-02-06 20:48

deci frate...Oltcitu` asta rupe tot...f f fain...respect pt proprietar pt munca depusa shi banii investitzi in ea... :wink:

Johnny_C 24-02-06 10:07

Marfa rau masina...

Dragos90 25-02-06 19:54

e extraordinara masinutza, chiar asa am si votat-o

Urban_Racing 03-03-06 07:59

imi placeau mai mult jantele care le avea inainte alea spitzate

rada_ady 10-03-06 20:56

Re: un alt oltcit de dj

Quote:

Originally Posted by george_smiley05
Nu acuz nimic,gusturile fiecaruia
Dar pt mine e cel mai tare olcit,la toate capitolele.
Adik si motor si look si sound si de toate.
Eu cel putin l-am vazut in actiune la Casa Poporului si am ramas prost cand auzeam cum facea cand ii dadea rateu si pocnea de ziceai ca a venit revelionu mai repede.
Si am ramas si mai prost cand vedeam(auzeam ma rog)cum schimba mancati-as sufletelu.Nush ce cutie are pe el da de schimbat zici ca e motor la cat de rapid schimba treptele.
Poate primim si noi niste date tehnice daca se poate.
Multumesc anticipat.

:)cutia e aproape originala,motorul e pe acelasi principiu ca al lui lascone numai ca e lucrat manual ,nu la strung,si in plus ar mai fi de adaugat ceva dar asta o aflati numai daca o sa o spuna dany.
PS:la primele liniute din bucuresti dani a zis ca o sa vina,asa ca o sa-l mai vedeti

Cabbano 10-03-06 21:37

e tare de tot pt un olcit.e si intretinut...bravo!:tenisclap
2 intrebari am?1:cat te-au costat neoanele(cu totul) si 2:nu-i sare portbagajul de la subwooferele alea?:inyourfac

BRUGN3R 11-03-06 11:45

zii sa isi schimbe sub-urile sa-si puna type R sau X ca alea sunt dementiale.unu de la mine de la bloc(cv9)are 2 sub-uri type R de 30 cm pe dacie si darama tot

GabyRUF 11-03-06 15:05

tare dasfdsac

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning