![]() |
asa faci ?
halal mama ... :) }{ oricum e un topic .. greu de tinut in viata .. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cate dintre voi ar prefera un tip cu un clk decapotabil ... dar sa nu`l duca mintea
in locul unuia cu o nova sa zicem ... sau un cielo .. cu bun simtz |
NU MAI EXISTA CU BUN SIMT! sau cel putin care sa fie de treaba,finut,tandru,fidel adic un pachet de calitati care sa-l faca \"cu bun simt\"
|
oare nu mai exista........?
era o vorba:ziua in care renunti la vise si sperante.....e ziua in care mori :wink: |
vb de duh intradevar,pe bune dar..... asta e realitatea iar cele care viseaza si spera ISI IAU TZEAPA!
zimi ca nu-i asa,ca deabia asteptati voi sa muste vreuna ...ca voi vedeti \"just pussy\" zi-mi ca nu-i asa? |
pussy,pussy,pussy.....cam da,dar iti spun io,cand dam de o tipa serioasa ne retragem...de ce?nush.......
|
Re:
Quote:
|
:wink: chiar ca :wink:
bv gabi,simplu si la obEct |
Re:
Quote:
+ mesaju lu` need brain shtitzi de ce .. pentru k odata ce sa zicem k i`ai ajuns al suflet .. ea incepe sa se gandeasca la casatorie .. al copii ... la relatii serioase .. si sincer sa fiu multzi dintre noi sunt la varsta la care sa zicem mai spera la relatii de o noapte cu o necunoascuta ... la sex in grup ... la curse illegale ca in 2 fast 2 fourious ( k suntem pe un forum auto ) .. dar ele nuuu si nuuu .. te suna sa t intrebe unde eshti si cand ajungi la ele ... deva se gandesk la ce mobila de bucatarie sa cumpere .. cand au vre`o prietena care are copil nu mai pot dupa copil si etc .. pe mine unu ma sperie genu asta de lucruri .. nu zic k nu imi doresk o relatzie ok ... si totushi am una ok .. cu o fata .. de vre`o 7 - 8 ani ... dar ma sperie gandul k intr`o zii voi trebui sa iau vre`o decizie .. pe care o sa o regret .. sau o sa o iubesc toata viatza ( decizia ) ... k totushi ... nu traim 4 ever ... asa k .. ganditzi`va bine la ce am scris fetelor ... si hai sa fim serioshi ... bun simtz .. nu prea ami are nimeni .. toti fura cu nesimtzire .. toti isi baga putin sau mai mult ... a trecut vremea bunicilor noshtri cand iti zicea bunica acasa sa gaseshti un baiat frumos .. manierat .. etc .. acum toate manele zic .. bah macari daca te f00ti cu el ..sa iti dea bani / sau varianta mai adevarata : mama daca te maritzi ia si tuh p unu cu bani ... |
1 Attachment(s)
flaviutzo: de ce crede pipota ta ca un barbat nu se gandeste decat la pussy ? Sau inima ta crede ca un barbat e un pervers ordinar si fomeia e acea faptura gingasa care are numai ganduri curate si numai iubire adevarata in suflet ? Te-nseli!
Poate tu n-ai intalnit barbatul ideal pentru tine, care sa te iubeasca, sa te respecte, sa-ti faca toate poftele (atat cat isi permite), sa faca tot ce-i sta in putinta ca tu sa fii fericita alaturi de el, dar altele l-au intalnit. Nu spun ca eu sunt \"fecioru' Mărin\", prea purul si prea curatul, dar in relatia pe care o am acum sunt ceea ce am enumerat mai sus (o iubesc, o respect, iti fac toate poftele, fac tot ce-mi sta in putinta sa ne fie bine) si... stii ceva? Si ea face acelasi lucru! Nu sunt Far Frumos (poate ala cu corn in frunte), nici ea Alba ca Zapada, dar cred ca Santos iti poate face un tablou cu mine si cu Cristiana, prietena mea. Nu toti barbatii sunt niste porci misogini, asa cum nu toate femeile sunt niste curve (chiar daca Napoleon a zis-o - exceptand-o pe ma-sa si pe sor-sa, parca). PS: am observat ca tu scrii mult, da' spui putin. |
bai coae .. voi sa fitzi sanatoshi sa va iubitzi .. asta conteaza ... uite eu ma uit la ashtia de la mine din cartier ... nu vb de prieteni eu vb de cei care au mereu ceva impotriva ta .. baga strambe k io fac k ea drege ...
flavia ... nu e lumea rea cum o prezintzi tuh dar nu e roz ... poate asa cuma zis gabi nu ai gasit ink barbatul care sa`ti bage mintziile`n cap sau sa ti le dea peste cap ... |
stii de ce s-au folosit unii de tine,flavia?
pt ca si tu i-ai lasat............sau mai altfel spus:ai gresit,si...ai platit(ai luat \"amenda\") |
1 Kidule, nu sunt o mama denaturata! :lol:
2 Gabi pt ce iti ceri scuze? Ca eu am uitat de ce ne-am certat :shock: (dar sa-mi scrii pm sa nu vada toti de ce ne-am injurat :lol: :lol: ) 3 Eu cred ca sunt ff putini baieti care ar fi in stare sa umble mult timp dupa o tipa doar pt o aventura... De obicei se plictisesc repede daca nu obtin ceea ce vor. Si ca fata, daca ii esti simpatica unui baiat, tine mult si de tine sa-l faci sa se ataseze, simpatice pot fi foarte multe tipe, trebuie sa si faci ceva sa te deosebesti de turma. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning