![]() |
Re: Ne cuplam pt cumpararea de kituri Bixenoane ?
Atunci 35w sa fie ! Cu cat e consumul mai mic cu atat e mai bine ,cele de pe masina originale ai idee de cati watti or fi (h3)?
Ma gandeam sa imi iau proiectoarele clare de la rxm. Nu stiu cat de calitative ar fi ... Astept raspunsul si de la serban cu data comenzii ... |
Stie cineva daca s-a dat a doua comanda ?
|
inca nu, eu am avut ceva probleme zilele astea si nu am avut deloc timp sa ma duc sa vad la un santa fe si la un megane 2 sa vad ce becuri au ca vor si ei, iar ce-i de pe forum doar vorbesc in proportie de 95%.
sper ca maine dimineatza sa dau comanda. |
1 Attachment(s)
pun si o lista cu tipurile de becuri pe fiecare masina pt a sti ce sa alegeti daca vreti sa va bagati in lista.
|
Ceva nou cu comanda?
|
Luni dau comanda aproape sigur, am strans banii , daca mai vrea careva hotarati-va pina luni.
|
cielo are 2 becuri in far ? sau are faza scurta/lunga pe acelasi bec ?!
se merita sa pun pe farurile originale de cielo , sau sa-mi iau intai clare si dupa sa-mi pun xenon ? e diferenta ? |
cielo are un singur bec pe far si anume H4 bixenon, se merita f mult(iar apoi iti vei putea schimba si farurile cu unule clare fara probleme), iti poate confirma asta Geo_ZGA(el are pe far normal)
|
Quote:
|
se merita... vezi ca am pus eu niste poze cu o pagina sau doua mai in urma... diferenta e clara, doar ca trebuie reglate farurile sa nu orbesti pe cei din trafic. si eu am faruri normale, striate... oricand vrei sa schimbi farurile cu unele clare, scoti becul xenon si il pui in farul nou. e H4 bixenon (sau xenon, dar recomand bi, sa ai si pe faza lunga), un singur bec pe far.
sa nu credeti ca ii fac reclama lui Serban, dar chiar e ceva bun, care merita. |
dupa bac... o sa imi iau si eu... pana atunci... astept :P
|
Dupa bac ai sa dai mai mult pe el...!!!!
|
maine dimineatza dau comanda, deci care doriti ......
|
S-a facut comanda?Ceva nou?
|
Comanda este data si in curs de desfasurare, o asteptam.
Putem incepe o noua lista , la aceasta a-3-a comanda am eu 3 clienti, deci continuati |
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning