![]() |
Re: O liberta din 89
Dar nici nu mai arata ca si in poza de mai sus.
|
Imi place masina, e curata, bafta in continuare.
|
grati pe cand ii gata a mea ii gata si a ta /.......dam turul vestului....io tu si FIF :D
|
prietene....esti primu' la care comentez, nu obisnuiesc sa fac asa ceva la posturile altcuiva....imi palce mult cum arata liberta ta....felicitari si succes in continaure...bravo...respectul meu l-ai castigat :)
|
6 Attachment(s)
am schimbat intr-un final si puntea spate ca era praf cea veche! furtun lexibil,conducte de cupru, repartitor, cablu frana de mana, cilindri si saboti, toate noi!
atasez cateva poze |
domnilor nu e liberta e 1320...liberta e 1325 si are alte stopuri,e mai scurta....rest e frumoasa masina si modificarile sunt oki
|
imi cer scuze, e 1320
|
Bine bine, da' fuzetele... fuzetele de spate unde sunt? :))
|
graty esti in Dacia Rally Team Motorsport? ca vad ca ai sticar pe parbriz cu numele clubului:)
|
Nu modifici numele topicului daca tot nu e liberta?!
|
ma ajuta cineva sa modific numele topicului?
|
Graty, da' cine ii personajul din poze care a tinut sa ramana anonim? :) Si revin la intrebarea anterioara: Fuzete? :)
|
Quote:
cu fuzetele ramane de vazut, am gasit o punte de r 18 td cu discuri, sa vad daca o pot lua! |
Salutare, nu am mai postat de ceva vreme aici, in acest timp s-au petrecut destul de multe!
In primul rand tin sa va anunt ca scumpul nostru RAR m-a lasat fara talon! Jante de alte dimensiuni, lipsa toba intermediara, toba finala neomologata, zgomot peste limita legala, pompa de frana cu simplu circuit, volan neomologat, bara protectie spate,proiectoare de ceata neomologate, cam astea au fost lucrurile de care s-a legat! A urmat schimbarea cutiei de viteze ca era praf, pierdea ulei peste tot, nu intra in viteze de nici o culoare, schimbat jante, montat bara spate, schimbat tobe si inca o gramada de piese care nu mi le amintesc acum, iar apoi am mers cu masina la rar sa-mi recuperez talonul! toata afacerea m-a costa cam 600 ron cu tot cu amenda! in scurt timp poze cu masina! |
10 Attachment(s)
Cum am promis, poze mai noi cu masina! intre timp volan momo,bara spate,pompa de frana cu dublu circuit ca sa nu se mai lege rahatii si o poza cu mine intr-o salopeta de la batrani
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning