![]() |
Re: E28 - 535 Turbo for smoking
Felicitari pt tot ceea ce faceti
|
felicitari , pt tot fara cuvinte
|
Senzational acest E28,jos palaria pentru ce faceti acolo domnule Hexer.
In acest weekend se intampla ceva in Ungaria,ca am auzit niste amici ca merg pe la Oradea si dupaia merg in Ungaria:).Numai bine si bafta si cu rechinu si cu ursuletu;) |
Va multumesc tuturor...incercam imposibilul :)
Sper ca pana la KOE si maisna si pilotul sa fie in stare sa castige...in drift masina e max 50%, conteaza mult de pilot, din pacate aceasta masina nu e facut de la 0 de mine, si pe parcurs dau seama ce trebue facut la ea...fie care zi de teste e ca o zi in scoala...tot invatam ceva :) Ex. numai la acest concurs m-am dat seama ca baetii au scos limitatorul de frana si nu au pus alta, reglabila, din aceasta cauza nu putea sa foloseasca franarea cu stanga pilotul...asta la costat un concurs si multe altele... Sau ca ECU-ul era pus in directia unde merge incalzirea interna, si avea peste 80 de grade si tot facea restart in 5-5 minute...si asta trebuia rezolvat, inca mai sunt cateva batai de cap, care cer cercetare de zile intregi, pana gasesti problema...dar incet incet maisna a fi bulletproof :) Ps. Cred ca la weekent era liniute undeva in ungaria. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
parca ar fi scris de mine :-P |
"Boss, mai da-mi si mie o varianta, ca esti mai in cauza, ce sa ii fac sa nu imi mai incinga in cercuri ? In rest nu sunt probleme. Merci."
|
Quote:
eu nu apartin generatiei de mirc si mess;) Ma gandesc ca vorbesti despre cand faci cerculete cu masina incinge repede si tare...nu prea poti face multe, radiator de ulei mare (foarte mare), debit ulei marit, radiator de apa cel mai mare ce gasesti, eia e de la diesel din seria7, e gros si mare, incape la fix, ventialtoare de performanta daca se poate 2 bucati. Dar...ce e o problema foarte mare la BMW, nu are unde sa duca aerul din compatimentrul motor, si asta e problema cea mai mare, ori tai capota, ori ridici spatele spre luneta cu minim 2cm, asta inseamna minim 5-7 grade mai putin. De ce atat de mult, ventialtorul sau viscoul trage aerul in compartimantul motor, mai e acolo si evacuarea...asta inseamna ca acolo e temperatura ridicata....foarte mult peste normal, daca nu lasi aerul afara undeva nu o sa fie destul nici o racire, multi ca sa nu taie capota sidica, si la masinile de curse se taie o portiune din spatele roatei, spatele stalpului de telescop, asa incat aerul poate sa intre la roata, de acolo afara. |
Quote:
|
Quote:
Motorul tau e destul pentru inceput, invata sa mergi cu ea cum e fara sa distrugi ambreajul, cel orig ori cum trebue sa tine. Incearca alte metode de initiere a driftului...frana de mana, frana cu piciorul stang, etc. |
|
Nice ride :)
|
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:25. |
- Copyright 2026 4Tuning