![]() |
Re: BMW 3.0L twin-turbo, Motorul Anului 2008
bmw si mercedes fac motoare exceptionale, iar topurile lor nu ma exulta intr-un mod nemaipomenit, ci doar ce inseamna ele in constructia de masini!
2 marci asemanatoare ca performanta, stil lux, finete...dar diferite in forme. tatal meu are un 760, cu care ma mai plimb si eu si vreau sa spun ca este o masina extraordinara, desii sunt fan mercedes. daca nu ar exista mercedes mi-asi cumpara bmw. oricum felicitari BMW pt fiecare motor produs. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
O zi buna |
asta nu e un thread pro/contra bmw. asa ca nu mai fiti off topic
|
stiu despre ce e threadul...si am si postat cu argumente despre top dar se gaseste cate-un copil din asta.imi cer scuze de off-uri
|
Quote:
Mercedes face masini nu performante,CI ale draq de performante ;) |
Unii le conduc! Altii se cearta ! Altii se uita ! Eu comentez!
La cat costa combustibilii as prefera sa am un C1 1.0 benzina!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si daca zice-ti ca nu sunt bune motoarele BMW si topul e facut la "misto" va inselati...si apropo..vreti sa stiti dc nu e SLR mai performant...pentru ca are motor de mercedes !! :)) Na....crapati!! |
Quote:
twin 2 turbine cu aceasi marime bi 2 turbine de marimi diferite care actioneaza la turatii diferite |
Twin-turbo refers to a turbocharged engine on which two turbochargers compress the intake charge. There are two commonly used twin turbo configurations, parallel twin-turbo and sequential twin-turbo.
Da ai dreptate :)) de pe wikipedia de unde m-ai sfatuit tu!!! Poate daca cautai tu inainte sa postezi...era mai bine!! |
Quote:
fratilor va certati si contraziceti degeaba BMW are motorul anului 2008 DAR cel mai performant este cel de la porsche cititi cu mai multa atentie ce se posteaza. asta este pt cei care cred ca bmw a primit cumva vreun premiu pt putere bmw produce motoare te inalta tehnica care sunt motoare sportive, fiabile dar nu produc cele mai performante motoare. |
djrainmanfast am precizat in primul meu post despre turbilne ca sunt 2 feluri de turbine...alea twin si alea bi...si am mai spus ca nu stiu sigur daca la cele de marimi diferite le spune bi dar cu siguranta vorbeam despre alte feluri de turbine.
adica sa se inteleaga. sunt 2 feluri. twin care sunt 2 tubine la fel ,tubine ce intra de la o anumita turatie...daca sunt twin nu pot fi folosite una la rotatii joase si altele la rotatii inalte.sunt pentru un anumit segment de rotatii. si mai sunt acelea de marimi diferite (Care am precizat ca nu stiu sigur cum le zice) care actioneaza la turatii diferite pentru a nu se produce acelasi turbo lag. deci daca nu intelegi ce vrei sa spun, nu imi scoate te rog ochii ca sunt una si aceeiasi.pentru ca nu poti spune ca twin turbo inseamna 2 turbine de marimi diferite...daca-s twin sunt automat de aceeasi marimi |
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning