![]() |
Re: Monstrul de 1000 Nm: Geiger Ford F650
Fratilor am si eu o intrabare poate mai copilareasca dar sunt curios.Cam ce top speed are o astfel de masina.Sunt curios pt ca imi imaginez o astfel de camioneta pe auostrada la un 170-180 km/h venind din spate cred ca te sperii ca de uragan :P oare incape in cadrul monitoarele de la radarele politiei =))
|
ma indoiesc ca prinde mai mult de 140...poate nici atat
|
De acord cu anaconda. Totusi nu are foarte mare putere ( in CP ) raportat la greutatea masinii.
|
are ~60cp/tona....prinde in jur de 130-140(cred):-)
eu unu ma asteptam la un asemenea cuplu sa aiba mai multi cp:x |
nu stiu ce sa zic.ma gandesc si la varianta k e totusi o masina moderna.sa prinda oare numai 140 km/h?Cutia de viteze este una automata cu 6 trepte Allison 3000.Am cautat pe carfolio dar nu am agsit nimic.Si in fara de datele puse aici nu prea am mai agsit mare lucru :(
|
LOOCK ITS GODZILLA mama e ditamai matahala si 1000 de Nm e cam prea de tot !!!
|
Se pare ca nu vom afla niciodata :( Am gasit site-ul oficial Ford F650 si nici macar acolo nu e specificata viteza maxima.:( daca aflati ceva da-ti de veste :)
http://www.f650pickups.com/indexb.html |
pusky daca ai fost cu avramescu in clasa si esti in mircea cristea incerca sa postezi lucruri mai lungi nu doar " interesanta masina" :))) glumesc .
Referitor la masina..un prieten care se stie cu un prieten care bla bla lucraza la vectra a intrebat pe nenea care are ceva asemanator in brasov si a spus ca dupa 130 iti e frica sa ii mai dai , te intimideaza zgomotul motorului si micimea strazilor in raport cu marimea masinii |
Pai nu te apuci sa ii dai 130 km/h pe Balcescu apache. :P oricum eu eram curios de viteza maxima pe care o poate prinde.
|
Quote:
Ma intreb ce faci cu asa ceva pe serpentine la predeal |
Ce sa faci? te bucuri de cei cateva de sute NM pe care ii are sub capota si sunetul superb pe care il poate scote cei 6.7 L.
|
in jur de 60cp/tona are si zambetul lui iliescu(care e putin mai aerodinamica)...
sa zicem ca prinde 150 maxim 160....mai mult de atat ma indoiesc ca prinde Quote:
mai exact despre ce masina este vb? |
apache ? Vad ca ai ajuns si la al 11-lea post de pe threadul asta . Si dintre posturiile tale 2 - 3 spun ceva convingator , si totusi on . Poate cineva iti ca da worn sau infractiune pentru posturi inutile / posturi aiurea .
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Etc . Sper sa intelegi ca nu am nimic cu tine , dar las-o mai moale. |
A ajuns o dacie sa fie mai aerodinamica decat alta masina :D Oricum e MULT mai aerodinamica, si nu ar prinde 160 in vecii vecilor. Undeva pe la MAXIM 150 estimez eu viteza maxima :)
|
masina americana = inutila
agabaritica, consum in draci. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning