![]() |
Re: Noul Renault Megane, intr-o revista franceza
Quote:
bai cap de struto-camiloi-paralelipipedic, esti un mare BOU...nu as fi vrut sa scriu acet replay dar asa nu am putut sa ma abtin, tu si cei care zic ca e stilu asta asa...disperatilor fara masini...uitativa si voi pe niste profile aerodinamice, pe niste studii de actualitate si va veti da seama de ce masinile se fac asa, si aici intra si focusu cu fundu ala taiat majoritatea hach-urilor. Puneti mana pe carte si studiati inainte sa afirmati ceva...ICOMPETENTILOR, (unii dintre voi a nu se generaliza) |
Mie unul imi place masina...fata de celalat megane are interiorul mai reusit si e diferit ...parerea mea k cel veki seamana putin cu loganul la interior !
|
Quote:
|
velsatisul sau cum se scrie cand a aparut ca concept mi`a placut, era chiar o inovatie si ceva din alta epoca, dar pana a aparut pe linia de asamblare a trecut mult, si deja era sa zicem mult prea comun, si cumlea era foarte laudata ca prototip, dar sa vandut in foarte putine exemplare.ce zici u acolo, ca e futuristica sau inaintea tuturor cu designul.eu cred ca se aseamana foarte mult cu opelul la design exterior, dar opelul are putina legatura cu realitatea si eu consider ca e cu 2 clase peste.maine ma apuc si eu sa fac o masina....numai unghiuri, dar de 90 grade normal.. si o laud ca e cea mai futuristica si frumoasa masina.nu e de ajuns sa pui niste linii frumoase daca nu reusesti si sa le combini ca sa iasa un produs finit frumos
|
nu or fi cei de la renault asi in design,dar eu zik ca a iesit mai bn ca meganul actual
|
+ 1
Cel putin din spate, indiscutabil mai reusit. |
mie unu mi se pare mult mai ok decat megane'ul actual,care chiar e urat
|
megane-ul actual cel hatchback cel putin e cotetz
|
spate oribil :| .. futurist futurist dar parca era mai frumos "viitoru" la safrane si espace mk3 ... in rest...cam nush..nu neaparat urate...dar...deloc pe placul meu cel putin...si vad ca majoritatea utilizatorilor se bat cu pumnu`n piept ca firma masinii lor e mai tare ca firma masinii altora :))..in fine...prototipul...jos palaria...modelul de serie...un esec parerea mea...ca si laguna asta nou...pare un laguna vechi care tocmai a ieshit dintr`un accident in care a fost strivit din laterale... :|
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Desi Renault Megane III va fi prezentat de abia in luna octombrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris, cotidianul olandez De Telegraaf a intrat in posesia unui document intern care cuprinde gama de motorizari care se vor regasi pe noua compacta franceza.
Conform acestei liste, in clipa in care va fi lansat pe piata, Megane III va fi disponibil in trei versiuni de motorizare pe benzina, doua de 1,6 litri care dezvolta 100 si 110 CP, si una supraalimentata de 2,0 litri / 180 CP, care va echipa doar Megane Coupe. Vor fi oferite, de asemenea, si trei dieseluri: 1.5dCi/85 CP si 105 CP si 1.9dCi/130 CP. In luna mai a anului viitor vor mai fi lansate un diesel de 2,0 litri si 150 CP, o benzina de 2,0 litri 16 v si 140 CP, precum si un propulsor turbo complet nou de 1,4 litri si 130 CP. Versiunea in cinci usi a noului Renault Megane va fi oferita in patru niveluri de echipare - Base, Confort, Sport si Luxe - in timp ce in cazul lui Megane Coupe in trei usi vor fi aceleasi, cu exceptia lui Base. |
2 Attachment(s)
Viitoarea generatie a Renault Megane va fi prezentata cu ocazia Salonului Auto de la Paris din aceasta toamna, insa compania franceza a facut publica prima fotografie oficiala, sarbatorind astfel 10 ani de la infiintarea "Renault Technocentre".
Dupa ce am aflat ce motorizari va oferi Renault pentru viitorul Megane, iata ca avem acum ocazia sa il si privim fata in fata. Din pozele alaturate se observa clar look-ul sportiv al lui Megane III si asemanarea cu noul Laguna, dar regasim si elemente imprumutate de la Renault Megane Concept. Mai trebuie punctat ca Megane 3 va fi disponibil in versiunile de caroserie cu 3 si 5 usi si se vrea un concurent direct pentru Ford Focus si Volkswagen Golf. Prima poza oficiala cu Renault Megane III |
Primul Photoshop cu Megane III ? Jantele alea numai reale nu mi se par. + ca arata prea futurist ca sa arate asa versiunea de serie..
|
parca e un ozn cu rotii...frumos !f frumos :D
|
Renault Megane III
3 Attachment(s)
Speculatiile iscate in jurul noii generatii Renault Megane au fost alimentate zilele acestea de prima imagine a modelului aparuta in presa internationala. Desi constructorul francez s-a straduit sa mentina un anonimat total asupra viitorului Megane, liniile hatchback-ului au fost spionate si anticipate de intreaga presa auto.
Noua fotografie, de calitate slaba, vine sa confirme inca o data liniile noului Megane, care isi va face debutul oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris, din aceasta toamna. Cel mai probabil, Renault va introduce odata cu noul model si o gama de propulsoare revigorata. Ne putem astepta la o noua familie de motoare turbo-benzina dar si la proaspat lansatul Tce. Alaturi de noua generatie a hatchback-ului francez, in presa europeana a aparut si prima imagine cu viitorul Scenic. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning