Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un TICO alb (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/75891-tico-alb.html)

sorin_sorin95 09-09-08 13:16

Re: Un TICO alb

2 Attachment(s)
Tico va primi si ceva muzica in curand. Am achizitionat un amplificator Magnat ultra 2000, un chit de cabluri Sound Quest AWG8 ,si am si un difuzor Blaupunkt GTW 1200 din pacate ars si incerc sa-l rebobinez singur.

sorin_sorin95 10-09-08 02:07

Am intampinat o problema, din cauza mufelor RCA care duc la statie nu-mi intra MP3-ul pana in capat ce pot sa fac ? Pot da gaura in plasticul acela din spatele lui?

TM32CIP 10-09-08 09:08

Daca nu ma insel,aia e aeroterma (pe acolo iti vine aerul cald/rece .... poti da o gaura cat sa iti intre mufele dar iti va scadea fluxul de aer din grilele de ventilatie + k nu e indicat pt ca se vor incinge mufele si playerul ! Incearca sa decupezi frumos o gaura acolo si sa o ineci cu ceva (incearca un cilindru mic din plastic, cum se pune la incintele de bass, dar sa il astupi la un capat) sau cauta adaptoare de 90 grade !

sorin_sorin95 10-09-08 11:05

Merci Cip cred k o sa caut adaptoare daca nu ,imi fac eu.

quick_5hifter 10-09-08 22:30

Ai putea sa incerci niste RCA-uri de adaptare la 90 grade, am avut si eu aceeasi problema si am rezolvat-o astfel.
PS: trimite-mi adresa ta daca mai vrei stopurile.

sorin_sorin95 18-09-08 01:52

2 Attachment(s)
Astazi am primit triplele clare, nu sunt incantat deloc de ele sunt si trecute de vreme si afumate iar iluminarea lor este slaba, dar asta stiam si voi incerca sa o remediez. Oricum ma bucur ca nu mai este nici un tico cu astfel de triple in Focsani.Daca as gasi leduri superflux rosii si galbene le-as modifica dupa o idee de-a baietilor de la zexstar, ceva de genu.:twisted:

P.S. zilele urmatoare revin cu poze

electric_style 18-09-08 08:04

frumos tico! bafta in continuare cu noile ideei! app nu's multe tico cu ac!

Ps: e functionabil ac-u ?

morpheusmaster 18-09-08 09:57

:)) si eu care credeam k asa arata triplele tare...ma uitam la poze ziceam "ce tare arata si asta nu e multumit de ele...zi si tu..." :)) oricum...ce au facut aia acolo e simplu tare, nu e greu de realizat doar ca trebuie sa iei si sa desfaci triplele sa le vopsesti negru...sa te duci la un electrician sa iti lege pe o placa de circuit cate leduri sunt acolo, sa iti calculeze rezistenta ;) necesara ca sa nu se arda...bla bla bla...cred ca sti si tu asta, Spor si bafta si sa le faci cum vrei tu

sorin_sorin95 18-09-08 11:42

AC-ul este incarcat recent cu freon chiar am fost uimit sa vad cum inghetam asta vara in masina. Tico cu AC sunt destul de multe.
In legatura cu triplele nu am nevoie de nici un electrician amdestule cunostinte sa le fac si singur numai ca imi lipsesc ledurile superflux ,iar cu leduri normale nu merg ca au unghiul de 20grade si este prea mic.
Multumesc

quick_5hifter 19-09-08 01:13

Sorin, triplele sunt afumate de la esapamentul meu nenorocit (am avut ambitia sa nu tai spoilerul spate doar de dragul de a avea un muffler-tip la vedere) si din cauza asta mi-am afumat tot spatele masinii, in special stopurile, luneta si bara.
Imi cer scuze ca le-am trimis asa, dar nu am avut timp nici sa-mi umflu rotile la Tico...
Pentru a scapa de "afumatura", pune 1 pahar de apa cu 5-6 puf-uri de solutie de spalat geamurile, toarna continutul in interiorul stopului, agita bine timp de 10-15 secunde si lasa-l cateva minute, apoi agita din nou si lasa-l iar, apoi goleste stopul prin scufundare intr-un lighean cu apa, apoi usuca-l prin scurgere sau la soare cu orificiile in sus (cu soarele nu prea mai e cazul). Pentru exterior, apeleaza la aceeasi solutie, cu o carpa foarte fina. Am facut chestia asta de mai multe ori si au iesit ca noi de fiecare data.
Inca o data imi cer scuze, nu e vorba ca mi-ar fi fost lene sau ca nu mi-ar fi pasat, insa stau foarte prost cu timpul liber...
PS: daca nu vei fi multumit de stopuri dupa asta, le poti trimite inapoi fara probleme si fara sa iesi cu vreun leu minus! vorbim pe privat. Nu le-am dat ca sa scap de ele, ci pur si simplu vand tot Tico (pe rand).
Toate cele bune, astept raspuns dupa ce le cureti!

sorin_sorin95 24-09-08 19:29

2 Attachment(s)
2 poze cu triplele pe masina si desigur stikerul cu 4T.

morpheusmaster 24-09-08 23:01

Is foarte ok triplele!!! Ne vedem in iasi pe 27??? Man...ce doream sa te intreb...scaunele leai vandut :) dar muzica nu am vazuto intrand in masina :D Unde e??? Cand apare?

sorin_sorin95 25-09-08 14:07

Nu ne vedem la Iasi din pacate dar poate ne vedem la Brasov pe 10-11 oct. Kitul de cabluri si statia sunt montate pe masina ,difuzorul l-am bobinat dar din pacate fara succes, ma tinut 10min in forta dupa care l-am aruncat. Momentan am un woofer Domotec:oops: este provizoriu. Unii stiu cum e se apropie facultatea si fonduri mici.
Iar cu ajutorul lui Quick masinuta mea va mai primi o optiune pe lista de dotari :rolleyes2.

P.S. Bogdane imi pare tare rau ca am dat scaunele.

morpheusmaster 25-09-08 16:48

Eu tiam zis ca o sa iti para rau...:) si mie imi pare rau ca leai dat si nu mie :)) superbe erau...dar na :) IMPORTANT E DACA AI CHELTUIT BANII CU PLACERE SI PE LUCRURI CARE ITI PLAC ;) Numa bine, la Brasov sigur nu am sa fiu pe 11...dar am sa fiu la Bucuresti ;)

sorin_sorin95 30-09-08 20:09

Ieri am primit motorasele pentru geamurile electrice de la Alex (Quick) si dupa o noapte de chin cu schema electrica nu i-am dat de capat,astazi dimineatza am sunat la reprezentata la Daewoo Focsani si am vorbit cu electricianul de acolo care mi-a spus ca nu se poate nu exista geamuri electrice la Tico si el lucreaza de 10 ani ca nu a auzit de asa ceva. Dupa multe incercari i-am dat de capat la instalatie si am motat motorasele pe usi mai am de decupat fetele la usi si de montat revin cu niste poze maine. Am si eu o intrebare si la voi se ridica destul de greu?

All times are GMT +2. The time now is 00:22.

- Copyright 2026 4Tuning