![]() |
Re: Machete in lucru - Blue_macca
9 Attachment(s)
multam baieti, transparenta am si incercat sa pun :)
...problema la mine e ca am multe 'in lucru'... mai niciuna terminata, si asa mai departe... deci, continuam povestea > Imprezze |
Lol, in postul 52, parca, pe 7er ala, limuzina, ce saibe ai pus pe roti =))) vor fi cromate??
Subi gri ca al tau am si eu :> ... doar fara stickerele alea. Ps: fir-ar, am vazut azi topicul asta cu machetele tale. Damn tu, ca le ai cu taiatul in ele x( .... da' las ca o sa mai fac si eu, la 1:18, sper >:) .... |
15 Attachment(s)
audi q7 1/24 welly
modificari: roti noi (model SLR) vopsite negru mat; grila noua; geamuri la portierele fata; interior mochetat si detaliat; 2 difuzoare subaru impreza wrx 2002 1/24 bburago modificari: roti noi, suspensie fata lasata, capota si plafon negre, toba noua, spoiler nou, prag fata modificat, plasa pe laterale, si alte detalii. |
ce bine arata subaru:O:O!!!!nici o7 nu e mai prejos;)....bafta la tunarit;)
|
ha, fir-ar ... zii si tu la populatie ce fel de plasa e aia, de unde ai luat-o, etc. si stickerele de subi, de unde???
|
WRX-u-:yikes: Modificat frumos si cu bun gust! Felicitari! Am vazut ieri unul la fel in Carrefour! Cu stopurile nu poti face nimic?Poate o revopsire, sa arate mai reale. Si la Nissan-ul meu e metal vopsit! Nu cred ca i-ar fi costat mai mult pe cei de la Bburago sa puna plastic acolo!
|
9 Attachment(s)
-saibele de pe 7'ar... intai sa gasesc 4 exact la fel :-s
-plasa sincer nu stiu de unde e... am gasit.o am folosit.o -stickerele is de pe alta macheta -stopurile de pe WRX... as putea gauri dar ar fi mult mai greu cu realizarea stopurilor.[oricum o vand,o las asa] continuam cu El Diablo... :P -faruri -prag fata modificat -difuzor spate -guri de aer pe capota ? dar parca nu le.as 'monta' ...+alte detalii |
3 Attachment(s)
-va mai amintiti de golfulezz? :P [m.as apuca de el...]
-BMW M3 si Z1 *update: gauri in body [foarte greu, spatiu mic...etc] -alte cateva la 'curatat'... |
2 Attachment(s)
gata curatarea, pentru cateva...
|
6 Attachment(s)
va tin la curent cu diablo-ul...
|
diablo e superb!!!e demential....v-a arata traznet....astept cu nerabdare lambo-ul;)bafta
|
5 Attachment(s)
new project...
pisica [nu a mea!] |
o sa iasa marfa pisica........cu ce idei ai tu chiar o sa iasa marfa.merci. frumos si bafta cu golful ala ca astept sa vedem ce iese.
|
8 Attachment(s)
next cu pisica...
-decupare stalpi laterali -bara stabilizatoare -prelungire prag fata -trapa -panouri usi |
5 Attachment(s)
am deschis cutia cu....... cu................. chit auto :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning