![]() |
Re: BMW lui WET sau GOLF-JETTA lui Charlie
4 Attachment(s)
some new picture.....
|
sa, cu jantele astea arata si ii sta mult mai bine.. dar sincer sa fiu tot golfu imi place mai mult, bmw vezi pe la toate colturile..
|
fff bine fixius... parerea ta... oricum dak o sa il vezi live o sa iti schimbi parerea... si ti-am zis.. ca golfu ala nu exista...
|
Quote:
am avut golf de cand ma stiu ,oare de ce l-am lasat ptr un bmw??? e bun golful chiar foarte bun ptr romania...dar nu are cum si nici nu se poate compara cu un bmw....chiar daca il au toti prostii.....si multi ar vrea sa fie prostii...... |
ovidiu... nu mai baga in seama toate posturile.... lasa-i sa critice.. stii prea bine ca gusturile nu se discuta... tre sa fi u multumit de masina si sa iti placa tie in primu rand... dak lu x sau y nu ii place treaba lui... sa isi ia el bmw sau orice alta masina si sa incepa sa o tuneze de sa ramana lumea in cap.... oricum pana atunci...
a si apropo.. am pus pariu cu un idiot care zice ca u ai NOS pe masina... este adevarat.. ;) astept raspuns :) :P |
Quote:
Nu ma refer ca tu esti prost, sau ca toti care eu bmw is prosti, dar ptr mine.. ala care are un 316 sau 520 sau 116 ptr mine asta inseamna ca aia ii masina de impresie.. DA sunt deacord sa iti iei un bmw atunci cand iti iei un 330ci sau un 545i sau un 135i sau serii cu moatoare adevarate.. dar ala care are bmw doar ptr caroserie si cand dai geamurile jos iti tiuie urichile de la tiutere dinalea din piata si in loc de un rap merg manele.. pe mie aia ma dispera si in plus mai au si masina de kkat adica motor minc... nu vreau sa o luati in nume de rau... dar eu sunt pe alta idee pe alta concluzie... Vrei jeep, da ma tata iti iei ori un h3 ori un land rover Vrei masina sport, da ma tata iti iei un M8, aston martin, sau ceva american in care sa fii sigur ca in caz de accident ei cel putin 4m de motor in fata... Vrei masina de lux iti iei un cadilac, un alpina b7 dar ca iti iei bmw doar ptr caroserie si denumire.. atunci mai bine iti dai foc. Asta e concluzia mea... poate ca faptul ca am crescut in alta tara... ma face sa gandesc asa... dar asta e parerea mea... Ma repet NU VREAU SA O LUATI NUME DE RAU pur si simplu... asta e adevaru... acum cateva zile veneam din austria.. si bineinteles vad un pusti cu un a3 2006 si pe spate scria 1.6 si era roman, si tot el era ala smaker si prietenul meu numa o dat treapta inferioara si o accelerat.. si pustiu so kkat pe el... Deaceea nu imi plac impresiile astea.. ca pana la urma urmei.. voi.. sau astia care au masini de impresie se fac de rusine, in caz ca ai o piiiiiiiiiiizda in dreapta.. NU ¿? |
pardon, range rover
|
Quote:
ar insemna ca tot romanul sa aiba m5 sau cadilacuri....... |
eu ti-am spus pe ce mentalitate, principiu merg eu...
si nu trebuie sa ploaie cu bani, trebuie sa te stii invartii ca sa ii faci... |
Quote:
|
am votat cu golfu, fie k e fie k nu arata bine :) golfurile 2 normal au farurile rotunde, imi place idee cum a montat farurile alea park tipice pt corrado......si bmw`u e misto dar parca are cam putine pe el(nu i-ar trebui nici prea multa k apoi l-ar strica rau d tot) ........
|
bmw rulzz. eu asta am votat.
golful arata bine, s-a vazut ca e facut profesionist, dar tot bmw-ul imi face cu ochiul, fara lambo-dors, dar cu un bun gust facut. poate mergea un kit de latire? mie asta mi-ar placea la masina mea |
e normal k BMW lu Ovidu e mai tare. nu compari Golf2 cu BMW520
|
vot VW golf pt ca ii facut profi si se vede.nu conteaza daca masina este sau nu in suceava,sau cati bani costa una sau cealalta.da cum romani sunt niste idoti si lingai se pare ca nici voi nu faceti parte din alta categorie.....cel mai mult imi place ca sunteti toti expertzi in tuning :) nici nu ma mira ca avem o tara de c...t cand vad ce mentalitati aveti.comparati un golf doi super frumos modificat cu si cu gust cu un bmw ce are aceleasi spoilere ca pe alte 3000 de baraci si care mai are si un motor de toata jena.....in fine la ce imi bat capu cu voi?
|
Domnul Andy Wpo ...imi pare rau k ai facut nijte critici care ii supara pe unii ...ideea nu era chiar aja cum crezi Dumneata ...toata treaba sta in persoana care detzine masina ....Sa vii si sa iei la rost o persoana ...si sa ii zici k masina lui e d kk ....inseamna k ejti un ignorant si un infumurat ...ideea este k nu te poti contrazice si argumenta cu o persoana pe un forum ...Oricum ...treaba pe acest topic nu sta chiar aja cum crezi tu ...Numai bine ...si Respect pt cel care sia facut masina cu manutza lui si cu banul lui si mai ales cu multa munca ...numai bine ;) ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning