![]() |
Uite ca mai sunt si care se pricep, nu doar bat campii.
Apropos de FLY, am auzit ca i-a cedat motorul. E adevarat? |
nu am cunostinta de asa ceva
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
desi subaru impreza nu mi se pare nici pe departe o masina frumoasa a ta e interesanta... probabil capatu tevii de esapament ar merge mult mai bine patrat (dreptunghiular) iar kitul e interesant, desi nu pare nici pe aproape 'de calitate'... keep it up.
|
te`am vazut prin cta zilele astea si am observat k nu mai ai body-kitu ala...ai altceva...
|
Da. Vine iarna si am pus barele originale ptr ca sunt mai inalte. Pana la primavara merg cu astea.
|
sal
bafta cu masina.. e frumoasa...:) sunt tipu cu ceasurile de pe horsepower. :P
|
Si ai uitata sa zici de Oltcit :wink:
|
Re: Subaru Impreza WRX STI Ceres
Hai ca a venit aproape vara si tre sa facem kitul ala de caroserie ...
:) |
pfua..marfa masina...ai mai scos-o la plimbare...inainte veneai cu leganza...:rol:
am vazut-o azi in fata la samtronic...nice.. P.S. bagami-as pl in aia cu lucrariile din sptele blocuriilor....am rupt o buza la un tico...:(... |
marfa masinuta dar asteptam poze noi cu ea ca se aude prin turma ca e trasa pe dreapta si ca va iesi cu un nou bodykit si multe altele e adevarat?
|
Quote:
|
nu pot sa zic decat ca arata BETON..superr..acuma nush daca si-a schimbat bodykitu...ca nu mai stiu cum arata initial...
oricum..sccrie ANONYMOUS..tare ! |
nu am vazut pe aici pe forum ca a zis unu ca nu vrei sa vezi cum arata masina acum ca e trasa pe dreapta pt un body kit si daia scuze eu nu am mai vazut-o de mult si daia
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning