![]() |
Re: BEST WOOFER&EXHAUST UNDERGROUND arad 2008
Quote:
|
Salut. Am si eu o nedumerire.....Io am un golf 4 1.6 FSI si as dorii sa particip la exhaust dar eu voi concura si impotriva celor cu motor mai mare? Ms anticipat si o sa va dau si eu un rasp daca vin sau nu sa particip;)
|
o sa concurezi cu toti care s-au inscris pe lista la best exhasut ..nu exista categorii. iesi duminica la o plimbare..mai auzi niste tobe si bass`i.. fun..:P
|
Ok ms de raspuns;) O sa mi-o iau pe coaja la concurs de nu ii adevarat:))dar cel mai probabil ii ca o sa vin.Daca vin o sa va dau raspunsul aici;)
|
nu-i corect sa particip impreuna cu masini cu motor mai mare.....:D si eu am 1.3, sau hai sa facem o impartire pe cai :P
|
tu ai 1.3 dar JAPONEZ:))
|
nu stiu cam ce influentza ar avea provenienta motorului...ci doar exhaustul!
|
dragster are solenza de 1.4 si suna de zici ca vine un subaru impreza.. :)
|
irelevant!
|
4 Attachment(s)
BEST WOOFER
- Toyota Celica - Ewald BEST LOOKING CAR - Toyota Celica - Ewald ----------------------------- BEST LOOKING CAR - Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan BEST EXHAUST - Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan |
andrey dai copy...si sterge asta
|
Andrei, ai grija sa nu te faci de cacao iara:lol::lol::lol:
|
deci cam asa ar trebui sa arate...
BEST EXHAUST: 1. Evolution 2. Tekin 3. Filip (TM) 4. Black Pearl 5. canny 6. Bebe 7. Fullnoise(TM) 8. f.intruder 9.Wanted(ibiza) 10. Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan BEST LOOKING 1. Abstrakt 2. Black Pearl 3. canny 4. fullnoise (TM) 5. Bebe 6.tekin 7.bmwracer 8. Toyota Celica - Ewald 9. Alfa Romeo - Ex.MAf - Bogdan BEST WOOFER 1. brummy - categ street 1 2. fullnoise (TM ) 3. Daci 4. Bebe 5.tekin 6.Wanted(ibiza) 7. Deathman 8.ar 79 dix- ca si brummy-street 1 9. Toyota Celica - Ewald |
Bafta , se pare ca aveti oaspeti de seama:D , As fi venit si eu.. dar nu e gata masinuta .. chiar as fi scos-o la un drum..
..Distractie placuta |
Mie imi place f mult masina lui Bogdan. Am remarcat-o de multe ori in oras. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:54. |
- Copyright 2026 4Tuning