Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Probleme politice (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/74976-probleme-politice.html)

HD87DGR 03-05-08 12:16

Re: Probleme politice

Hada cred ca e cel mai mizerabil candidat pe care la avut Hunedoara vreodata.Mie sila de metodele lui de campanie si sper sa aibe oamenii minte suficienta sa nu-l voteze.Apropo, sunt PNL-ist din 96 si nu sunt pro Schiau :)

xxdadixx 03-05-08 12:55

Pana la urma pe unul trebuie sa-l votam :D

sNap7 03-05-08 12:59

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1512303)
Pana la urma pe unul trebuie sa-l votam :D

Pe sNap7 !! :D :D :D si va promite ca isi va cumpara un RS4 in cinstea voastra :D

SpYk3 03-05-08 14:42

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1512310)
Pe sNap7 !! :D :D :D si va promite ca isi va cumpara un RS4 in cinstea voastra :D

:lol: tare sNap7.Daca imi iei si mie unu ai votu' meu :lol:

stilostilo 05-05-08 11:41

Hada parca este pocait. nu sunt sigur

SpYk3 05-05-08 13:41

cica el nu ,numa tacsu'.

Stii cum e sloganul ala de pe vremea lu ceausescu'

"Ce se naste din pisica,soarece mananca"

stilostilo 05-05-08 13:55

acuma vedem noi care o sa iasa primar .:rolleyes2

Kedy 06-05-08 09:51

Eu zic ca nu conteaza daca e pocait sau ateu atata timp cat o sa faca ceva pt orasul asta si pt sportul din oras care este in moarte clinica deocamdata :(

xxdadixx 06-05-08 21:22

Hai ba Kedy nu-mi zi ca ai crezut? Ii liberal n-are programe sociale :), poate amenajeaza stadionul pentru intruniri crestine.

Marius3k 06-05-08 22:31

O sa vedem spirale MISA pe stadion?

F.R.Sonic 07-05-08 00:22

Azi era plin de PD-isti in fata la lisa la ora 15 ..imparteau pliante cu SCHIAU ca lumea la cablaje e mai slaba de inger si voteaza :) scrie ca a facut ffff multe lucruri in plinatul ala...printre care si ca a amenajat f multe parcari... unde?? ce parcari? is 2 3 asa marunte intre blocuri ce au aparut mai de curand(de cand cu campania) in rest nimic.
imi par patetice chestile cu impartit pliante si flori pt a convinge lumea sa-i aleaga...
*eu prefer micii ca metoda de convingere :lol: (glumesc ba)

Kedy 07-05-08 10:33

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1518569)
Hai ba Kedy nu-mi zi ca ai crezut? Ii liberal n-are programe sociale :), poate amenajeaza stadionul pentru intruniri crestine.

Ba dadi nu ii cred pe nicicare dar pe unul tot tre sa votam ca sa ne scapam de dl schiau care a impanzit orasul cu bannere si pliante in care minte ce a facut el pt HD. Ar trebui sa-i aduca cineva aminte ce a facut si pt el ;)

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1519079)
Azi era plin de PD-isti in fata la lisa la ora 15 ..imparteau pliante cu SCHIAU ca lumea la cablaje e mai slaba de inger si voteaza :) scrie ca a facut ffff multe lucruri in plinatul ala...printre care si ca a amenajat f multe parcari... unde?? ce parcari? is 2 3 asa marunte intre blocuri ce au aparut mai de curand(de cand cu campania) in rest nimic.
imi par patetice chestile cu impartit pliante si flori pt a convinge lumea sa-i aleaga...
*eu prefer micii ca metoda de convingere :lol: (glumesc ba)

Lobont nu era si ei intre aia de imparteau si Capota si altii de prin Faculta? Sa inteleg ca o fost buni micii la Castel?

F.R.Sonic 07-05-08 13:15

Lobontz mi-a inmanat personal plinatul(l-am luat asa cu o sila :)) ) ..era si capota pe acolo
micii de la castel au fost ok...cam in sange dar au mers :lol: din cauza ca era f multa lume la coada si nu mai asepta sa se "coaca" calumea :)

Kedy 07-05-08 13:24

Am vrut si eu sa trec pe la castel dar m-am intalnit cu dadi si mi-a aratat eleronul si ca are muzicanti in masina ;) pe urma am plecat la sala la fotbal 8)
P.S. oricum veneam doar pt Puiu Codreanu da cum nu o ajuns inseamna ca nu am pierdut mare lucru :-P

F.R.Sonic 07-05-08 13:34

Cum ba??! AI PIERDUT MICII !! :D

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning