![]() |
Re: Probleme politice
Hada cred ca e cel mai mizerabil candidat pe care la avut Hunedoara vreodata.Mie sila de metodele lui de campanie si sper sa aibe oamenii minte suficienta sa nu-l voteze.Apropo, sunt PNL-ist din 96 si nu sunt pro Schiau :)
|
Pana la urma pe unul trebuie sa-l votam :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Hada parca este pocait. nu sunt sigur
|
cica el nu ,numa tacsu'.
Stii cum e sloganul ala de pe vremea lu ceausescu' "Ce se naste din pisica,soarece mananca" |
acuma vedem noi care o sa iasa primar .:rolleyes2
|
Eu zic ca nu conteaza daca e pocait sau ateu atata timp cat o sa faca ceva pt orasul asta si pt sportul din oras care este in moarte clinica deocamdata :(
|
Hai ba Kedy nu-mi zi ca ai crezut? Ii liberal n-are programe sociale :), poate amenajeaza stadionul pentru intruniri crestine.
|
O sa vedem spirale MISA pe stadion?
|
Azi era plin de PD-isti in fata la lisa la ora 15 ..imparteau pliante cu SCHIAU ca lumea la cablaje e mai slaba de inger si voteaza :) scrie ca a facut ffff multe lucruri in plinatul ala...printre care si ca a amenajat f multe parcari... unde?? ce parcari? is 2 3 asa marunte intre blocuri ce au aparut mai de curand(de cand cu campania) in rest nimic.
imi par patetice chestile cu impartit pliante si flori pt a convinge lumea sa-i aleaga... *eu prefer micii ca metoda de convingere :lol: (glumesc ba) |
Quote:
Ba dadi nu ii cred pe nicicare dar pe unul tot tre sa votam ca sa ne scapam de dl schiau care a impanzit orasul cu bannere si pliante in care minte ce a facut el pt HD. Ar trebui sa-i aduca cineva aminte ce a facut si pt el ;) Quote:
|
Lobontz mi-a inmanat personal plinatul(l-am luat asa cu o sila :)) ) ..era si capota pe acolo
micii de la castel au fost ok...cam in sange dar au mers :lol: din cauza ca era f multa lume la coada si nu mai asepta sa se "coaca" calumea :) |
Am vrut si eu sa trec pe la castel dar m-am intalnit cu dadi si mi-a aratat eleronul si ca are muzicanti in masina ;) pe urma am plecat la sala la fotbal 8)
P.S. oricum veneam doar pt Puiu Codreanu da cum nu o ajuns inseamna ca nu am pierdut mare lucru :-P |
Cum ba??! AI PIERDUT MICII !! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning