Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/74970-sambata-26-aprilie-2008-viteza-coasta-slatina-mosteni-jud-olt.html)

bobby_gsi2 26-04-08 20:59

Re: Sambata, 26 aprilie 2008, Viteza in coasta - Slatina (Mosteni) jud. Olt

O astra a scapat pe al doilea ac de par in padure....si era destul de sifonata partea stanga. Bine ca soferul nu a avut nimic....si eu era s-o comit.....dar la mine nu era padurea.....era glisiera :)

Lucian 26-04-08 21:14

Astept filmele ! Oricum ... inca o data .. super performanta lui Fug. Sa bati cu un 2.0 turbo RWD un Seat de competitie si un Subaru WRX 2.5 ... e o super performanta !

Pinky 26-04-08 23:13

Lucian..

1) Locu2 si 3 se premiaza doar daca sunt de la Speedline (mare atentie, a nu se confunda cu alte cluburi cu denumiri omofone) si sub 1s intre intre cei 3 concurenti :)

2) Fugu are o super masina pe care o cunoaste la perfectie. Merita sa castige din start oricum pt cate ghinioane a avut pe drum, iar circuitul nu mi s-a parut ca ar avantaja un tip anume de tractiune. Eu zic ca a castigat perechea sofer/masina cea mai buna si atat. La Bucovat ai fost tot asa suprins de RWD(Pepy) care a batut "raketu 41"? :)

3) Vezi cu motorsportu' ala ca te depasesc in curand ... stii tu :rolleyes2

Cum a zis si Pepy.. Sierra a'Nviat!! Felicitari inca o data Fugule!! :D

Horhe_STI 27-04-08 00:35

1 Attachment(s)
A fost foarte interesant ! Felicitari organizatorilor si la mai multe.
Cursa asta a fost un prilej de bucurii multiple pentru mine printre care :

1. Podiumul la grupa VIP a fost o tripla A.C.S. Speedline Motorsport.
2. Fugu are masina functionala si ma bucur pentru fericirea lui
3. Pinky a reusit un podium la primul lui VTM
4. ZIR-u a fost cu noi ca intotdeauna si ne-a sustinut
5. M-am revazut cu Alex si baietii de la Ghost, niste prieteni foarte foarte buni...
6. Masina mea merge :)

Felicitari si lui Radu de la Insomnia care a luat locul 4 si care a stat dupa noi sa ne faca poze pe podium cu DSLR-ul !
Multumim si pentru invitatia la mici a organizatorilor pe care nu am putut-o onora din cauze multiple ... a mea fiind ca trebuia sa ajung acasa la fetita mea in varsta de 5 zile !!! :)

Lucian 27-04-08 00:42

Nu vad de ce te-ai simtit tu obligat sa comentezi. Ma provoci sa raspund si ... nu e mereu bine.

1 - Stai linistit . Numele clubului din care faci tu parte tot de mine a fost ales. L-am ales bine , nu ?
2 - FUG are o masina pe care abia o invata. Ce stia el era o masina de maxim 200 cai . Nu ai cum sa cunosti diferenta intre masina ta aproape stock si masina ta serios modificata pt ca masina ta e aproape stock.
3- Inca mai ai multa paine de mancat la faza cu motorsportul . Tre sa mor eu ca sa ai cum sa ma ajungi din spate. (vei spune ca sufar de mine dar ...) Astept cu interes sa ajungi cu moficarile la al tau subaru macar la turbina care o am eu acum pe dacie (ask Pepy) .

Rugaminte - Pe viitor , mai ales cand LAUD un membru al clubului din care faci parte , mai ales daca mai intai de toate imi este PRIETEN ... eu zic sa cauti pe google up-grade-uri pt Subaru decat sa te legi de ce scriu eu . Nu te mai simti bagat in seama pt ca nu esti . Mult succes in continuare la curse. Fa-ma mandru de clubul pe care l-am creat alaturi de FUG si Pepy . ;)

Nemes Ion 27-04-08 03:30

hmm cata rautate!?de ce oare? a mea e mai tare- a ta e mai moale etc ''io am turbina daia , tu nai sacccc'' hmmm cand drek o sa ne revenim si sa lasam prostiile deoparte [lauradosenia/invidia/prostia] si sa ne ajutam intre noi !!!si sa luam pe fiecare asa cum este si cu ce masina are si ''razboiul '' dintre cluburi sa se tina doar pe pista cu fairplay si nu inafara ei la stadiu de barfa de tata de pe teava de gaz

Nemes Ion 27-04-08 03:38

aaaa l ati auzit voi vreodata pe TITI AUR sau mai stiu eu ce pilot de valoare cu faze de genu '' Inca mai ai multa paine de mancat la faza cu....'' sau ''Tre sa mor eu ca sa ai cum sa ma ajungi din spate.'' ?????????????? hmmmm poate sunt uni care nu stiu mersul corect al mainilor pe volan sau nu stiu sa si regleze scaunul si cred ca daca au fumuri in cap pot sa invarta si o turbina cu ele !!!

bogdan 28-04-08 21:29

salut baieti ,acum am ajuns la calc si nu cred ca trebuie sa va certati aici .a fost o cursa foarte tare si cred ca am avut si noroc ca am iesit pe 1 (in ultima cronometrata george a iesit cu 30 de sutimi peste mine deci..............)ma bucur ca am luat podiumul (noi 3) si ma bucur ca masina a mers ok (s-a dus dracu cutia ) si hai sa ne vedem la mare si la cat mai multe curse terminate cu bine.

Teroarea 28-04-08 21:44

hm stiu ca forumul a fost down adica la mine in oras era cazut . Are cineva poze/filme etc.. suntem si noi curiosi.

bobby_gsi2 28-04-08 22:29

Alea 3 zecimi puteam fi de la o retrogradare, o accelerare mai devereme, o frana mai tarzie sau de la start/finis de la cronometru. Asta era ultimul loc unde nu erau certuri :). Bogdane nu uita de problemuta de la radiator :), plus avantajul oferit de copiloti. Una peste alta a fost o cursa reusita, mai putin prima parte a traseului care era destul de inselatoare pt noi, astia cu suspensii de strada. Eu unu` dupa rotire am preferat sa o las mai moale...si rau am facut....prindeam si eu podiumul la 2000. Inca odata felicitari bogdan si ne vedem si la alte evenimente de genul asta.

Lucian 28-04-08 22:36

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 1504881)
aaaa l ati auzit voi vreodata pe TITI AUR sau mai stiu eu ce pilot de valoare cu faze de genu '' Inca mai ai multa paine de mancat la faza cu....'' sau ''Tre sa mor eu ca sa ai cum sa ma ajungi din spate.'' ?????????????? hmmmm poate sunt uni care nu stiu mersul corect al mainilor pe volan sau nu stiu sa si regleze scaunul si cred ca daca au fumuri in cap pot sa invarta si o turbina cu ele !!!

Amice esti idiot ! In primul rand ... eu si Pinky nu ne certam . In al doilea rand ... l-ai vazut tu pe Titi Aut ca se baga unde nu-i fierbe oala ? Cam cum ar fi daca atunci cand fix ai impresia ca stii despre ce e vorba canmd discuta 2 persoane ... tu sa taci. Mai tarziu te vei convinge ca a fost mai bine . Si apropo ... l-ai vazut tu pe Onoriu ca se lua de Titi ? :twisted: Pinky (inca) nu stie sa ma aprecieze pt sufletul si turbina mea . :lol:

tm8bnz 28-04-08 23:55

Dece se vorbeste aici de lucruri materiale,lucruri ce pot fi cumparate...cu bani...in loc sa se vorbeasca de performanta sportiva ?

Pinky,tu cate curse in care "se invarte volanul" ai ?
Lucian,tu ?

Cred ca a venit vremea si in tzara asta in care ar trebui sa se puna mai mult accent pe ceea ce realizezi,si nu ceea ce cumperi !
Sau hai sa o punem altcumva : O turbina stie sa cumpere tot prostu dar sa o foloseasca...nu

69WRX 29-04-08 00:15

filmulete ceva ?

bogdan 29-04-08 00:22

am eu 3 din masina dar mai dureaa putin

Teroarea 29-04-08 00:59

Quote:

Originally Posted by bogdan (Post 1505258)
am eu 3 din masina dar mai dureaa putin

]
le asteptam :D
hai cine mai are poze filme sa posteze nu pot sa cred .. chiar nu a facut nimeni.?

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning