![]() |
1310 1.4l vreo 60-70CP
|
sal
Am Fiat Coupe 2000 16V 175CP
|
90-100 cai pe nova , motor 1721 by reno F2N
|
Re:
Quote:
|
Quote:
auzi ma, nu esti tu destul de klumea sa si pui talonu' pe forum sa vedem si noi vectra B 2.2 DTI de 150 caluti stock??? :roll: |
da mah..se pare ca dieselul la opel..rupe tot...saracu..l-au afectat prea mult caii virtuali din nfs underground si acum crede ca daca are masina...e singurul din tara...bravo AXINTE...bravo TIE
|
Quote:
As prefera sa vad si eu revista aia XXX in care scrie ca Opel Vectra b de 2.2 dti are 140-150 de cai. Da-mi voie sa te informez ca Opelu vectra b 2.2.dti are fix 125 cai iar ala cu care il confunzi tu este motoru de 2.2 benzina care este foarte rar si...(intre noi fie vorba)foarte multzi papagali or muscat-o ca o crezut ca asta e motor diesel. Deci... papagalule... fa-ti temele inaite sa-ti dai cu parerea!!! |
Re: sal
Quote:
rusinica ma .. ;) stii tu bine despre ce vbesc... |
fiat?! credeam k e ferrari...550 chiar =)) .. offf..sa o sa mai am incredere in abtibildele de pe masina data viitoare 8)
|
Re:
Quote:
|
Cu asta sunt si eu de acord.
Sau poate are o problema cu toti cei din MOLDOVA. (desi eu sunt din Bucovina, tot de MOLDOVA apartin). |
imi cer scuze fata de restul oamenilor din moldova...nu am nimik cu ei....DOAR CU MECANICU' SHEF!
|
Re:
Quote:
|
Opel Corsa GSI 1.8 16V 125 cp.
|
--> Nissan Almera Sport Coupe+ ..motor de 1.8 twin cam 16v cai...destui
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning