![]() |
am avut si podoaba capilara mai bogata da m-am enervat intr-o zi si tzack tzack jos cu el-acu mai aerodinamic.cine se da cu mine? :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
|
schimbari radicale de look. atzi facut un facelift.
|
@laurea: merci ;)
@gabi: ok, cat tre sa platesc drepturi de autor? :lol: :lol: as putea sa ma dau eu cu tine, ca tot sunt mai aerodinamic acum :lol: @shadowro: nici n`ai vrea sa ma stii netuns :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
eh si eu .....as fi vrut sa nu mi se vada fatza :)) :oops: :oops: :oops:
|
welcome :hug:
|
wellcome
pai... de ce sa nu ti se vada fata? |
1 Attachment(s)
io`s asta bLaCkPoWeR sunt un membru nou al clubului ! sper sa va cunosc pe toti ! :D id-ul meu este magiko_bum !!
|
Copii (in special cei doi latino-lover LaMistho si doarr) :D :D :D
ia ganditi-va voi la masini si lasati fetele in pace. Eu stiam ca Crazy Drivers este dedicat masinilor. Agentie matrimoniala sigur nu este. Parerea mea.... :lol: |
sal
:D ai dreptate.. dar daca asa ne-am nascut ?:))) sa agatam tot ce prindem si pe unde putem :D:D:D :peace:
|
Sunt de acord cu tine. Dar tot voi ati incurcat-o daca fetele (care si asa sunt putine in club) fug ca nu le-ati lasat in pace. :wink: :D
|
sal
las ca nu fug ele..:D dc sa fuga d unde e bine ?:P :)) tu c mai zici stefane.. ?
|
Re:
Quote:
im in love.. :D |
Re:
Quote:
Si gata cu discutia asta ca este off-topic rau de tot. |
1 Attachment(s)
hai ca ma risk si eu.....poza a fost facuta azi cu un telefon deci....(am 2 zile de cand nu mam culkat ....still thinkin` about my project :) )
|
uitati aici un macho latino lover :lol: :lol:
julio iglesias step aside :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
- Copyright 2026 4Tuning