| calibra_zum |
18-12-05 17:00 |
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
Domnu` KWX , v-am spus si la Craiova si v-o spun si aici \"FELICITARI!!\" ...normal ca o sa ma intrebati, din nou : \"Pentru ce?\" .
O sa va raspund : pt. ca aveti o masina care bate la funduletz masini de 10 ori mai scumpe....pt. ca aveti o masina cu care ati facut istorie si cu care ati starnit bucuria sau invidia multor persoane !(si nu as avea motive sa fiu pupincurist!)
Felicitari si respect !
|
ce istorie dupa cursa de la craiova tre sa isi puna probleme in ce priveste capacitatea masinii, in cursa de la craiova nu e vb ca a pierdut e vb ca acum are o masina care il bate sau o bate.are o masina la fel de puternica si dupa atatea victorii ale kwx e normal sa fie suparator pt propietaru e invatat numai sa castige si eu as face ulcer de nervi daca as lua bataie la grupa f
si sa tina minte o chestie cand esti in centru atentiei si pierzi cazi de la mare inaltime. toti isi au nasii lor asta e valabil si pt mine
cat despre masinile care vin la craiova , ai venit pana acum dar daca mai pierzi o data nu mai vii ca pt locu 2 sa bati atatia km :!: masinile care vin la craiova sau in alta parte vin pt ca mai si castiga doar atat si eu daca as stii ca ies pe locu 2 la bucuresti nu as venii daca as stii sigur
mai e o chestie stii cum e lumea rautacioasa
tot ce am zis e in spirit de prietenie nu cert si nu ma cert
|