![]() |
Re: excursii, iesiri cu masina
Quote:
P.S. poti face un traseu turistic pana la Lacul Zanoaga - lac glaciar ;) Vezi sa iti iei o marja de eroare fata de ce scrie pe tablitza care indica poteca spre lac "Spre Zanoaga 4 ore" de fapt e vreo 6 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
La mine 1 mai a fost de fapt 2-3-4-5 mai, un week-end superb, petrecut la o pensiune in Costesti.
|
ce bine arata :lol:...........butoiu' de Heineken
|
Te voi supune unui interogatoriu :lol:
cat v-a costat cazarea si ce conditii sunt ? de unde ai cumparat butoiul de Heineken pt ca eu am cautat in draci ? cati ati fost de ati avut atata mancare, puteai hrani un batalion cu ce aveti acolo ? pfiu .. gata, da totusi nu mi-a trecut vreodata prin cap sa fac arta din pozatul carnii :-P |
Quote:
2. butoiul l-a adus un baiat, dar am gasit si la real,- sub un raft :) 3. am fost destul de multi - dar totusi putini 6 masini/13 oameni. Pentru alte detalii, numere de telefon, etc. etc. exista PM. P.S: ma bucur ca ti-au placut pozele cu papica, din pacate am fost prea ocupa cu mancatul, bautul si povestile pentru a face mai multe poze. |
tare butoiu ala :lol:
|
3 Attachment(s)
Cum mergi din Hateg inspre Petrosani la vreo 5 km de Hateg o intersectie cu un panou care-ti indica Nucsoara parca la dreapta,ajungi la cabana Carnic si de acolo 5 min de mers cascada Lolaia,super:dance:aveti ce vedea:shock:
|
Quote:
|
r27kul ai uitat sa spui ca dupa ce iesi din Nucsoara se termina asfaltu,treci peste un pod ce i-a expirat termenu acum 21 de ani si nu s-a facut nimic la el,pe urma iti rupi masina cativa km si in final ai ajuns sa vezi cascada.Trebuia specificat ca avem prieteni care au suspensii sport,jante cu balonaj la cauciucuri de 30 etc.Se merita si de pozat este cat tine bateria.
|
Da ai dreptate :oops:,acum un an drumu' era perfect insa acum :???:,nu prea,eu am fost cu un Vectra GT din '94 si nu am atins nimica,insa am mers "ca pe oua" :D
|
baaaaaa r27kul vreau si eu la nucsoara si la vara sa bagam un transfagarasan nr 1 din romania!!
|
si eu vin pe transfagarasan ba! hai sa organizam o iesire cu masinile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning