![]() |
Re:
Quote:
|
Chestia cu salutatu se exclude... Oricum, la inceput dupa ce ne-am despartit ne mai vedeam, mai venea pe la mine :wink: si pana la urma nu mai vb deloc, nu ne-am mai vazut, am disparut...
Asa k mai baieti, nu mai puneti botu la toate \"vrajelile\" kre le spun fetele... eu unu cel putin fac ce ma taie capu. PEACE :peace: |
:) moxxule ....
de ce nu te-am ascultat eu ma nene ma ? anyway ... mai ziceti ma damblale .... la femei .. ce va place. .. etc nu ... mai vbiti de relatii :) |
Am relatii peste tot....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
da' fetele nu au nici o dambla ? :roll:
|
da , chiar sunt curios cum arata barbatul ideal ptr o fumeie...
|
prost si cu bani ... eventual si pe moarte :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Barbatul ideal nu exista la fel cum nici femeia ideala si de aceea nu are rost sa-l descriu. In principiu trebuie sa fie BARBAT la modul cel mai propriu ,sa indeplineasca cu succes caracteristicile unu BARBAT ADEVARAT. Sa fie sigur pe el dar nu sa dea in extrema ingamfatului si superfitzosului, sa i se vada vrilitatea pe fatza si in acelasi timp sa fie si dulce sa ne alinte atunci cand sunte pisicoase, sa ne magaie ca si pe matze cand e momentul proprice.....da ne tina de mana atunci cand trebuie si sa ne izbeasca de perete(gentil) sa ne sarute pe neasteptate. E, cam asta ar fi idealul realizabil, dambla,dambla................hmmm eu personal am ceva slabiciune pt. barbatii care stiu sa danseze(bine) si.......................pt. aleks.....na,ca sa-i fac un cmpliment pt. ca e dragutz,pe bune... :oops: :D :wink: |
:lol:
hai lasa-ma dreq :) ai admiratoare aleks :lol: :lol: |
Re:
Quote:
pardon si cu ochi albastri |
Re:
Quote:
|
damblale
oricum,cand vad o tipa intr-o masina.......imi vin niste idei.... sunt p-aici prin cta niste fetitze.......una cu M3 alta cu tiburon.... |
Re:
Quote:
|
Auzi flaviuta, sa danseze bine pe ce, pe MANELE?
PEACE :peace: |
NUUU, excat ca nu pe manele,pe orice altceva dar nu pe manele,ori house care stie toate lumea.....vals,tango....cha-cha daca stie m-a dat gata rau de tot ca sa nu mai vorbim de dansuri sportive.
Si aleks meri de aprecieri si la masini as zice eu mai multe dar nu vreu sa ma laud ca nu-mi sta in caracter............. 8) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning