Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce va atrage in mod special la o fata (sau la un baiat, dupa caz)? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7363-atrage-special-baiat-caz.html)

shadowro 24-08-05 11:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Mi s-a intamplat odata dupa ce m-am desp de o tipa kre am stat eu mai mult asa, mi-a zis sa ramanem prieteni, si i-am spus clar si in fata : ce ai vrea sa vb eu cu tine, sa-mi zici cum te f%^e ala? A tacut din gura si si-a vazut de drumu ei...
:peace:

deci , lol , prea tare si ai dreptate intr-un fel , da eu cred ca ea cand zicea sa ramaneti prieteni se referea sa va mai salutati cand va intalniti si sa nu o scuipi in ochi 8)

Mr.Nice 24-08-05 11:59

Chestia cu salutatu se exclude... Oricum, la inceput dupa ce ne-am despartit ne mai vedeam, mai venea pe la mine :wink: si pana la urma nu mai vb deloc, nu ne-am mai vazut, am disparut...

Asa k mai baieti, nu mai puneti botu la toate \"vrajelile\" kre le spun fetele... eu unu cel putin fac ce ma taie capu.

PEACE

EvLSant0S 24-08-05 12:20

:) moxxule ....
de ce nu te-am ascultat eu ma nene ma ?
anyway ... mai ziceti ma damblale .... la femei .. ce va place. .. etc
nu ... mai vbiti de relatii :)

Mr.Nice 24-08-05 13:05

Am relatii peste tot....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE

aleks 24-08-05 13:39

da' fetele nu au nici o dambla ? :roll:

EvLSant0S 24-08-05 14:24

da , chiar sunt curios cum arata barbatul ideal ptr o fumeie...

shadowro 24-08-05 15:21

prost si cu bani ... eventual si pe moarte :lol: :lol: :lol:

flaviutza 24-08-05 16:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"

La initatia de pe mess a lui aleks am raspuns,deci :
Barbatul ideal nu exista la fel cum nici femeia ideala si de aceea nu are rost sa-l descriu. In principiu trebuie sa fie BARBAT la modul cel mai propriu ,sa indeplineasca cu succes caracteristicile unu BARBAT ADEVARAT. Sa fie sigur pe el dar nu sa dea in extrema ingamfatului si superfitzosului, sa i se vada vrilitatea pe fatza si in acelasi timp sa fie si dulce sa ne alinte atunci cand sunte pisicoase, sa ne magaie ca si pe matze cand e momentul proprice.....da ne tina de mana atunci cand trebuie si sa ne izbeasca de perete(gentil) sa ne sarute pe neasteptate.
E, cam asta ar fi idealul realizabil, dambla,dambla................hmmm
eu personal am ceva slabiciune pt. barbatii care stiu sa danseze(bine) si.......................pt. aleks.....na,ca sa-i fac un cmpliment pt. ca e dragutz,pe bune...
:oops: :D :wink:

shadowro 24-08-05 16:27

:lol:
hai lasa-ma dreq :)
ai admiratoare aleks :lol: :lol:

needBrain 24-08-05 17:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
prost si cu bani ... eventual si pe moarte :lol: :lol: :lol:

cred ca pt majoritatea cam asta ar fi \"EL\"-ul ideal
pardon si cu ochi albastri

RA_2fast4u 24-08-05 20:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

Originally Posted by \"aleks\"

eu personal am ceva slabiciune pt. barbatii care stiu sa danseze(bine) .

mah fratilor eu din cate am studiat pana acuma, daca vreti sa va fie viata la ...pescuit mai buna invatati sa dansati si sa jucati volei :D :lol:

needBrain 24-08-05 21:12

damblale
oricum,cand vad o tipa intr-o masina.......imi vin niste idei....
sunt p-aici prin cta niste fetitze.......una cu M3 alta cu tiburon....

aleks 25-08-05 09:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
:lol:
hai lasa-ma dreq :)
ai admiratoare aleks :lol: :lol:

nu e vorba de asta... ne intelegem bine pt ca e fata finutza si nu are fitze, iar pe deasupra cunoaste masinile mai bine ca unii baieti :lol:

Mr.Nice 25-08-05 10:15

Auzi flaviuta, sa danseze bine pe ce, pe MANELE?

PEACE

flaviutza 25-08-05 12:03

NUUU, excat ca nu pe manele,pe orice altceva dar nu pe manele,ori house care stie toate lumea.....vals,tango....cha-cha daca stie m-a dat gata rau de tot ca sa nu mai vorbim de dansuri sportive.
Si aleks meri de aprecieri si la masini as zice eu mai multe dar nu vreu sa ma laud ca nu-mi sta in caracter............. 8) :D

All times are GMT +2. The time now is 18:17.

- Copyright 2026 4Tuning